Olyan uszodát húztak fel a pénzünkből a vízisport-vébére, ami félig ideiglenes - a jelentős részét vissza kell bontani a világbajnokság után - mégis annyiba került eddig, mint 3 és fél Fradi-stadion, cserébe irtózatosan ronda és lehangoló. Esztétikai alapú zokogás következik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ékes példa arra, hogy miképp is kell érteni ártunk és qurmányunk dumáját, az olcsó olimpia eszméjéről! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@magyarbakancs a cikkben említett 50, az csak az épület költsége!!!
karma1
Mindenki el van tevedve, aki azt hiszi, irja, hogy itten penzpocsekolas esete forog fenn... Hat egy lof@szt! SEMMI nincs elpocsekolva, minden filler VISSZA VAN ARAMOLTATVA A MAGANZSEBEKBE, stromanilag...
A szornyulkodes joga - es egyetlen megnyilvanulasi lehetosege - a kisembereke, akiknek kifordul a gyomra ettol a szonyszulottol,...

Ez van, elvtarsak, semmi mas nem tortent, csak visszajott a szocreal, amit ugy hivnak, hogy orban fele irreal, oszt jonapot...
papa.49
A faluszéli putri, (a szülőháza) mellett kimondottan ,,mutatós,, lehet, mást nem is lehet várni ettől az elfűrészelt óriástól!!!
Csizmás Kond
Ismét nagy az aggodalom...
Azért építenek ilyent mert el kell készüljön a bajnokságra és arra ez megfelel. Sőt szerintem azért is nem érdemes valami örökéletű izét most összehozni mert a sport is annyira változik, hogy maholnap víz sem kell az úszósportokhoz mint a síeléshez sem kell hó.
Szóval nem kell aggódni amennyit a kedves beírkálók úszni akarnak azt lebonyolíthatják majd valamelyik zavaros bányatóban és nem kel ebben az ízléstelen és lebontásra váró izébe szégyenkezzenek az úszástudományukkal.
dr. prédikátor
Úgy látom hogy a fütyisz seggnyaloncok száma igencsak leapadt. Már csak ketten osztják a nemlétező eszüket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.