– Én megbocsátok, de nem felejtek! – Hogyan? Ön nem tudja, hogy csak egyféle megbocsátás van, a felejtés. Nem tudta. Soha nem tanulta meg. Ezt sem Alcsúton, sem Felcsúton, sem Középcsúton nem tanítják. Ő mondta ki először nyilvánosan és hangosan Magyarországon, hogy az orosz megszállók takarodjanak haza. Így lett ő a kimondások második hőse. Soha nem felejtjük el neki. Az első hős kimondta, hogy 1956 nem októberi sajnálatos események, hanem népfelkelés volt, szabadságharc. Pozsgay Imrének hívták, majdnem kapott érte egy államfői pozíciót. De azután mégsem kapott. A második hős – Orbán Viktor. a borostás képű ifjú forradalmár – elkergette hazánkból az oroszokat. Kapott érte egy miniszterelnökséget. Valóban megkapta. Akkor már borotvált volt, mellényes, vasaltöltönyös. Lelkileg is. A történelemből tudjuk, hogy egy Temüdzsin nevű fiatal mongolnak a nászmenetét megrohanták a karakitájok, és elrabolták a menyasszonyát. Nosza, összeverbuválta a barátait, kollégiumi társait, és...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne már ez sem igaz, hisz az oroszok már praktice el is kezdtek kivonulni! Ő csak hülye-gyerek módjára utánuk kajabált! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@GeoCravker: Nem tudom, te hol élsz, vagy miket olvasol, de Poppernek ezt az írását is és még mást is sok évvel ezelőttről ismerem.
Egyébként nem tudom, elolvastad-e Popper írását. Mert pl. Pozsgayról ezt írja:
"ÉS vezércikkében támadtam meg Pozsgay államminisztert, s talán egyik legjobban sikerült írásomban mondtam el, hogy az árulás miért nem nevezhető damaszkuszi útnak."
Szóval nem teljesen tiszta előttem, hogy mit tartasz marhaságnak?
GeoCravker
@elnyomott: "Szóval nem teljesen tiszta előttem, hogy mit tartasz marhaságnak?"
Az idézett, idehozott, nagy igazságokat sejtető írást.

Amúgy megtisztelő, hogy Te és @Zeta: egyaránt Pozsgay-nál ragadtatok le.
Igaz, őt hősnek láttatni is marhaság.

Alkalmasint mi lett volna, ha elolvassátok az idehozott írást, amire a komment vonatkozik, és utána vitatkoztok velem?
Költői kérdésnek szántam
elnyomott
@GeoCravker: Ha esetleg a válasz-linkre nyomva jelzed, hogy kinek az írására és mire érted a marhaságot, nem lett volna szükséged a költői kérdésre. Igy viszont kaptál egy költői választ.
Nem részletezem, hogy én minek szántam.
GeoCravker
@elnyomott: Ha esetleg értelmezed a helyzetet, mielőtt butaságot írsz.
Ha valaki szerinted a beküldött cikkre reagál, akkor ott hol a válasz gomb?

De ígérem, hogy amennyiben feltűnsz a színen, még ilyen esetben is külön kiemelem, hogy a beküldött cikkre vonatkozik a komment.

Ez pedig kifejezetten Neked. Csak Neked és a 11:53 (2017.02.07) beírásodra.
elnyomott
@GeoCravker: Már azt hittem, hogy valaki más írására reagáltál.
Az én válaszom ugyanis arra vonatkozott, hogy te a cikkre reagáltál. Akkor sajnálom, de nincs se türelmem, se kedvem szájbarágóan magyarázni amit nem értesz. Úgy maradtál.
GeoCravker
@elnyomott: Ahogy Te is úgy maradtál :-) Értetlenül állva a pusztában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.