Kajmán-szigeteki, ciprusi, Brit Virgin-szigeteki vállalkozások furcsa módon kaptak parlamenti felhatalmazást a letelepedési kötvények árulására.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Csak folytatódnak kis hazánkban az offshorelovagi tornák.
Pedig a hazaáruló fidesz hogy ellenezte!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Csak folytatódnak kis hazánkban az offshorelovagi tornák.
Pedig a hazaáruló fidesz hogy ellenezte!!!
kiscsillag66
Tipikus kettős beszéd. Ellenzékben tiltakoztak. Most meg ők csinálják.Az ellenzék miért nem teszi ki plakátra, ahogyan ők is csinálták?
1magyar
@kiscsillag66: Mert úgy vannak: egyszer én, másszor te.
Nessy
Micsoda "lejárató" cím! Aki fizet, az nem migráncs, az üzletember, és támogatja a magyar gazdaságot a pénzével! Bocsi, lehet, hogy megártott a hideg?? :-)
1magyar
@Nessy: Maradjunk annyiban, hogy egyik sem jó.A következményeit majd később fogjuk érezni mindkétféle migránsnak.
Nessy
@1magyar: Valamint a jól kamatozó kötvények visszafizetését!
karma1
@1magyar: Hogyhogy? Eppen arrol van szo, hogy amikor orban ellenzekben volt , akkor ezerrel ostorozta a hatalmon levoket, most viszont az ELLENZEK SURU KUSSBAN VAN! Vagyis ost az ellenzeknek kellene ezerrel ostoroznia orbanekat.
Meseljetek mar arrol, hogy mennyi is ment letelepedesi kotvenyre Gyurcsany idejeben? SEMMI!!! Ugyanis a letelepedesi kotvenybiznisz kizarolag rogan es a tobbiek talalmanya, 2012-tol el. Hol van mar ekkor az emuttnyocev?
Egyaltalan: mirol beszelsz?
karma1
@Nessy: 09.42-re: Nem lehet: biztos,...
Eladott Ország
"Azt viszont magyarázd el feltétlenül, milyen nemzeti ügyek miniszterelnöke az, aki egyáltalán
elgondolkodik azon, hogy az ország szuverenitását, függetlenségét és biztonságát kockára tegye milliárdos bizniszek miatt. Amikből Rogán Cecília sikeres üzletasszony lehet, Habony betegre szipoghatja magát minden héten a világ tetszőleges pontján, és a barátok, haverok kígyózó sorainak se vége, se hossza a magyarokról lenyúzott pénzes vályú körül.
Viktorka! Ha ti nem, majd mi elmondjuk ezerszer: a letelepedési kötvény csak a magyar
adófizetőknek kerül pénzükbe. A bulin csak ti nyertek, a magyar állam hatalmasat bukik. Aki
egyáltalán gondolkodik azon, hogy nemzeti ügy, vagy letelepedési kötvényes harács, az beismeri ezzel, hogy árulja a hont, miközben a hátsó bejáraton, jó pénzért beengedi a nem ritkán bűnözőgyanús egyéneket. Szégyen és gyalázat, hogy egy hűtlen kezeléssel, csalással, okirat hamisítással, hivatali vesztegetéssel és egyéb bűncselekményekkel szorosan összefüggésbe hozható műveletlen bugris mások erkölcsiségét egyáltalán a szájára veheti, és karaktergyilkosságot kiáltva mártírkodhat, miközben tevőlegesen hozzájárul az ország lassú és fájdalmas összeomlásához. Ahol Rogán nem létező karaktere erkölcsi és szakmai mérce lehet, ahol egy kimosakodott bűnöző fontos alkatrésze lehet a kormányzásnak, ott nem tegnap óta nagy a baj. A jó hír az, hogy ha lesz lázadás – márpedig szükségszerűen lesz ­, akkor a Pasa parki luxus­elefánt torony sem ússza meg. Bármit is jelentsen az elefánttorony, te ostoba, félművelt gazember."
1magyar
@karma1: Gyurcsány idejében az unio felé térdeltek és adtak el bennünket.Mi a f@nak vették fel a rengeteg hitelt, ki engedte nekik meg, mire hatalmazta fel őket a választó?
De ugyanezt elmondhatjuk ezekről is, mind a hatalomfenntartó körökre pazarol. Arra a 10 %-ra.
quadrocopter
Ugye, hogy rendesen kilóg a lóláb a mocskos fidesz-takaró alól?
Ezek a sunyi mocskos görények teleugatták az országot - még Lézer-Hazug-Luxus János is azt ugatta, hogy 2016 végéig megszüntetik a kötvényt!!! - de valahogy, valamiért csak nem akarják!
Szarházi, aljas hazug banda!
karma1
@1magyar: Miert? Azt tudod, hogy a Kadar rendszerben mire vettek fel a hiteleket? mert en tudom. Mi azert voltunk a legvidamabb barakk a szocialista taborban, mert brezsnyev elvtars leszolt a K-vonalon Kadareknak, es kiadta, hogy mennyi penzre van szuksege a Kreml-nek. Ok nem kerhettek egy buznyakot sem annakidejen, mert eppen hideghaboru volt a SZU es a Nyugat kozott, foleg Amerikaval. Na, Kadar papa felvette az unneplojet, es elment hitelt kerni. Mi, magyarok kaptunk is, mert Kadart jo vezetonek tartottak, nem kommunista diktatornak, mint amilyen Mao Ce Tung volt ebben az idoben. Aztan a Nyugattol kapott penz azonnal vandorolt a SZU kasszajaba, viszont visszafizetni nekunk kellett.
Na, ezt a hitelkonstrukciot a budos eletben nem birta kiheverni az orszag, es orban most ugyanebbe az aldatlan szerepbe tuszkolja vissza a magyarokat. Amit Gyurcsany vett fel, az a gazdasag elenkitesere szolgalt volna, amikor Bajnaitol orban atvette a gazdasagot, az IMF hitelnek a 75 %-a meg a bankban pihent, felhasznalatlanul! orbannak viszont rengeteg penz kellett, Simicskaval egyutt talaltak ki, hogy az IMF-et ki kell rugni, mert meg merik kerdezni, hogy mire akarjak kolteni az IMF hitelt. orban nem akarta, hogy belelassanak az ordogi terveibe, ezert felvett egy sokkal rosszabb kondicioju hitelt a szabadpiacon, uzsorasoktol, magasabb kamatra, ebbol visszafizette a 25 %-ot, amit mar elkoltottek belole, meg a 75 %-ot is, ami a bankban volt, es kihajtotta az orszagbol az IMF-et,
Innentol kezdve semmi mas nem tortent, csak osszeborult kuszaszemmel, akinek a kedveert elhajtottak az MNB igazgatoi szekebol Simort, aki kurvajo szakember volt, es azota senkinek semmifele ralatasa nincs es nem is lehet a szabadrablasra.
Inkabb azt kerdezned meg, hogy a gazdaallat miert veszi fol allandoan az ujabb es ujabb hiteleket, aminek meg korant sincs vege,
karma1
Folyt: Meg 2 ev, es a legelso 364 letelepedesi kotvenytulajdonos fogja tartani a markat a 300 ezer + kamat + hozadek euroert a markat, ami eszmeletlen nagy osszeg lesz, es ekkor mar kezdik majd az olimpiai penzszorast, es Paks is beindul, ha nem talalnak egy felelos szakertot, aki ennek az eszement elmebetegnek elmagyarazza, hogy putyin nem fog cicozni, minden ev marcius 15-en kovetelni fogja az eves tartozast+kamatot.
Ja, es ez eppen egybe fog esni 2018-cal, amikor semmi sem lesz draga a fide$$nek a szavazatok megszerzeseert...
1magyar
@karma1: Nem védem én Orbánékat sem, de a szocik kormányai habzsi-dőzsit csináltak a felvett hitelekből. Ezek is pazarolnak. Tehát az következik ebből,hogy bár csak annyi hitelünk lenne mint a rendszerváltáskor volt!
Te magad is elismered, hogy Kádár jó vezető volt, nem diktátor és mindig a dolgozó nép érdekeit tartotta szem előtt.
Ha a felvett hitelekből adtunk is a Szovjetuniónak, kaptunk is nagyon olcsón gázt és soha senki nem fagyott meg otthonában de még az utcán sem.
1magyar
@karma1: Ja, én 58 vagyok, tehát emlékszem.
karma1
@1magyar: Ne idegesits mar, MILYEN HABZSI-DOZSIT? Te tenyleg nem latod a kulonbseget az akkori es a mostani helyzet kozott???
Ennyire nem lehetsz elvakult fideszs!
En 63 eves vagyok, es hidd el, en is tudom, hogy mit beszelek.
1magyar
@karma1: Nem vagyok fideszes, minden kormányt a tettei alapján ítélek meg. Nem vagyok elfogult sem mint te.
mérkell-ék felvetették a rengeteg hitelt a szoc. kormányokkal, hogy azután majd szépen maguknak visszavigyék a multikon keresztül.
Orbán meg a saját embereit tette velük gazdaggá, igaz a népet ő jobban nyúzza mint a szocik, mert azok annyira "etették" a népet, hogy ne lázadozzon.
Nessy
Azért van egy tény, amit nehéz cáfolni! Ekkorára nem nyílt anno az "olló"!
Mennyi is most az államadósság? Hol a MANYUP pénz? Mennyit kell visszafizetni a letelepedési kötvényekért magas kamattal? Kik profitáltak belőle? Hogy is van a "népszavazott" ingyenes felsőoktatás?
A koromról annyit, hogy "mentek gyufáért!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.