A rosszabb egészségügy állapotban lévők a mínuszokban pár óra alatt teljesen kihűlhetnek. Feltételezhetően megfagyott egy férfi a főváros IX. kerületében. Holttestére egy áruház mögött, egy benzinkút közelében bukkantak rá járókelők. Baranya megyében pedig egy idős asszony valószínűleg elesett a kertjében és a mentők már nem tudták megmenteni az életét - hangzott el az MR1 Kossuth Rádió ma déli, Krónika című műsorában.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Mi a francot bóklásznak ilyenkor a kertben. Nővérem anyósa is kilencven éves és nem tud megülni a valagán állandóan kicsászkál ilyenkor a kertbe, de azt a nyomorult vészhívót azt nem áááá azt nem viszi magával nehogy véletlenül segítséget tudjon hívni a kellene. Mondtam is a gyerekeimnek lőjetek le a ennyire meglittyenek vénségemre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Letenye Média: Sanszos hogy mi se leszünk jobbak, mivel ennyi idősen az ember agya is meglittyen, és mi sem leszünk kivételek.
JAJMÁR
Pár óra? Percek alatt ki lehet hűlni a hideg földön,ha valaki elesik és nem tud felkelni.
Ráadásul ha az ember csak kiszalad, hajlamos nem beöltözni túlságosan.
magyarbakancs
Minden öreg azt hiszi,hogy ö a hegylakó örökké élni fog.
Ja és okoskodnak,mindent jobban tud mindent.
emerencia
@magyarbakancs: Éppen azért kell vigyáznunk rájuk mert amikor már nem lesznek, nagyon fognak hiányozni a butaságaikkal együtt.
magyarbakancs
@emerencia: Persze igazat adok neked.
aposom az az igazi makacs ember volt.
Cukros volt és litániát könyörögtem neki adjunk több inzulint,ne egyen sok kenyeret.
De hát nem fogadott szót dialízis lett a vége.
emerencia
@magyarbakancs: Az én apukám pedig rettegett a gyógyszer mellékhatásoktól. Rengeteget kínlódtunk vele míg valahogy nagynehezen bevette a gyógyszereit. Ő sajnos ennek ellenére meghalt. Nekem az volt az érzésem, hogy azért csinálja, hogy még többet legyünk vele pedig együtt laktunk. Mondta is, hogy ő már a második gyerekkorát éli. Szerencsére nem volt demens.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.