A Nemzetközi Olimpiai Bizottság kijelölte a pontos időpontokat, amikor az illetékes testület tagjai ellátogatnak majd a 2024-es nyári játékokra pályázó városokba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Nem kellene a ,,pórnépnek" is üdvözölni a fontos embereket?
Csak úgy spontán...
Olimpi-kusra.
Eladott Ország
"Mari néninek Röjtökmuzsaj­alsón semmi más nem hiányzik a virágzó egzisztenciájához, mint egy budapesti olimpia.
Miért van az, hogy a küldetéstudat eldöntötte, hogy márpedig olimpiát rendezünk, ha a taknyán csúszik egy egész ország, akkor is, és seggnyalók hada, önálló gondolkodásra a tragédia árnyékában sem hajlandók gyülekezete lihegve hinti a mantrát, hogy minden érv mellettünk szól? Miért van az, hogy miközben egészséges lelkületű országokban, ahol nem verik féltéglával a mellüket naponta, hogy ők azért értékesek, mert németek, svédek, vagy olaszok, ott az ország és az érintett települések vezetői a racionális­ gazdasági érdekek mentén, az emberek megkérdezésével döntik el, hogy eladósítják évtizedekre az országukat, városaikat, vagy leülnek a seggükre, Magyarországon a túlárazott közbeszerzések árnyékából óbégatják, hogy olimpia nélkül nem nemzet a nemzet?
Egyszerű: a pályázás kiváló alkalom a haveri cégek megtömésére súlyos milliárdokkal, a közpénz újabb jelentős részének lenyúlására, ráadásul még ott van a járulékos politikai haszon."
Clavigo
Ez az Idióta nem nyugszik,,,míg be nem dönti ezt az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.