Immár hetente kétszer is változhat a dohánytermékek ára. Január 9-től ezek lesznek érvényesek. 2017. 01. 07. 18 5 Közzétette Nemzeti Adó-és Vámhivatal a január 9-től érvényes cigaretta-, szivarka- és vágottdohány-árakat – írja a pénzcentrum.hu. (A teljes lista itt!) Mostantól sűrűn változik a cigaretta ára OLVASS TOVÁBB Mostantól sűrűn változik a cigaretta ára A cigaretták közül a legtöbbet az Eve Sunflowerért kell fizetni 1150 forintot, míg a kék Hungária doboza 970 forintba kerül. Szivarkából a legolcsóbb termék a NAV listáján a 17 darabos Silverado Blue, amelyért 370 forintot kell fizetni, míg a 20 darabos Pegazus V XL ára 595 forint. Immár hetente kétszer is változhat a dohánytermékek ára. Január 9-től ezek lesznek érvényesek.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@simmering73: Ja igen, ezert oriasi hazugsag a rezsicsoki... Latod, elhagytatok ketten is a dohanyzast, meg a rezsicsoki is bekoszontott, megis rosszabb lett az anyagi helyzetetek, vagyis jobban romlott a forint, mint ahogy azt kommunikaltak... Ez egyebkent az egyik fo bune orbannak: a megtevesztes, a hazugsag, csalas.
Nem veletlen, hogy a magyar BTK a csalast majdnem egy szinten bunteti a gyilkossaggal...
sokanvagyunk
@karma1: Folyamatosan számolgatok... - mikor disszadálsz Magyarországra? :)
karma1
@sokanvagyunk: Hahaha,... Majd ha elvesztettem az eszemet...:o))))) Kizarasos alapon dolgozom: 46 evig eltem otthon, adoztam, TB-tem... (remelem, a reszemet majd megkapja valami nyugdijas, aki jobban raszorul), es a hazam leszart.
En nem sz@rom le a hazamat, mert a szulohazam, a rokonaim (egy resze) es a legtobb baratom ma is ott el (vagy elt), de ami most otthon folyik, az egy kutyakomedia, ripacsokkal.
Erre meg nem ohajtok befizetni ...:o))))
Ha szamolgatsz, akkor azt is szamold bele, hogy egy alsotagozatos tanarNO (fiatal, 27 eves) NAPI - jol olvasod: NAPI 500 , azaz OTSZAZ dollar brutto fizetest kap (illetve ennek a 80 %-at tisztan), es ezert napi max. 4 orat ad le!
Egy apolono - szuper korulmenyek kozott ! - kezdokent 35 dollaros brutto orabert kap. Egy gazszerelo 45 dollaros brutto oraberert keccsol.
Az orvoset nem merem leirni, mert akkor kitiltanak az oldalrol, pedig igaz,
Epitomunkas, acs, 60 dollaros brutto, en a belsoepitesz diplomammal 80-150 dollaros orabert szamithatok fel, ami utan 15 % -ot kell AFA-ba befizetnem.
Egy
karma1
@simmering73: Equus 08.24-re belinkelt angol nyelvu szovegben lathatod a valos arat: en meg alaaraztam a dolgot, mert 2015. kozepeig dolgoztam szupermarket penztaraban, tehat en meg a 20 dolcsi koruli arakat tudtam. Mar a 2016-os is 22 dolcsi volt, ami elkepeszto. Az eves szintu 8300 dollaros ar pedig az en netto fizetesem 33 %-a volt, es ez a hivatalos adat is mellbevagott.
Ezt az oldalt talaltam MOST, itt a kajaarakat ellenorizheted. Egyetlen adat nem igaz, a tojas ara, mert en meg sehol sem lattam 12 darabos tojast 5 dollar alatt, es ez a nagyuzemi, "cage" (ketreces) tojas ara, en viszont a "free range"-t szoktam venni, ami nagyobb is, es nem megkinzott pipik tojjak. Ebben a kategoriaban a 8 dollaros tucat ar az also hatar. Erdekes vegigmenni az arakon. (Figyeld az arakat, hogy hany grammra vonatkoznak, mert nalunk mindent grammra szamolnak.)
www.numbeo.com/food-prices/country_result.jsp?country=New+Zealand

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.