Még januárban távozhat posztjáról Pölöskei Gáborné, a Klebelsberg Központ elnöke – értesült a Magyar Nemzet több, egymástól független forrásból.

Új megbízás előtt Áder húga

Pölöskei Jánosné (Fotó: Vajda János /MTI)

A lap úgy tudja, a köztársasági elnök húga a nemzetgazdasági tárcánál kaphat új megbízatást: szakképzésért és a felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár lehet a távozó Odrobina László helyén. Pölöskei Gábornét márciusban nevezték ki az akkor még Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, a Klik élére.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szettevette
Az embernek hányingere van attól, hogy a rokonoknak, barátoknak, jó ismerősöknek mindig van valami jó kis zsíros állás. Miért nem tud sima beosztott lenni a saját szakmájában. Miért
kell örökösen találni valami államtitkári posztot. Ő nem szégyenli magát, hogy így jut álláshoz,
és közben a körülötte lévők tudják, hogy mennyire csókos?
moareka
Ezekben a családokban mindenki zseni?
papa.49
ennek is csak megszületni volt nehéz...
lusta
Ebből is látható, megfelelő kolégiumi szobában kell lakni, a siker nem marad el. Persze nem erről van szó most. propeller.hu/itthon/3259745-poloskaktol-szenvednek-elte-kollegiumanak-lakoi#v1776372
Eladott Ország
"Az van, hogy így pusztul el és megy tönkre minden ebben az országban azért, mert szakemberek helyett NER társak ülnek minden állami kulcspozícióban. A minisztériumok is ilyen pénznyelő,csókosoknak megélhetést biztosító kifizetőhely. Az egymás hegyén hátán tobzódó, megszámlálhatatlan államtitkárokkal és helyettes államtitkárokkal. Hát ez megy, így megy.
Veleda
@Eladott Ország: És milyen jól megy nekik!
human
Hasonló sikereket kívánok a hölgynek, mint amiket a KLIK-nél ért el.
quadrocopter
Büdös van a KLIK-ben, megy a kimentés!
Nagy Mária
Elvégezte szégyenérzet nélkül a piszkos munkát a KLIK-nél, ezek után már nem felelős a rossz működéséért. Most meg van elrejteni (lopni) való a nemzetgazdasági tárcánál, így lép előre, aki jól teljesít. (vagy elég vastag bőr van a képén)
Edmond Dantes
Ők már azt a szabályt sem tartják be,hogy az elvtársnőjüket csak addig szabad felfelé léptetni a létrán,míg el nem éri a hozzá nemértés szintjét.Náluk a határ a csillagos ég.Onnan lehet igazán lefelé köpködni,ahogy már a Klikk-ből is köpködték a tanárokat.
justhpeter
Az új helyén ő fog Parragh elvtársával együtt felelni a szakmunkás képzésért és a közmunkások oktatásáért. Szerintem mindkettő ért hozzá, így ezen a területen hozni tudják majd a korábbi sikereket.
Ez már annyira észbontó, hogy még véletlenül sem lehetne egy minimális rációt sem találni benne. Mindenesetre a folyamatosság e megoldás mellett szól, mert 2010-től tönkretették az általános iskolai képzést, most következik a középfokú képzés, ami után az egyetemi felvételi tényleg csak az lehet, hogy ki a gyerek apja.
papa.49
@justhpeter: Nem tudom emlékszel-e rá úgy 10-12 éve hogy zokogott, hogy hogyan taníttassa a fiait, akkor való igaz még sajnáltam is...
bakegya
@quadrocopter: á dehogy csakkk ÁTKLIKKEL!
bakegya
@moareka: IGEN -mint ahogy a mellékelt ábra mutatja az IGAZGYÖNGYHALÁSZAT TERMÉKEINEK SZÁMÁBÓL ÍTÉLVE A NYAKÁN ,A FÜLÉN ÉS NYILVÁN A FOGÁN IS FOGÉKSZERREL (és popsin vörös folttal is) FOG BEVONULNI AZ EMBERISÉÁG TÖRTÉNELMÉBE ÁDER ,ORSOS VICTORNAK IS TETSZETŐS HÚGA.
kiscsillag66
A jó elvtárs az jó elvtárs, bárhol megállja a helyét.
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: Nem nővére, csak ilyen koravén szegényke
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: nem a nővére, csak ilyen koravénre sikeredett a hugica
quadrocopter
Nagy buli! Semmihez sem kell érteni a millkós fizuért, mindössze az a minimum elvfárás, hogy imádja a hordát és a vezérkost, máris van hol melegedni, kajálni, munkaidőben vásárolgatni és hazafelé, fáradtan ( a napi tétélenségtől!) beesni egy hangulatos ki bicskába és elpanaszolni, hogy ma is megfeszítettek a munkában!
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: Azért, hogy tudjad.
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: Azt, hogy narancs helyett citromot eszel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.