Az MTI megosztott néhány képet a röszkei határon fagyoskodó honvédekről. A katonák kaptak meleg ruhákat, használhatják a fűtött sátrakat és beosztásukon is változtattak.

Megörökítették a határon fagyoskodó honvédjeinket

Megörökítették a határon fagyoskodó honvédjeinket

Megörökítették a határon fagyoskodó honvédjeinket

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
b1.blog.hu/2015/11/09/a_tek_csak_wellness-szallodabol_tudja_vedeni_a_hatart
"Miközben október második felében a Marcaliban elszállásolt készenléti rendőrök szénmonoxid-mérgezést kaptak, a TEK emberei a zalakarosi négycsillagos Aphrodite-Venus Hotelben laktak:
létezni se tudnak már wellness-szállodák nélkül.
A TEK lefoglalta a szállodát, ami miatt a már korábban szállást foglaló mezei polgárok dobhatták a kukába a hosszú hétvégéjüket. A terrorelhárítók arra hivatkoztak, hogy

"állampolgári kötelességük szállodát biztosítani". - RÖHEJ
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
krumpli
Mi ezek nélkül is védtük azt a határt sorkatonaként. És még fizit sem kaptunk érte. Szánalmasak.
Eladott Ország
b1.blog.hu/2015/11/09/a_tek_csak_wellness-szallodabol_tudja_vedeni_a_hatart
"Miközben október második felében a Marcaliban elszállásolt készenléti rendőrök szénmonoxid-mérgezést kaptak, a TEK emberei a zalakarosi négycsillagos Aphrodite-Venus Hotelben laktak:
létezni se tudnak már wellness-szállodák nélkül.
A TEK lefoglalta a szállodát, ami miatt a már korábban szállást foglaló mezei polgárok dobhatták a kukába a hosszú hétvégéjüket. A terrorelhárítók arra hivatkoztak, hogy

"állampolgári kötelességük szállodát biztosítani". - RÖHEJ
szép új világ
@krumpli: Ahogy mondod. Annak idején nem kérdezték tőlem, hogy akarok-e menni vagy sem, hanem vittek. Aki nem bírja a rideg körülményeket, mondjon fel és menjen gázszerelőnek.
quadrocopter
@krumpli: Ne akarj kemény csávó lenni - hülyegyerek!
Egy szerződéses szolgálat két fél között létesül, melyben a szerződtetett is vállal kötelezettségeket és a szerződő is ( normális országban!) ebben az esetben csak a szokásos rezsim-megoldással találkozunk!
Nem a XX.szd. elején élünk!
Nessy
@szép új világ: Esetleg Orbán, Kövér, vagy Matolcsy magánhadseregébe jelentkezzen!
Nép - nemzethy gázszerelő csak egy lehet!!
krumpli
@quadrocopter: Én esküt tettem, mégis sz@rtak a fejünkre... Télen 20-04-ben a világ végén járőrözni...
Kétlem hogy a te okostelefon nemzedékednek erről fogalmad lenne. :P
quadrocopter
@krumpli: Jegyzetelj - hülyegyerek!

Déli, mad nyugati őrsön szolgáltam 1974 -1976!
Értve vagyok?
Az Alpok-alján még nyáron is hideg van!
Értve vagyok?
eugen4402
@quadrocopter: 15.:42 Én ezt nevezem K. O. -nak (Nem Kálmán Olga, hanem Knock Out.)
Apatszerek
Műanyag nővé deformált személyek tele vannak panasszal, nem tehetnek róla hiába van hülye gyerekeknek okossá vált telefonja, azzal nem válik férfivá a tulajdonos, hol a leleményesség?
vagy az okos telefon lemerült?
Apatszerek
@quadrocopter: Gén módosult személyek, a 21században már járőrözést is okostelefonnal végzik! a kilométereket is a két egymás mellet lévő okostelefon távolságától mérik!
nevemnick
Krumpli, quadrocopter : Rendben van, hogy szerződéses katonák, de azért gondoljatok bele, hogy esetleg más lehetőségük a közmunka mellett nem nagyon volt/van. Ettől függetlenül a kurmány normális életkörülményeket, ellátást is biztosíthatna részükre.
Persze kicsit naiv vagyok, hiszen a szavazó polgárok többségével is hasonlóan jár el az a suttyó banda.
Cicamama55
Ha nem szüntették volna meg a sorkatonaságot, akkor a kis bakák fagyoskodnának ott a kemény zsoldért. Az én férjem is ott szolgált 2 évig. Olykor a változatosság kedvéért elszállították a Balatonra nádat vágni...
bakegya
FÉLELMETES-mi ebből a tanulság-át kell lovagolni a reumatológiára!!!
Edmond Dantes
Szerintem az Orbán család is példamutatóan kiveszi a részét a fagyoskodó honvédek sorsából.Gondolom,hogy a nemzet vője,annak a Tiborcznak a cége szállítja nekik a fűtött sátrakat.Persze,ha azok úgy melegítenek,ahogy a dunaújvárosi utcai lámpák világítanak,akkor...
Lehet,hogy nincs így,de ma Magyarországon ez lenne az életszerű.
tothjani
87ben ugyanilyen hideg volt, csak volt hozzá jó félméteres hó, de akkor még a határon az akkori fizetések tizedéért volt kötelező sétálni, és kerítés sem volt csak nyomsáv.
Manhattan
SEGÍTSÉGET KÉR EGY ÁTFAGYOTT RENDŐR (POKRÓCOKAT ÉS GYÓGYSZEREKET)
Egy határvadász rendőr írja a Zsaruellátó oldalnak a következő üzenetet:
"Sziasztok. Nem tudom, hogy szerveztek- e meg gyűjtést, de ha igen, akkor nagyon nagy szükség lenne lent a határon pokrócokra. A fából készült magaslati megfigyelő állasokban 12-16 órát ül egy rendőr, hiába próbáljuk saját magunk leszigetelni ezeket (leginkább szemeteszsákokkal, amik a legkisebb szélben elszakadnak), sajnos hideg van estenként. 3 réteg ruhában ülni egy helyben, hamar átfagy az ember, és sajnos a rendőrség nem tud pokrócokat biztosítani. Tüzet rakni tilos, így marad a vacogás a lesen, amit elhagyni nem lehet. Ha megoldható, nagy szükség lenne a pokrócokra és az alapvető gyógyszerekre (algopirin, aspirin, vagy más láz és fájdalomcsillapítókra).
nemkati
@quadrocopter: Egyszer a Racks-ra felfele menet láttunk egy keresztet. Augusztusban megfagyott egy ember.
radios45
@Manhattan: amennyiben pártunk és kormányunk, nem tud biztosítani, normális fűthető őrtornyokat, normális ellátást, a szerencsétlen xarrá fagyott határvadászoknak, úgy menjenek ők a déli határra, és őrizzék az utakat, kerítést,havi 100ez.ft.ért, addig míg el nem jön a jó idő..Ezek a többnyire fiatal emberek, jó néhány betegséget, betegségekre, felfázásra, reumára való hajlamosságot szednek össze, 45-50éves korukra, akkor már a pénz+gyógyszer sem fog segíteni rajtuk..
Ördögvadász
Nem aggódsz a jó sziveddel (mert a sórvadt agyad erre képtelen) az orosz határokon felsórakoztatott Cocacola "hőseidért"? Téged "védnek", nem engem.
Kitől? Ha megtudod áruld majd el!
kkalman
Fűthető sátor? A 21. században azért legalább már néhány konténert odavihettek volna. Ja, az esetleg fűthetőbb, és kevésbé szellős.
wagabund
nem hallani a Nimród nevű hős honvédről semmit...csak nem letelt(kitelt) a PR. szolgálat? vagy hazaugrott melegedni?
wagabund
Elődöt akartam írni...bocsánatot kérek az érintettől..
justhpeter
A kormány ezen a téren is visszaél a helyzetével, amikor nem biztosít normális feltételeket a vállalt feladat végzéséhez. De mivel minden területen ezt teszi számukra ez a természetes.
Nyírfa
Hogy-hogy Orbán nem járja a határt? Az árvizek hőse talán fél a hidegtől? Vagy a katonáktól?
Vagy inkább a valóságtól. Ez már nem kérdés, hanem megállapítás.
Szókrakész
@Nyírfa: Ő most a III.VH-t készíti elő, mint NATO és EU csicska.
quadrocopter
@nemkati: Nem vicceltem az alpok-aljai nyári hideggel, normális 8 kampóra ( 8 órás szoli) téliesített mikádóban mentünk, volt eset, hogy hajnalban a járőrkutya melegítette a csizmás lábainkat ráfekvéssel, nekünk még csizma volt, nem surranó, amely jóval könnyebb. Büntetlen határsértés esetén előfordult a 17-19 órás folyamatos szolgálat, váltás nélkül.

A kis "kemény csávó" meg mobilról mesél, amit abban az időben úgy hívtak, hogy TBK, mobilnak híre-hamva sem volt még.
Szókrakész
@Nyírfa: Miért Putyiné?
Nem ő áll a határon ebben a hidegben.
Ennyire ne utáld Putyint!
Az életed fogja megmenteni, csak még nem tudod.
Eladott Ország
@Nyírfa: Az árvizek hőse, a kedves Csúti Vezír már nem járja a határt, mert
szimbolikus vágóhídra önként és dalolva masírozó szellemi árvízkárosultak országa lettünk. Kósa Lajos szintjén vegetáló szellemi árvízkárosultak országa.
krumpli
@quadrocopter: A 'kemény csávó' biztos benne hogy nem vagy több 15-nél. Max a nagyapád sztoriját másolod ide bőszen. Szánalmas. :P
eszegfu
Szerintem teljesen mindegy, hogy a határon "kötelező" vagy önként, fizetésért vállalt feladatról van szó.
Pl. egy öntőmesternek, vagy egy kohásznak is biztositani kell a hőálló öltözetet, nem "bermuda gatyában" dolgozik (sőt a nyugdijnál is figyelembe veszik, hogy egészségre ártalmas munkát végeztek). Tehát tetszik-nem tetszik bizony biztositani kell a "munkához" a megfelelő körülményeket, igy a határőrök számára is.
kiscsillag66
@eszegfu: De nem nálunk. Itt csak a nagyon kivételes emberekkel bánnak jól, de az nem a kiskatona a határnál.
eszegfu
@kiscsillag66: Igazad van, nem kijelentő, hanem feltételes módban kellett volna irnom.
magyarbakancs
A nyolcvanas években a Veszprém-Herend közti vasút vonal mellett egész télen fűtött sátorban voltak az Orosz katonák.
A magyarok meg kiszuperált buszokban amiben fa tüzeléses kályha volt abban tartozottak a hadgyakorlat ideje alatt.
Apatszerek
Száz szónak is egy a vége, puhány, női génekkel megáldott anyuka kedvencek nyavalyognak, sajnáltatják magukat, a sok lágy semmirevaló meg rákattan, öntik a hülyeségüket!
verőce21
Ezek a déli határőrzők bizony minden ellátást megérdemelnének! Nagy szolgálatot tesznek az országnak. (talán Európának is) Elgondolkodtató, hogy ekkora pénzszórásnál, ami most évvégén történt, a kormányban senkinek nem jutott eszébe, hogy emelt szintű ellátást biztosítson a határvédők számára.

Én tudnék szállítani nekik körablakos, hőszigetelt konténereket, hőlégbefúvós aggregátorral egybeépítve, 2-3 km-enként helyszínre telepítve, mert előbb-utóbb úgyis kelleni fog. Már ősszel felvetettem. Évekig tartó határőrzésről szól ez a történet, hófúvásban, fagyban, szakadó esőben, ha már - nagyon helyesen -, belekezdtünk.
Átgondolatlan, szervezetlen, kapkodó, embertelen körülmények között sehogyan sem lehet teljesíteni az elvárásokat. Előbb-utóbb lankad a fegyelem és elsöprik őket a betolakodók.
wpym
Ala kellett volna aknazni a hatarsavot es jo vel egyszerubb, illetve konnyebb lenne a helyzetuk.
A taposo akna ejjel-nappal figyel, nem farad el, nem kell felugyelni, csak potolni.
Apatszerek
@verőce21: Ugye ugye te még a sajnálkozásban is megtaláltad a hasznodat!
Nessy
@verőce21: Itt a világvége! :-) Igazad van!
verőce21
@wpym: (10:30) Bolondokat beszélsz! A felrobbanó taposóakna viszi a kerítést is jó nagy darabon. Még odamenni sem lehetne az aknazártól, helyreállítani.
Nyírfa
@Szókrakész: A III. világháború előkészítéséről beszéltél.
Putyin 19, az amerikai vezetés egy híján húsz. Semmit nem vethetnek egymás szemére. Egyébként csak figyelem, milyen megbocsátó a magyar: a KGB biztosan maga a megtestesült szeretet, Putyin pedig jóságos télapó, aki békével pakolja meg a szánjait. Míg az a szemét CIA, nahát.
Senkit ne zavarjon, hogy az orosz medve úgy játszik a volt szoc, országokkal, mint macska az egérrel. Revansra készül, és az első, akit el fog taposni, az Orbán lesz, aki vigyorogva" zavarta haza" az orosz hadsereget. Már így is Putyin zsebében vagyunk, nem is tudom, kitől kell jobban tartanunk, az arab vagy az orosz maffiától.
Nyírfa
@Eladott Ország: Sajnos, elég pontos a diagnózis. Lásd az itt is megoldásként javasolt taposóaknák.
krumpli
@Nyírfa: Vajh az USA miért döntött úgy hogy Európa legyen megint egy világháború helyszíne ?!
Nagyon az Amcsik 'bögyében' vagyunk, a világhatalom felé vezető úton ! Az Oroszok nem támadják meg Európát mert minek ? Azonban elég egy USA által gyújtott szikra, az orosz határon amire láthatóan nagyon készült az Obama, és a 'leendő' Klingon kormányzat.
És Putyin porig rombolja európát.. Trump-al talán időt nyerünk, amíg a Hitleri Klingon ki nem nyíratja.
Nyírfa
@krumpli: Az amcsik bögyében lennénk? Gondolod, hogy számít ez a falatnyi kis ország?
Az orosz vezetés ugyanúgy próbál hegemóniára törni mint az amerikai. Emlékszel az afganisztáni bevonulásra? No, az sem a béke jegyében történt. Egyik kutya, másik eb, senkit és semmit nem kell misztifikálni.
Magunkat sem.
krumpli
@Nyírfa: Európa van a bögyében az USA-nak, nem magunkra értettem. Egy újabb háború sújtotta, évtizedekre visszavetett kontinens csak az ő gyarapodásukat szolgálná. Félek, vagy inkább tudom, Klingonné működése külügyminiszterként, az Arab Tavasz, ennek csak az előhírnöke volt, ezzel jött a menekültek áradata... Ha fegyverrel, nem megy, jön a beszivárgás. Ez nem villámháború. Hanem évekig tartó destabilizáció, amely végén polgárháborúk sorába pusztul bele a keresztény Európa.
Ateista vagyok Lesz@rom a kereszténységet ! De az otthonom nem adom ! Klingonné erre játszott volna, nem csoda azóta szűkölnek...
krumpli
@Nyírfa: UI : Igazad van mindketten megérik a 'pénzüket' ! De azért döntsük el ki az agresszor. Putyin jól döntött a Krim elfoglalásával, mert így a Fekete tenger a teljes ellenőrzése alatt maradt. Az Ukrán kormány megdöntése után ha lett volna idejük rá, most egy Amerikai / NATO = USA / haditengerészeti bázis lenne ott. Ha a mostani szakadár területek nem lennének !!! AZ USA szomszédja lenne Oroszországnak ! Na ez az amit Putyin előre látott...
nemfideszes
@krumpli: "Nagyon az Amcsik 'bögyében' vagyunk, a világhatalom felé vezető úton !"

Mármint te és az pár idióta barom, aki közel 50 évnyi orosz megszállás után megint Moszkva, azaz a volt KGB-s tiszt Putyin seggét nyalja?! Bolha seggén a pattanás... max. ennyit jelentetek az Amicsiknak...
Az oroszok ugyan Európát még nem, de Ukrajnát már megtámadták, ahogy anno Grúziát is. Európát egyenlőre csak elárasztották a kémeikkel, miközben milliárdokkal támogatják a szélsőjobboldali pártokat, szervezeteket Európa destabilizációjának érdekében. A Putyin trolljairól és hackereiről már nem is beszélve.
Bár lehet, hogy az oroszoknak és híveiknek nem tetszik de az oroszokkal szomszédos országok mára már SZUVERÉN országok, és azzal kötnek szövetséget akivel akarnak! Ezen országok évtizedekig voltak orosz megszállás és elnyomás alatt, amiből köszönik szépen többet nem kérnek. Lévén kis országok ennek biztosítékát pedig abban látják, ha szövetségre lépnek Amerikával illetve a NATO-val. Főleg, hogy az oroszoknál ismét dübörög a személyi kultusz, Putyin pedig lázasan dolgozik az ország a szovjet időszakának politikai és katonai hatalmának restaurációján.
Ami meg a pepi bohóc trumpot illeti, éppen most készül növelni Amerika atomfegyver arzenálját, minek után pár száz atomtöltettel kevesebbel rendelkezik, mint Oroszország, miközben Obama pont az atomfegyverek leszerelésén fáradozott!
Putyin és Trump féle alakok pont az ilyen sötét, könnyen megvezethető embereknek köszönhetik a hatalmukat mint amilyen te vagy...
Bár ha az oroszok fizetnek a propagandáért az persze más kérdés...
krumpli
@nemfideszes: Hááát, most csak egy elvakult, hőbörgő, az eljövendő világ Összességét Nem Látó, IQ szegény, szűklátókörű, emberke hozzászólását olvastam...
Ráadásul te is egy kis Tini lehetsz mint, quadrocopter.. Azonnal ugrassz mindenre...
Majd felnősz gyerek...
krumpli
@nemfideszes: Jahh ! " de Ukrajnát már megtámadták " Nem csak biztosították a határaikat... ahogy azt előbb írtam. Ha a Majdan éjszakáján Putyinnak nem tetszik valami... Ma már Oroszország szomszédai lennénk !
nemfideszes
@krumpli: "Putyin jól döntött a Krim elfoglalásával, mert így a Fekete tenger a teljes ellenőrzése alatt maradt. "
Te szerencsétlen nézz már rá a térképre! A Fekete-tenger partvonalának 3/4 része jelenleg is a NATO-val szövetséges országokhoz tartozik. És ami a legfontosabb a Fekete-tenger egyetlen kijárata is a NATO kezében van. Kijárat nélkül pedig a szétbotoxolt fejű Putyin haverod max. csak csónakázgathat a "tavon".
krumpli
@nemfideszes: Olvasol politikai híreket mostanában ? Erdogan + Putyin ??!! És magadnak mondsz ellent !!! Putyinnak nem azért kellett a Krim félsziget mert ide-oda hajókázni akar, hanem azért hogy felügyelni tudja !!! Jahh... Erdogan egy kis Szíriai területélt bármely Orosz hajót átenged a felségvizein. De itt a Fekete-Tenger ellenőrzése a lényeg..
verőce21
Tévednek nagyon sokan, amikor ezt a déli határvédelmet egy régi határőrszolgálathoz hasonlítják! Ég és föld a nehézségi fok közöttük. 40-50 éve - mondjuk a nyugati határt alapul véve -, néhány tucat magyar disszidenst kellett feltartóztatni, egy aknazárral telepített határon, ráadásul kilövési engedély is volt.
Most naponta tízezren jönnének a betolakodók, akik tudják, hogy sem aknazár, sem lövési engedély nincs. Mi állíthatja meg őket? Nincs annyi határőrző, aki elkapná a betolakodókat, ha egyszerre több helyen támadnának rá a déli határunkra. Hőkamerák? - nevetséges. Csak a kerítés és az állandó élőerő védelem ad "békés" megoldást. Szét kell nézni a világban, USA, Spanyolország, Bulgária, stb. Mindenhol kerítéseket építenek.

Tudomásul kell venni, hogy hosszú távra kell berendezkedni, és hatalmas áradatra. Most még csak gyülekeznek Szerbiában, de ha meglesz egy kritikus tömeg, egyszerre több helyen fognak tíz-tízezrek rátámadni a déli határra. A spanyol példa elrettentő lehet.
video.atlatszo.hu/2015/06/26/a-kerites-ostroma-spanyolorszagban/

Meg fognak kóstolni bennünket is! Efelől kétsége ne legyen senkinek! Pedig ott egy kicsit komolyabb volt a kerítés is.
Arra kell berendezkednünk, hogy a déli határunkon 176 km hosszan egy komoly infrastruktúra és szolgáltató szektor fog kiépülni. Pihenő őrhelyek, őrkonténerek, kantinok, megindul a gázolajeladás a tanyasiaknak, a tartálykocsival gyűjtőknek, bordélyházak, pihenőhelyek, játékbarlangok létesülnek, a migránsokkal közös vásárlóhelyek, stb. Előbb-utóbb szükség lesz villanyhálózat kiépítésére a határ mentén, a fűtés-hűtés működtetésére, reflektorok ellátására, a gázolajbiznisz megállítására. Optikai kábelhálózat kiépítése az informatikai rendszerhez, a határőrző kamerarendszer képeinek továbbításához. Adótornyok építése internet biztosításához, stb.
Úgy kell elképzelni, mintha egy 176 km hosszú ritkás település húzódna végig a déli határ mentén. Azt nem állítom, hogy kis veteményeskerteknek vagy...
verőce21
@verőce21: ...vagy gyümölcsösöknek is kapnak földterületet az ott szolgálók. Vagy iskolák, lakótelepek is épülnek a közelebb költöző családtagok számára, mint régen a limesekben, de mindenképpen hosszú távra és komfortosabb berendezkedésre kell ott felkészülnünk az iszlám térhódítása ellen.
krumpli
@nemfideszes: Ha Boszporuszon átlép Egy Amcsi hadihajó. Az Oroszok leszedik.. És ez semmi több mint az agresszor megállítása. Ezért kellett a Krim ! És nem pedig egy lassan középkorba süllyedő Ukrajna. Távlatokban gondolkodj gyerek... Ne a haragod vigyen előre... Ja meg ne az hogy aTiniDiscóban Trauma ért tegnap...
nemfideszes
@krumpli: "Ráadásul te is egy kis Tini lehetsz mint, quadrocopter.."

Hűűű öreg, a memóriáddal is súlyos gondok vannak. Ezen a körön már túl voltunk egyszer. Akkor is ezzel a "tini" dumával jöttél aztán amikor kiderült, hogy idősebb vagyok mint te, hirtelen "nyugger" lettem. Aztán "gyávának" tituláltál aki még katona sem volt, amikor pedig kiderült, hogy a hadsereg "elit" alakulatában szolgáltam hirtelen "mocskos zsoldos lettem". Szóval most mellőzzük ezeket a felesleges köröket...

Az aki hozzád hasonlóan negyven egy néhány évesen arra a legbüszkébb, hogy még mindig szét tud szedni egy kalasnyikovot az inkább ne feszegesse az IQ témakörét.

"eljövendő világ Összességét Nem Látó"
Csak nem a Mindenhatót köszönthetjük a személyedben?!!!

"Olvasol politikai híreket mostanában ? Erdogan + Putyin ??!!"

És te?! Egyenlőre Törökország még NATO tagország, Erdogan pedig éppen az Uniót zsarolja, a menekültekkel hogy országa EU tag lehessen. Azaz választhatunk újabb pár millió török munkás vagy pár millió szír menekült között! Persze ha Erdogan kosarat kap a két diktátor még egymásba borulhat és megszívhatja az Unió, de ehhez "speciel" Amerikának semmi köze. Vagy úgy gondolod engedni kéne Erdogannak és Törökország is legyen az EU tagja?!

Ha valaki itt ellentmondásban van az te vagy öreg, aki szerint Amerika az agresszor és nem az oroszok akik lényegében katonai erővel foglalták el a Krim félszigetet, és katonáik jelenleg is kelet Ukrajnában, azaz egy szuverén ország területén harcolnak az ország reguláris hadseregével szemben.
"Erdogan egy kis Szíriai területélt bármely Orosz hajót átenged a felségvizein"
Ez is csak Oroszország agresszióját bizonyítaná, minek után Szíria területei felett nem rendelkezik, ergo abból egy négyzetmétert sem adhatna egy harmadik félnek Az oroszok által támogatott Assad sem lesz olyan hülye, hogy ezt az oroszok kedvéért megtegye, ugyan is ezzel csak tovább gyengítené az így is hadi lábakon álló tekintélyét és hatalmát.
kakaósbögre
de szeretem ha a fűtött szoba melegéből jártatjátok a szátokat.gyertek ide,lássátok a saját szemeitekkel,mert ezek csupán propagandafotók.
nemfideszes
@krumpli: "Ha Boszporuszon átlép Egy Amcsi hadihajó. Az Oroszok leszedik.

Már megbocsáss de te tényleg nagyon sötét vagy. A Boszporuszon jelenleg is ki-be járnak az amcsi hadihajók, nem egyet magam is láttam a saját szememmel, amikor legutóbb kint jártam. De ugyan úgy használják az orosz hadihajók sőt a kínaiak is mivel jelenleg béke van.
Azt ugye tudod, hogy a haditechnika csúcsát már rég nem a hadihajók jelentik!
Na ennyit mára a sötétekből, dolgoznom is kell...
krumpli
@nemfideszes: Te nagyon buta vagy, és hirtelen haragú ! Ráadásul aki így viselkedik, és így ír, az szellemileg még nem érett meg a arra, hogy a Propis 'öregek' közé beszálljon bármennyire is szeretnéd. Itt azért nálad komolyabb emberek is kommentelnek !!! Jahh PERSZE én egyáltalán nem ide tartozom. Mégis eltűrnek.. Semmi más tudom, hogy csak eltűrnek a Propisok ! Bármikor kitíltatthatnának ! De szerencsére ez az oldal még elég Humánus.
Különben is kit szidhatnátok, néhányunkon kívűl önmagatokban.. :) :) :)
krumpli
v@nemfideszes: Meghekkelték Klingonnét... Kisgyerek, a háborúkat már nem a fegyverek döntik el... Ébresztő Walami WorldWar sz@ron játszogató suttyó !!!
quadrocopter
@krumpli: Kisgyerek vagy te ahhoz, hogy komoly témát megérts!
krumpli
@quadrocopter: Tini Disco. Nagyapi még alszik. Különben már okoskodnál.
quadrocopter
@krumpli: Ne szenvedj kisgyerek, amióta befejeződött a Kisváros c. sorozat, azóta nincsenek katonaélményeid, mi?
kissé felnőttem
érdekes hogy nincs szigetelt konténerház a magas BM nek HM .-nek ???akkor béreljen Sátor és olajkályha ha nem tévedek ,AZT gondolom tőbbet érdemelnének 16 millios Wolkszvágennel az urak furikáznak, a járőr meg kb
1965- ös szinvonal ,
a torony fólával is hideg tán villany sincs? csak a préri ?hát 400 000 alatt szóba se állnék simicskóval sem pintérrel, álljanak ki aztán őrizzék tiszta XXI. század vicces, ja mégis szegény az eklézsia? és ki szivja? márcsak a hólepel hiányzik aki még ismerte.
Lepényleső
XXI.sz-Magyarország; épül a várban a királyság,amíg béreseknek marad a kiszolgáltatottság?
kissé felnőttem
15-10 cméteres kiálló csavarok kapaszkodónak ??? nem tudhatom ( Képen balra ), meg baleseti oktatás a vaddisznólesről leindulónak, én hátast indulnék lefelé,hogy ne pofára essek,mint a zsiroskenyér. Ez a kép nagy karriert fog befutni. a járőrtornyok különbek voltak meg telefoncsatlakozóval ellátva, kulturált kapaszkodóval
igaz 12- méter körüli magassággal
kissé felnőttem
@Mirabilis: szabadban jóbb a levegő nem olajkájhás .
Apatszerek
@kukac50: Aki meg nem bírja a hideget, az ne menjen dolgozni!
kukac50
@Apatszerek: Azért 4 óránként melegedést meleg italt biztosítani illene!
evacica
A BM szerint minden rendbe, na meg a kormány szerint is! Krivánom Orbánnak és bandájának hogy legalább egy hetet töltsenek ugyan olyan körülmények között!
Apatszerek
Igényelik a mozgás kultúra magas fokát, most viszont gyakorolják, a mozgás üdít, frissít, szórakoztat! mi ezzel a probléma talán az sms nyak!
Nessy
@Apatszerek: Uram! Lehet menni hómunkásnak! Mozgás a szabad levegőn!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.