Vona Gábor, a Jobbik elnöke 2016 novemberében bejelentette, hogy a 2018-as országgyűlési választásig 18 vállalást tesz, amelyeket minden hónap 18. napján ismertet. Ezért a CÖF szerint senkit sem lepett meg, hogy december 18-án közölte:a Jobbik európai polgári kezdeményezést indít azért, hogy a bérkiegyenlítés megjelenjen az uniós alapelvekben, érvényre juttatva végre az “egyenlő munkáért, egyenlő bért!” elvét. Vona szerint az “európai bérunió” erkölcsileg igazságos, jogilag megvalósítható és gazdaságilag hasznos lenne. Egy esetleges európai bérunió a munkabérek ugrásszerű növelésének kötelezettségét vonná maga után Magyarországon a köz- és magánszférában egyaránt. Erre nemcsak Magyarországon, de az EU más országaiban sem nyílik lehetőség – véli a CÖF. A drasztikus béremelés (azon túlmenően, hogy rövid távon lehetne fogyasztás- és gazdaságélénkítő hatása), hosszú távon számos problémát vetne fel a CÖF szerint.

(Forrás: 24.hu, Északi által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Akkor nem lehetne 2 kiló krumplival, meg 3csomag lejárt tésztával szavazatokat venni, ugye cöfi-röfi barnanyelvűek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A röfögő bagázs már megint megszólalt
almosd
Lenne itt pénz sok mindenre csak nem kéne ellopni és a kormánynak ,nem az lenne az életcélja hogy csak gazdagodjon .
Eladott Ország
"Az soha nem zökkenti ki a szervilis seggnyalásból
Csizmadia Lászlót?"

"Soha nem tudtam eldönteni, hogy a békemenetelő sem nem fiatal, sem nem demokraták
szellemi kapacitása tekintetében Csizmadia László sötétsége hogyan aránylik Bencsik András butaságához. Szerencsére azonban a Magyar Idők Csizmadiával készített interjúja sem erősített meg abbéli hitemben, hogy Bencsiknél primitívebb és szervilisebb élőlény nem igazán sertepertél a honvédők háza táján. De, sertepertél. Csizmadia Lászlónak hívják.
A minden napra jut egy kormányhoz lojális, elvtelen papagáj, aki elmeséli, hogy mind
meghalunk rovat keretében tehát ezúttal a rendszerváltás előtt szép karriert befutott, kereskedő­ jogász bizonyította, hogy egydimenziós világszemlélettel is életben lehet maradni, sőt. Hogy azt mondja: egyenként, de lelki közösségben adjuk le voksunkat a népszavazáson a nem mellett, így kifejezve a magyar polgárok véleményét a kötelező betelepítési kvótáról – magyarázza a közpénzektől nem túl távol vegetáló CÖF nevű gittegylet elnöke. Bármit is jelentsen ez. Ez azért fontos, mármint elmenetelni a szavazófülkéig, mert – ahogy az állami propaganda is tolja ezerrel minden órában, minden felületen – a migráció és a terrorveszély kéz a kézben jár, mert külső hatalmak nem mondhatják meg (igen, csak belső hatalmak mondhatják meg), hogy kit fogadunk be hazánkba, mert a muszlim bevándorlók a keresztény civilizációt akarják eltörölni és mert a magyarok rettegnek. Ezért kell elmenni szavazni lelki közösségben Csizmadia Lászlóval."
Grafix69
Az anyád picsáját lenne vele probléma , Te népnyúzó , dagadt, disznó.
1magyar
Pedig csak akkor lennén egyenjogú uniós állampolgárok. Nem stadionokra kellene pazarolni a pénzt, meg uszodát még falukba is, jó külsejű könyvtár helyett újat Makón vagy hol mutatták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél