Korábban megírtuk, hogy szilveszter éjszakáján két kislányt gázolt halálra egy magyar sofőr az angliai Oldhamben. Az elkövető jogosítvány nélkül vezetett, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a balesetet követően. Mint azóta kiderült, nem hatotta meg különösebben az eset – írja a Bors.

A pécsi származású H. Gábor szemétszállítóként dolgozott az Egyesült Királyságban, ahol évek óta illegálisan tartózkodott. A gázolást követően, éjjel kettőkor még posztolt Facebook-oldalán, ahol boldog új évet kívánt.

Illegálisan élt Angliában a szeméthordó, aki két kislányt gázolt halálra

A tettest és a vele utazó magyar férfiakat őrizetbe vették, ahol kiderült, hogy nincs bejelentett lakcímük. Angolul sem tudtak megszólalni, tolmácsot igényeltek a kihallgatáshoz. Óvadékot nem tettek le értük, így rács mögött maradtak.

A gázolásban mindkét cseh származású kislány elhunyt: a 12 éves Helina Kotlarová a helyszínen, az unokahúga, Zaneta Kroková hétfőn a kórházban vesztette életét.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@papa.49: Sajna ezek a fényre jönnek.:)))
justhpeter
Nem az a baj velük, hogy cigányok, hanem az, hogy nem emberek.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Horizont: Nem mentettem fel őket,az sem menti ,hogy prostik voltak az áldozatok.
Jozefina
És akkor csodálkozik az EU, hogy az angoloknak elegük van az EU-s bevándorlókból. Bilincbe verni őket és gyalog hazaküldeni őket a csatornán keresztül!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.