Az ország felkészült a rendkívüli hidegre, a hajléktalanellátó rendszer, valamint a Belügyminisztérium (BM) irányítása alá tartozó szervezetek munkatársainak felkészítése megtörtént, a földgázellátás pedig folyamatos – mondta egybehangzóan az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), a BM és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) egy-egy államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Államtitkárok: az ország felkészült a rendkívüli hidegre

Czibere Károly, az Emmi szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára közölte, a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy senkinek se kelljen az utcán éjszakáznia, országszerte 11 100 férőhely áll a hajléktalanok rendelkezésére, ez még a leghidegebb éjszakákon is elégséges.

Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium (BM) önkormányzati államtitkára elmondta, az országos rendőrfőkapitány, valamint a belügyminiszter utasította a rendőröket, polgárőröket és polgármestereket, hogy különösen figyeljenek oda a településükön egyedül élő, rászoruló, idős emberekre.

Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára közölte, a Magyarországra irányuló földgázszállítás folyamatos, nyomáscsökkenést nem tapasztaltak, és erre vonatkozó előrejelzés sem érkezett a partnerszolgáltatóktól.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Ja, mint mindig.
Majd átülünk egy másik autóba, és hívjuk a sógorokat havat hányni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"Államtitkárok: az ország felkészült a rendkívüli hidegre"

Vajon az emberek is?
nevemnick
Ja, mint mindig.
Majd átülünk egy másik autóba, és hívjuk a sógorokat havat hányni.
lópicigáspár
Olyan jól felkészültünk, hogy már duplája a fagyhalottak száma a tavalyi idényhez képest! Ezen a téren is jobban teljesít az ország ugye!?
kissé felnőttem
miért számitott valaki másra, persze, csak azzal nem,hogy Herceg hátha megjön a tél is
Ja, hogy hideg meg szélvihar hóval erről nem volt szó . csak aki vitte a fát haza mert napok óta fűtetlen lakásban volt, ide is feltették Emberközpontú társadalom? addig két évszázad elsuhan felettünk
glorianna
Hajjaj, amikor ennyire nyugtatgatnak, akkor alighanem indokolt az aggódást nagyobb fokozatra kapcsolni.
Desischado
Ja, persze, és akinek nincs tüzelője, az hogy készüljön fel?! Rohadékok!
Eladott Ország
"Még jóhogy azt nem mondja valamelyik ügyeletes tahó,(by Lázár) hogy aki képes megfagyni, akkor annyit is ér. Igen, tudom, egy évvel korábban azért fagytak meg kevesebben, mert pont fele ennyire volt hideg, és aki önszántából klausztrofóbiás meg anorexiás meg mit tudom én milyen baja van, az ne hőbörögjön. Ámde komolyra fordítva: mielőtt jönne egy Kiszelly Zoltán és elmagyarázná, hogy természetesen liberális beetetés a fagyhalál is, vagy hogy minek kell ekkora felhajtás azért, mert 80 ember megfagyott, majd ha 800 vagy 8000 fagy meg, majd akkor sivalkodjatok, lipsik, azért hadd jegyezzem meg, hogy ilyen mérhetetlenül cinikus, impertinens, gátlástalanul görény, minimális empátia felmutatására is képtelen/alkalmatlan/sem hajlandó kormányt keresve se.
Aki abban minősíthetetlenül gyalázatos tempóban szórja és lopja következmények nélkül a
pénzt, ahogyan ezek, miközben alaptörvényileg vegzálja és kriminalizálja a hajléktalanokat, azon háborog, hogy a sok bűnöző mindenféle hulladékanyag elégetésével szennyezi a környezetét, és azon agyal, hogy miként lehetne pénzt spórolni a legkiszolgáltatottabb, visszafordíthatatlanul lecsúszott rétegeken, az nem egyszerűen aljas gazember."
papa.49
Ha nem sikerül az állattikárok fejét vesszük !!!
kukac50
Mennyi pénzt küldtek a fával fűtő családoknak fára rezsicsökkentés címen?
Nem készültek fel! Csak a politikusok akik a legnagyobb haszonélvezői a rezsicsökkentésnek , a milliós fizetés, a 200 ezer forintos élelmiszer jegy, telefon költség és az üzemanyag költség mellett!
papa.49
Eljött a nagy hideg, a hó, az ónos eső, volt már minden és mit látunk, még rosszabb minden mint tavaly volt!!!
Állattikárok sorakozó a gépfegyver előtt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.