Vona Gábor, a Jobbik elnöke 2016 novemberében bejelentette, hogy a 2018-as országgyűlési választásig 18 vállalást tesz, amelyeket minden hónap 18. napján ismertet. Ezért a CÖF szerint senkit sem lepett meg, hogy december 18-án közölte:a Jobbik európai polgári kezdeményezést indít azért, hogy a bérkiegyenlítés megjelenjen az uniós alapelvekben, érvényre juttatva végre az “egyenlő munkáért, egyenlő bért!” elvét. Vona szerint az “európai bérunió” erkölcsileg igazságos, jogilag megvalósítható és gazdaságilag hasznos lenne. Egy esetleges európai bérunió a munkabérek ugrásszerű növelésének kötelezettségét vonná maga után Magyarországon a köz- és magánszférában egyaránt. Erre nemcsak Magyarországon, de az EU más országaiban sem nyílik lehetőség – véli a CÖF. A drasztikus béremelés (azon túlmenően, hogy rövid távon lehetne fogyasztás- és gazdaságélénkítő hatása), hosszú távon számos problémát vetne fel a CÖF szerint.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Akkor nem lehetne 2 kiló krumplival, meg 3csomag lejárt tésztával szavazatokat venni, ugye cöfi-röfi barnanyelvűek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Bezzeg a politikusoknak meg nektek lehet uniós a béretek, mi?! Te mocskos fidesz nyalonc!
Aki Én
Megvilágosodtam!
A CÖF arra jó (mert minden jó valamire), hogy pontos és félreérthetetlen képet ad arról, milyen emberek elégedettek a kormánnyal.
cikicakk55
Azért az érdekes,hogy rajtunk kívül a legtöbb ország megtudja oldani,hogy az árak és a bérek ( legalább is közeledjenek) Eurós átlagúak legyenek. Meg kell kérdezni,Ők hogy csinálják? Gondolom ott a politikusok fizetése és a melósok fizetése közt nincs két csillagrendszer. nem tolják talicskával 27 éve a pénzt ki az országból. Ott nem gazdagodhat meg úgy egy gázszerelő sem,mint nálunk,ahol 6 év alatt egy minimálbéres senkiből milliárdos mindenhez értő vállalkozóvá váljon. Persze,ott is vannak csalások,lopások, oligarchiák,korrupció,de nem ilyen hatalmas tételben. Ott is vannak milliárdosok,de ott van bőven középréteg és jóval kevesebb szegény réteg. talán ha a 27 év alatt az eldugott pénzeket vissza talicskáznák a közvagyonba,akkor nem a kis és középvállalkozások lehetetlenné tevésével sikerülne bért emelni. Ha nem stadionokra,focira,kisvasútra,Andy Vajnákra,Habonyokra,Kuszaszemüekre, Rogánokra, Tiborczokra stb. mennének el a milliárdok akkor a 3 millió mélyszegény magyarból lehetne középosztályt fabrikálni és a befektetők sem rohannának ki az országból.
papa.49
Rohadt gecik könnyű ugatni a több százezer nyugdíjjal a zsebetekben, ti eladtátok az országot '90 előtt is meg most is!!!
Kutyuska
@Aki Én: Véleményem szerint a CÖF-ösök tulajdonképpen prostituáltak. Fizetnek nekik és bármit megtesznek.
vadsanca
"Kedves" CÖF!
Miért is okozna problémát az EU-szintü béremelés M.o-on? Árulják el kérem, hogy uyanazon beruházás költsége miért magasabb itthon mint nyugaton? Talán a "magas" bérek miatt amit a melósoknak kifizetnek?
Ha-ha-ha!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.