Az orosz elnök gépe február 2-án landol majd Ferihegyen – olvasható Blikk pénteki számában. Egyelőre csak annyit tudni biztosan, hogy Putyin találkozik Orbán Viktorral.

A napirendről még nincs információ, az viszont tény, hogy a két éven belüli három találkozó azt jelenti, hogy Orbán Viktor immár Vlagyimir Putyinnal folytat a legsűrűbben kétoldalú tárgyalásokat.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azért mégiscsak fejlődik a világ. Az előző rendszerben a magyar vezetők mentek Moszkvába. Mára ez úgy változott, hogy az oroszok jönnek ide.
Igaz, a cél maradt. Akkor is, most is az a találkozó célja, hogy a cseléd megkapja a direktívákat. Az új Rákosi ott áll majd a repülőtéri szőnyeg szélén és várja az új Sztálint.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az nincs meg, hogy mikor indul a fényestekintetű a félázsiai bandájával vissza az Etelközbe?!?!
Annyi pénzt elloptak már, hogy lehet hogy meg is tudnák venni azt a "kis" földdarabot...
Nessy
A medve is akkor jön ki a barlangból.
Nah, hogy is volt a "ruszkik haza"?
eugen4402
Február másodikán mi tudjuk meg először, milyen hosszú lesz a tél...
Ha Ferihegyen az Orosz Medve kibújik az elnöki különgépből, akkor hamar kitavaszodik. Ám ha vissza megy a barlangjába, akkor sokáig tart a zimankó...
adrenalink
@karma1: 2 éve február 17.-én jött. Biztosan tudom, mert akkor van a születésnapom. Még készültem is rá, hátha felköszönt, de legnagyobb bánatomra kihagyta...:-)))
karma1
@adrenalink: Jo, velem lehet alkudni, dehat megis mit vartal tole? Kaptal volna egy barnamacit, amin szokott lovagolni? Vagy mit? Egyebkent Isten eltessen elore is, mert akkor biztos el fogom felejteni...:o)))))
adrenalink
@karma1: Előre is köszönöm! És, hogy mit hozhatott volna? Szzeretem a kaviárt, egyik barátunk meg az orosz pezsgőt, amit egyre nehezebben tudok beszerezni a bulikra.:-))
namihami
Azért mégiscsak fejlődik a világ. Az előző rendszerben a magyar vezetők mentek Moszkvába. Mára ez úgy változott, hogy az oroszok jönnek ide.
Igaz, a cél maradt. Akkor is, most is az a találkozó célja, hogy a cseléd megkapja a direktívákat. Az új Rákosi ott áll majd a repülőtéri szőnyeg szélén és várja az új Sztálint.
dr. prédikátor
Na az örömünnep lesz a viktor szopkinnak!!! megaint leszophatja a Putint
karma1
@adrenalink: Je, en is pont ugyanezeket szeretem! Talaltam itt egy orosz feliratu sprotni konzervet az uzletben, hat ugy megorultem neki, hogy csak na! Sajna, a pezsgo az beszerezhetetlen, es kaviarbol is csak norveg van, fekete...
adrenalink
@karma1: A sprotnit én már csak szerettem, mert amit ezzen a néven lehet kapni, meg sem közelíti az eredetit.:-(
karma1
@adrenalink: Itt az eredeti van, egyenesen Russiabol...:o))))
papa.49
Megkapja a hazugovics az új direktívákat!!!
adrenalink
@karma1: Jó Neked! De nekünk majd lesz Paks2 bebe(sz@runk a terheitől)!
magyarbakancs
Hova tűnt az a erőszakos orosz ellenesség Orbán úr?
ruszkik hata,tovaris konyec.
karma1
@adrenalink: Ja'j vazze, hat itten sose nem lesz Paks 1 se, 2 se,... Annyit rengunk, mint a kocsonya... Minden renges felerne egy atomtamadassal,...:o)))))
Szókrakész
"azt jelenti, hogy Orbán Viktor immár Vlagyimir Putyinnal folytat a legsűrűbben kétoldalú tárgyalásokat."

Putyin sima eligazítást tart, kiadja a parancsokat.
kissé felnőttem
A szokásos formával jön azaz három repcsi aztán kiderül kettő átreppen csak,
egy leszáll cseles. valamit hoz is Eligazitásra felkészülés.
Nessy
Orbán itt nem mer akkora pofát nyitni, mint Brüsszelbe! Pedig ott nem kölcsönt kap, hanem elkölthető(ellopható) pénzeket!
Imádom a "jellemes és következetes" politikusokat!
SystemError
Jön Putyin az első adag bőröndért, amit mindenféle felügyelet nélkűl vihet haza ilyenkor...:) Paks és orosz gáz tranzit első visszaosztás..:)

Viktor lehegy, hogy hagyja, hogy csináld neki szájjal. Légy szemfüles, ahogy eddig is... Bukj rá az első adandó alkalom adtán. Pénzről ne beszélj előtte, ilyen szinten a diplomácia sértésnek venné a bizalmatlanságod. Rúzsozd nemzetire a szádat hadd vackoljon be az orosz medve. A ku..a,,! :)
papa.49
@kerekkocka: Csak az a baj az igazi ,,szopóágon,, mink leszünk a nép!!!
kerekkocka
@papa.49: Mindenki tudja, aki nem fidess nyalonc...
Ördögvadász
A fekete fasiszta gazember Obamamacaranak kellene jönni? Oh..
simmering73
"...két éven belüli három találkozó azt jelenti, hogy Orbán Viktor immár Vlagyimir Putyinnal folytat a legsűrűbben kétoldalú tárgyalásokat."
Nem kapós a zsírmore az európai politikai életben.
Jozefina
a ruszkik haza plakátokat elő kellene szedni és kiplakátozni vele Budapestet!!! A füttyszót meg Putyin is meghallja, csak fütyülni kellene!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.