Azzal viszont szavazatokat is nyerhet a kormánypárt, ha a baloldal és a Jobbik összefogását sulykolja. Kiszelly Zoltán és Szakács András politológusokat kérdeztük arról, várható-e összeborulás az ellenzéki oldalon. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: "Vona Gábor lesz a kihívója Orbán Viktornak" Vona Gábor túl akar jutni a „keresztény-zsidó ellentéten” Mindenki nyugodjon le: nem omlik egymás karjaiba a Jobbik és az LMP Az elvek teljes hiánya, a türelmetlen hataloméhség és az Orbán-fóbia a háttérben már ma is zajló együttműködés továbbfejlesztésével megteremtheti a technikai koalíciót a baloldal és a Jobbik közöttAzzal viszont szavazatokat is nyerhet a kormánypárt, ha a baloldal és a Jobbik összefogását sulykolja. Elemezőket kérdeztünk arról, várható-e összeborulás az ellenzéki oldalon.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hát ki az ördögök öregapjáról szóljon, ha nem Orbánról?? Mészáros Lőrincről, Garancsiról, Habonyról? Eben guba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Hát ki az ördögök öregapjáról szóljon, ha nem Orbánról?? Mészáros Lőrincről, Garancsiról, Habonyról? Eben guba!
karma1
nem hiszem el, hogy a 24.hu is beallt a sorba... Es ket ilyen taknyos kolkot kerdez a 2018-as valasztasok eselyeirol, partosszefogasrol... kiszellyi mar a mult heten levizsgazott... andraska az uj arc a palettan?
Hipotezise itt mindenkinek van a "Mi lenne, ha...?" felallasra, a lenyeg az, hogy orban kezeben van a penz, a media, a hatalom, es a valasztasi torvenyek onkenyes megvaltoztatasanak a joga...

Apropos... Megvolt mar a graz-i tunning? Otthon van mar? Hipnozissal kezeltek-e mar a GYurcsany-fobiaja ellen?
RonaGyuri
Fóóóónííííííííííííííííííaaaaaaaaa? Ne már mitől lenne fóbia?
Fóbia alatt az irracionális és eltúlzott félelmet, szorongást értjük, mely különféle helyzetekkel, tárgyakkal vagy élőlényekkel lehet kapcsolatos. A fóbiás ember tisztában van félelmei túlzott és irracionális jellegével.
Orbán esetében sem az irracionális, sem az eltúlzott nem stimmel. Sőt a tagadása egyértelmű felelőtlenség! =))
karma1
@RonaGyuri: Haha, szerintem tudja, tisztaban van vele...:o))) Epp ezert tuningoljak most Grazban,... Csak egyre hosszabb a szervizeles ideje...:o)))
RonaGyuri
@karma1: én hic & nunc a két majom Kiszelly Zoltán és Szakács András megfogalmazásáról beszéltem!
magyarbakancs
2010 -től szol Orbánról .
Nem 1990 től.
Ennek a népnek mindig kell egy vezető ki birka módjára lehet követni.
papa.49
A fütyiszt csak a saját fegyverével lehet megverni 2018. az ellenzéknek össze kell zárnia, és kifelé egységet mutatva, csak a hazugovcsra, meg a közvetlen seggnyalóira negatív kampánnyal rászállni, ebben az esetben van csak remény az ellenzék győzelmére!!!
Minden egyéb esetben a fütyisz megint behúzza a választást 2018. ban is!!!
Eladott Ország
"A bizonyítási kényszer – látod, apa? Megcsináltam! Téged is gazdaggá tettelek! ­, a
gátlástalanság, az erkölcsi minimum hiánya, az agyafúrt mohóság és a mindenkit hülyének nézés tudománya. A nem különösebben tehetséges ügyvédjelölt egyszercsak meglátta a nagy lehetőséget. A fellazult politikai rendszerek széthullása, a társadalmi­politikai átrendeződés jó lehetőség volt mindenkinek, aki a zavarosban akart halászni. Orbán, aki tegnap még KISZ ­titkár volt, pillanatok alatt meglelte önmagában a demokratát. Azóta már volt minden, csak szűzlány nem. Amit a pillanatnyi érdeke megkíván, azzá változik. Róla, Orbán Viktorról szól minden ebben az országban. Róla szól a kormányzás, róla szólnak a mindennapjaink és róla szól minden törvény, jogszabály, döntés. Ő maga is róla szól és az ő
bizonyítási kényszeréről. Sokan politikusi tehetségnek vélik azt, ami szerintem nem több és nem más, mint egy félművelt, kissé igénytelen, nagyravágyó simlis élősködő agyafúrtsága. Minden helyzetben megtalálja a számára előnyös lehetőséget és ehhez egy kaméleont megszégyenítő sebességgel alkalmazkodik. Ha kell, meggyőződéses kommunista, amikor látja a rendszer széthullását, akkor demokratává vedlik át. Amikor arra van igény, akkor liberális, ha az a célravezető, akkor jobboldali, keresztény, ha holnap változnak a szelek és azzal lehet előbbre jutni, ha valaki buddhista, akkor buddhista lesz."
papa.49
@Eladott Ország: Nagyon jól jellemezted a ,,jellemtelen szarházit,, nálam az ilyen ,,kaméleon,, a jellemtelen kategóriába kerül!!!
Aki Én
@Eladott Ország: ,,egy félművelt, kissé igénytelen, nagyravágyó simlis élősködő agyafúrtsága"

TÖKÉLETES!!! 5*/5*
Én sem értem, miért nevezik politikusi tehetségnek azt a gátlástalanságot, amivel ez az alak rendelkezik. Sok elődjét a gátlás tartotta vissza hasonló tettektől, és nem az, hogy nem voltak képesek hasonlókat kitalálni. Mi sem azért nem lopunk, mert nem tudnánk...
Aki Én
@Eladott Ország: Az írás értékéből semmit nem vesz el az, hogy neked gratuláltam érte. Nem vettem figyelembe, hogy idézőjelbe tetted.
Az egész írás nagyszerű és figyelemre méltó.
kolozsvaros.com/2017/01/05/holott-megfelelo-kezelessel-talan-enyhitheto-lenne-a-korsag/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.