A kormányváltás óta nincs sok funkciója a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak, de valamiért mégis hozzávágnak néhány tízmilliót időnként. A kormány honlapján nyilvánosságra hozták Rogán Antal minisztériumának október óta kötött szerződéseit. A támogatások között megtaláljuk a a Szövetség a Nemzetért Alapítvány (SZNA) nevét, amely minden polgári körök ősanyjának, az Orbán Viktort is tagjai között tudó Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek az alapítványa. A propagandaminisztériumnak 20 millió forintot ért meg, hogy 2017-ben is működni tudjanak. Mivel az SZNA honlapja lassan kilenc éve nem frissült, nem nagyon tudni, hogy a kományváltás óta mivel foglalkozik, csak annyit tudni biztosan, hogy ők működtetik a Polgárok Házát, aminek jelenleg Kubatov Gábor az ügyvezető igazgatója.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mi a bánatos faszért kell erre az ökörkörre pénzt pazarolni, ja igaz ez volt a ,,keltető,, és a létrehozásában közreműködött a főhazug, meg a volt hadügyér!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mi a bánatos faszért kell erre az ökörkörre pénzt pazarolni, ja igaz ez volt a ,,keltető,, és a létrehozásában közreműködött a főhazug, meg a volt hadügyér!!!
nezelodo
@papa.49: Nem tudod, elfelejtették a keltetőgépről lekapcsolni a villanyt, most pénzes migrák kelnek benne. és ez a pénz a villanyszámlára kell
Zeta
Mivel a mi pénzünk, azt csinálnak vele, amit akarnak!
nezelodo
@Zeta: Nem kell reklamálni az elsöprő kétharmad fülkeforradalmárai nem szerettek bajlódni a pénzzel, hát rábízták a dakotára, így garantáltan nem lesz többet dolguk a pénzükkel.
Eladott Ország
Az ilyen összevont trágyaszórásnak az a nagy hátránya, hogy semmi előnye nincs. A Szövetség a Nemzetért Alapítvány (SZNA), Polgárok háza közpénz firkancok népes tábora, akiknek a (közpénz)felszopó­funkció mellett az a feladatuk, hogy célzottan rámutassanak az ellenségre. Marad a saját populáció, akik ellen hadat lehet viselni. Ehhez egyrészről a merevedés pozícióban lévőket kell dédelgetni és elhitetni velük, hogy okosak, szépek és a győztesekhez tartoznak. Másrészt meg kell mutatni nekik, hogy viszont a vesztesek meg mindenki más, aki nincs magömlés ­közeli állapotban, mint ők. Minekutána konkrét ellenséget nehéz prezentálni, mert a kormány orbánnak van egyedül módjában elbaszni a szép magyar jövőt, tehát kritizálni őket kell logikus módon, ezért általánosságban mindenkit kineveznek ellenségnek. Ők a libsik, libnyafok, balliberálisok. Rohadtul függetlenül attól, hogy amúgy liberálisnak vallja­ e magát az áldozat, vagy szimplán csak nem szereti a jelenlegi rendszert. Nincs választása szerencsétlennek. Ők azok, akik vinnyognak, nyafognak, ajvékolnak, nyávognak és mindenféle csúf dolgot csinálnak. Árulják a hazát elfele, hülyék, agresszívek, gyilkos indulatok fortyognak bennük, veszélyesek. Ellenük kell védeni a hont, de főleg kormány orbánt. Mert ezek vissza akarják hozni Kádárt, Lenint, fasztuggyakit. Ezek élő csecsemőket esznek, embert áldoznak, át akarják venni a hatalmat, meg akarják erőszakolni a szüzeket és nem szüzeket. Mindenkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.