Meglehetősen zavarbaejtő mondat hagyta el az MSZP sajtófőnökének száját egy csütörtök esti tévéműsorban, szúrta ki a hvg.

Nyakó István az ATV-n, A nap híre című műsorban többek közt arról beszélt, lehetséges lenne-e, hogy a Jobbik szavazókat vigyen el az MSZP-től a következő választások során.

Ez egy szép álom, hogy úgy mondjam, de amikor Vona Gábor úrnak a meleg popsija hideg falhoz ér, fel fog ébredni és rájön, hogy itt már nincs keresnivalója

- mondta sajtófőnök, azt pedig csak találgathatjuk, ez burkolt utalás volt-e a Jobbik-vezér szexualitásával kapcsolatos riportokra a közelmúltban.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Szókrakész: Vona nem buzi, az anyja meg az apja nem zsidó.
Nyakó meg hülye volt ezt nem kellett volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Rosszul tudjátok. Vona születésénél fogva fideszes volt - korából adódóan nem is várható el, hogy ifjúkommunistának szülessen, ellentétben az őt támadókkal. Akkori megbízatásai során olykor homok...dűnéken vezetett néhány hivatalos útja. Ezeket a dűnéket vizionálja Nyakó úr Vona seggének, álmaiban. Még elég fiatalon azonban születési hibáját kijavítva kikeresztelkedett a szebb jövő reményében, mint szokás volt mindig is, hogy Megváltó lehessen. :)
human
@sokanvagyunk: Ez nem tán Vona Gábor Orbán társaságában a kép jobb szélén?
http://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--qCJdT9A...
coni
A gátlásos, zavart Nyakó nem tudja magáról eldönteni, hogy gázzal vagy gőzzel ezért foglalkozik mások fenekével...
Nyírfa
És ez az ember a szocialisták sajtófőnöke? Botka túl intelligens hozzájuk, nem is értem, miért nem függetleníti magát. Ebből az MSZP-ből már soha nem lesz ütőképes párt.
JAJMÁR
Tökmindegy, hogy vona meleg-e, de hogy egy demokratának ez a szinvonal megfelel, az lesújtó! Majd észreveszi a Nyakó, ha nyakába ömlik az újabb hidegzuhany. Nem kelletek!
kukac50
Nyakótól ez ez nem volt tisztességes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél