Publicisztikát írt a ma megjelent Vasárnapi Borsba a lap nemrég nyugdíjba vonult főszerkesztője, Pallagi Ferenc a miniszterelnök meghamisított karácsonyi interjújáról. Mint köztudott, Orbán Viktor, a Fejér megyei Hírlapban karácsonykor megjelent interjúját ismeretlenek átírták és olyan részleteket emeltek bele, melyek nem hangoztak el a kormányfőtől. Pallagi most arról értekezett, hogy ennél nagyobb bűnt, mint a hamisítás, nem lehet elkövetni újság ellen, mert súlyosan rontja a lap hitelét és ami az Orbán-interjú kapcsán történt, az bűncselekmény és „nem forradalmi jófejség”. „Az elkövető beírta magát a magyar sajtó történetébe, mint gyújtogató és szabotőr. Szégyellem, hogy egy szakmában dolgoztam vele! Orbán úr, elnézését kérem!” – zárul az egyébként a miniszterelnököt írásaiban rendszeresen kritizáló Pallagi publicisztikája.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
ennél sokkal fontosabbnak tartom, hogy orbán kérjen bocsánatot a magyar emberektől nem csupán egy, hanem számtalan dolog miatt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
ennél sokkal fontosabbnak tartom, hogy orbán kérjen bocsánatot a magyar emberektől nem csupán egy, hanem számtalan dolog miatt!
anka
@vitriol: - ez így igaz ahogy mondod'! - de ez a töpörödött törp ördög nem fog senkitől bocsánatot kérni! cache.kepkezelo.com/images/pew122bdsfodera29gkp.gif
Hiába nem hangzott el amit meg hecceltek az interjúban, de igaz!
szép új világ
Ha minden hírhamisítás miatt kötelezően bocsánatot kellene kérni, akkor az M1 és az M2 délelőtti műsora híradásból, a délután bocsánat kéréséből állna.
quadrocopter
Ha valaki érti, hogy miért Pallagi kér bocsánatot, az jelezze! Vagy egyszerűen csak nyalni akart egyet a "főpincérnek"!
Nessy
Ha jól értem Pallagi Ferencet, akkor az újságíró bűnt követett el, míg a királyi és a Vajna tv hír hamisítói kitüntetést és előléptetést érdemelnek! Vagy úgy értette, hogy az aki a tényekkel kiegészítette a dajkamesét, az "újságíró", akinek nem szabad "hamisítani", míg a tv hírhamisítói nem "újságírók"??
Északi
@quadrocopter: Valószínűleg az utóbbi...egy kis nyali sosem árt...gondolta... :d
Nagy Mária
A tisztességesen munkáját végző újságíróktól, s az elbocsájtottaktól -meg akiket még ezután fognak koholt vádakkal elbocsájtani a megyei lapoktól- kérjen bocsánatot, mert találnak egy bűnbakot, de ez "Reichstag felgyújtása" volt.
Zeta
@quadrocopter: elkapta a barnanyelv szindrómát.
Orbán hányszor ferdíti el az igazságot? Ez vonatkozik az összes politikusra.
Nessy
@Zeta: De ők nem újságírók, ők politikusok! Sót, van aki sohasem hazudik! Csak tudatosan valótlant állít!
lampa laz
Az ilyen Pallag féle embereket soha sem fogom megérteni. Ahogy itt fentebb már írtátok, az ő hazugságaik rendben vannak, ha valaki volt olyan bátor és ki merte igazítani ezt a förtelmes hazugságot amit ennek az országnak a miniszterelnöke simán a képünkbe nyom és nyomat nap-nap után az teljesen rendben van. Én meg azt mondom kedves Pallag úr ön szégyellje magát.
Mindenki olyan módszerrel kritizálja ezt a rendszert amilyen eszköz a kezében van és ő használta ezt. Bár többen élnének ezzel a lehetőséggel. Azért vannak az újságírók, h a dolgokat a teljes valóságában tárják az olvasó és ne ferdítsék azt el még egy miniszterelnök kedvéért sem.
Remélem jólesett a nyalás.
Edmond Dantes
Egy normális országban ez valóban megengedhetetlen mind szakmailag,mind etikailag.De egy normális országban a miniszterelnök interjút adna egy nem seggnyaló médiumnak is,felelhetne kényes kérdésekre is,így nem kellene a zavartalan ömlengéseibe partizán módon beleírni néhány emlékeztető gondolatot.Érdekes,Pallagi úr ezen a helyzeten nincsen felháborodva,csak a felháborodó kollégája akcióján.
Engem pedig Pallagi úr látványos seggnyalása háborít fel,ezért én a bátor újságírótól kérek elnézést Pallagi nyálas szövege miatt.
Pálinkafőző Rézüst
Bocsánatot kért Orbán Magyarország népétől, a sok hírhamisítás miatt...
justhpeter
Ha Pallagi úr a mondatát egy sima gesztusnak gondolta, akkor rendben van. Azonban az igazság a többi hozzászóló kolléga gondolataiban van.
Mert igaz az, ha az állam által fenntartott hazugsággyártól ezt elvárnánk fél nap az alaptevékenység teljesítené, azaz hazudozna úgy mint eddig, a nap másik felében szórhatná a saját fejére a hamut.(by szép új világ)
Mert igaz az, hogy a Népszabadság újságíróitól sem kért senki sem bocsánatot, akik a szakmai követelmények betartásával, nevükkel vállalták írásaikat. Van abban igazság, hogy ez a névtelen akció a "Reichstag felgyújtása volt" (by Nagy Mária)
Mert igazság van abban, hogy ahol egy miniszterelnök hazudik, ott az alávalók sem csinálnak mást (2016. utolsó parlamenti ülés: Orbán Viktor szerint 2010 óta nem nőtt a gyermekszegénység Magyarországon)
kkalman
Pallagi egy barna nyelvű szarcsimbók a gazdaállat segglyukába ragadva.
lampa laz
@lampa laz: azta, bocs elíram a nevét, Pallagi
not me
pallagi, te még élsz?
Minek?
Veled is csak többen vagyunk.
Borsodi
Bocsánatot kér a Magyar a igazat mond,Orbánnak kéne már magába nézni és befejezni az állandó áll hírek gyártását,emberek megfélemlítését, manipulálását és a közpénz szórását.
Eladott Ország
"Azt viszont nem értem, hogy ez a Pallagi Ferenc milyen kib*szott bocsánatkérésről beszél? És ha már feltétlenül bocsánatot kell kérnie a hetedik éve az ország orcájába okádó fényességes miniszterelnöktől, milyen jogon hivatkozik a szakmára?
Hol van az a publicisztika, amelyben Pallagi Ferenc kikérte magának, hogy a Magyar Távirati
Iroda nem hajlandó politikai pártok közleményeit lehozni, hogy önkényesen ferdít, torzít,
lejárat? Melyik az az írása, amelyben a kormánypárti média hazugságait, hírhamisításait, a
közpénzmédia közönséges állampárti csatlóssá, lejárató, karaktergyilkos pöcegödörré züllését nehezményezte? Hol a publicisztika, amelyben azon verdeste magát a földhöz, hogy újságírókat kitiltanak közintézményekből, megtagadják tőlük a közérdekű adatokat, megalázzák őket, nem válaszolnak a kérdéseikre? És az, amelyben azt nehezményezte, hogy az ország miniszterelnökének pribékje úgy lök ki sajtótájékoztatóról egy akkreditált újságírót, mint egy rakás szart? Hol kérte ki a szakma nevében magának, hogy az ország első számú embere hosszú évek óta semmibe veszi a sajtót, hogy nem lehet kérdezni tőle, hogy bujkál, sunnyog és játssza a süketek szakszervezetét? Ha megvannak ezek a publicisztikák, akkor azért, ha nincsenek ilyen publicisztikák, akkor azért szégyen ez a térdreborult moralizálás. Attól a Pallagi Ferenctől, aki részese és alakítója volt a
rendszerváltás utáni sajtómozgolódásoknak, aki az állami televízió Napkelte című műsorában
azt a szerepet töltötte be, amelyiket, és aki következésképpen pontosan tudja, hogy arra, ami
most történik a magyar médiában nem magyarázat az, hogy 25 éve mindenki görény, idióta és segget nyal."
karma1
@szép új világ: 15.12-re: Mar kezdhetne is a bocsanatkerest mindjart azert az ordas alhirert, hogy pharaon Beirutban meghalt, es a Four Seasons Hotelben lesz a temetes elotti bucsuztatoja... SEHOL a neten a nagy hirportalokon - de a Four Seasons Hotelen - sincs arrol szo, hogy pharaon meghalt volna. Igaz, hogy a magyar alhir is felteteles modot hasznal...
Nemezis
Na de honnan tudja, hogy a "hamisító" újságíró volt?
karma1
@Nessy: Jol ertetted, ez a faszkalap pallagi mar nyugodtan ugathat, hiszen nyugger lett: az allam sehonnan sem rughatja ki.
Jo kis benyalintas orbannak, hiszen nem lehet tudni, hogy nem eppen orban hamisitotta-e az ominozus mondatokat . (De, o hamisitotta, szerintem tuti).
Megis, mit remel a ven buzija, nyugdijemelest?
papa.49
Na ennek is visszafordult a ,,törzs fejlődése,, GERINCE MÁR NINCS, csak HATALMAS BARNA NYELVE!!!
kiscsillag66
Csalódtam Pallagi úrban. Miért is kér bocsánatot?
Grafix69
Szerintem be is kaphatja neki , mert már csak az van vissza.
cs.n.
Bors főszerkesztője, haha. A Velveté meg a Story magaziné még nem nyilatkozott?
kulabombaafityiszre
Pallagi a Bors nevében is sok embertől kérhetne bocsánatot a hazudozások miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.