Ez a Felcsút azért nem semmi kis falu! Nem is értem, hogy miért váratott magára a felfedezése, és helyén kezelése 2010-ig? Gondoljanak bele, itt már az átkos hatvanas években, még a falu utolsó házában is kizárólag eredeti régiség volt, ha nem is minden berendezési tárgy, de legalábbis az asztal.…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mit tehet arról szegény miniszterelnökünk, hogy igénye van a szépre? Ha egyszer ezt hozta a szülői házból és aztán a panelból? Hogy a Mester utca rusztikája és egyéb ornamentikája már feledésbe se mehessen.
Drága, drága?--hát a szépet és ízléseset meg kell fizetni. És végre egy miniszterelnök, akinek igénye van rá, már csak a gyökereiből való eredeztetése okán is. A vér (és szép iránti igény) nem válik vízzé. Az megköveteli a jussát. Kerül, amibe kerül---persze az adófizetőknek.
Eladott Ország
"Végre egy – ha senki máshoz nem is – saját magához méltó "plebejus" miniszterelnök, aki értékeli a szépet. Aki nem garasoskodik akkor, amikor a tét az, hogy drága műkincsekre köpködhesse a szotyola héját, midőn az Európa megmentőjének járó elismerésekről álmodozva Hunyadi Jánosnak képzeli magát. Ilyen ez, amikor egy elfuserált, tehetségtelen futballista kerül egy ország élére. Ilyen, amikor a felkapaszkodott paraszt arisztokratának képzeli magát. Ilyen, amikor egy meggyőződéses haszonállattartó hatalmat kap és elkezd urizálni úgy istenigazából. Odateszi az arcát és az utcára tóduló társadalmi elégedetlenség másnapján, harmadnapján szinte őszinte hangon közli, hogy elértük a határainkat, szó sem lehet semmilyen béremelésről, majd két hét múlva kiderül, hogy külön tartalékból cicomázza a palotáját. Nem, még véletlenül sem az van, hogy fogjuk már vissza magunkat elvtársak, legalább tegyünk úgy, mintha igazat mondtunk volna, húzzuk meg magunkat, hátha abbahagyják a hőbörgést. Nem, még véletlenül sem az van, hogy mondjuk valamely közgyűjtemény raktárából, reprezentációs célokra tökéletesen alkalmas, úgynevezett méltó műkincseket kölcsönöznek, gyakorlatilag ingyen. Minek, amikor el lehet baszni megint 1000 millió forintot a lábszagú rongyrázásra."
Macskaszem
Gondoljunk bele, mindannyiunk öregkorának valamelyes anyagi biztonsága a lenyúlt manyup pénz 3 ezer milliárd volt, a geci rezidencia ezzel szemben 4 ezer milliárdba kerül. És ez egyetlen egy embernek látszó szarkupac kénye-kedvét szolgálja. Aljas, gátlástalan, pofátlan, gerinctelen, rohadék.
quadrocopter
Urizáló mocskos, büdös bunkó bűnöző!
bakegya
Újabb cigány parádézás NÉGYMILLIÁRDBÓL!-a feltünési viszketegsége mindig is határtalan erőszakkal volt képes érvényre juttatni-meddig tűri még a lakósság ezt a kis g...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.