Állatkínzás miatt indult eljárás egy közösségi oldalon közzétett videó ügyében, amelyen egy óvodás gyerek leszúrt egy malacot.

A PécsiÚjság.hu írt elsőként a szilveszter napján, Sellyén készült felvételről, amin a kisgyerek leszúrja a visító állatot, miközben hallható, hogy erre felnőttek biztatják. Az ügyben állatvédők tettek feljelentést, mert a malacot nem kábították el, indokolatlan szenvedést okozva ezzel a leölése előtt.

Vasárnap a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) is megerősítette az MTI-nek, hogy az ügyben – ismeretlen tettes ellen – eljárás folyik.

Állatkínzás: malacot szúrt le egy kisgyerek, felnőttek vették rá

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
ja! és a szülőket súlyosan büntetni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Pergető: A bollert, azt igen... Hany boller volt mar tajt siker mire oda jutott, hogy megboki a Dezsot...:o))))
gulyasgyula
@micfild: ..Azért igyekeztek elvágni az artériás eret hogy kivérezen gyorsan különben mindennüt véres volt a hús ami szégyen volt a hentesre , meg azért mert ha lassan vérzett el sokáig térdeltek rajta és az meglátszott a húson ..Apró dolgok ezek de a paraszt megdolgozott az a disznóval hát szerette megadni a módját a hús feldolgozásának , ezért tanították a gyerekeket ha már elég erős volt a disznót levágni ...Nem a kor számított hanem az erő ,mert senki ne gondolja hogy a disznó vágás könnyű munka ..
kukac50
Elég időben megtanították, Nálunk óvodás volt a lányunk amikor oda hívtuk a tálat tartani mert kevesen voltunk és a disznó erős volt, ma 42 évesen is tartja a tálat, a fiam meg levágja.
Vidéken ez nem újság.
Mézike
@Pergető: Édesem! lehet ötven évvel ezelőtt ez volt, de nem most. A régi időkben a fiúk 12-13 évesen kaptak puskát a kezünkbe. Az apjukkal voltak először lesen. De ez az arisztokráciára volt jellemző.
Pergető
@Mézike: Így van, de azért a disznóölés nem ördögtől való!
jancsipapa
A disznót azért tartják ,hogy leszúrják ,feldolgozzák . Így megy ez évszázadok óta .És nemcsak otthon ,hanem a vágóhidakon is . A baj az ,hogy a gyerekkel csináltatták .Az végtelen bunkóság volt . Persze ettől még a gyerek nem lesz pszichopata ,vérengző gyilkos ,mint ahogy itt sokan vizionálják ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.