Fényes nappal loptak el egy BMW kerékpárt egy pesti szalonból. Az egymillió forint értékű e-Bike-ból mindössze négy darab van az egész országban.

Az Origo tette közzé a videófelvételt, amelyen a tettes látható. A tolvaj egyszerűen besétált a Wallis Hungária körúti szalonjába, és elhajtott az elektromos kerékpárral.

A Facebookon megosztott videóhoz fűzött kommentből kiderül, hogy a bicikli, amelyből összesen négy van az országban, „a kulcsok, a hálózati töltő és egyebek nélkül” használhatatlan.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Mindennek van ellenszere, ha már elvitte , tudja.
Tudja mit kezdjen vele!
wagabund
„a kulcsok, a hálózati töltő és egyebek nélkül” használhatatlan."...

ez ugye csak humor? bármilyen kulcs beszerezhető..hálózati töltő ma már nem probléma, mert minden alkatrész kapható hozzá..az egyebek? na az meg legfeljebb nem lesz.

azért a fának támasztott bicikliért remélem visszaküld egy kiscsávót a nyóckerből,...
jankó321
Ide figyejjé Béjemvé!
Ha magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a tolvajainkat!
(Kormányhirdetés)
qxy
Még hogy nem tudja majd használni??? Ez Magyarország kérem itt nincs lehetetlen. Meg amúgy a Német szaktudás, logika, meg minden, gyalázatos. Ha nem lennének külföldi munkások, az összes Német ott ülne az árok szélén és taknyuk nyáluk össze folyna.Nagyon esetlenek. buták. egyedül semmit nem tudnak meg oldani. Precizitás? azt tudják meg követelni, de meg csinálni nem.
Most kérdezhetitek, .- akkor miért ott élek.Mert ez mellett hagynak élni, megélni és kiharcoltam magamnak a megbecsülést és ha egy vendégmunkásnak igaza van és jobban tudja a dolgát, az egyszerűen nem tudják elviselni.Ha meg el viseli az nem tiszta Német az tuti. Amikor büszkén mondja a Német hogy milyen szép üzem, minden ujj minden fasza. Én meg, .- De ki építette?? Lengyel. Honnan vannak a gépek? Olaszból. Kik dolgoznak rajta? .- Magyarok. Ki szervizeli? A Ruszkik. Te meg?? csak állsz és azt sem tudod mit gyártunk.
Aki Én
Tibor Pálffy · Budapest
,,Nem kell a wallist félteni ...!"

Lényeglátó egy fazon vagy. Ki félti itt a Wallist? Az ilyen bárkitől lop ha teheti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.