A pszichológus szerint rendszeresen kezet emelhetett a diákokra az a tanár, akiről videófelvétel készült miközben hosszasan üti egy tanítványa fejét – számolt be az RTL Híradója

Az egyik tanári érdekképviselet elnöke szerint ez elfogadhatatlan és egy tanár soha nem emelhet kezet egy tanulóra. Az érintett pedagógus ellen belső vizsgálat indult, de addig is taníthat.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nos, csak annyit, ha a gyerekemet 6x megütötte volna ez az állat,
valószinü hogy már az intenziven dolgoznának rajta a sebészek...
De arról nem irnak, hogy a gyerek apja kigyúrt szabolcsi dakota, vagy
egy magyar könyvelö...Mert akkor tisztába lennénk a helyzettel !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
1. A dolgozatírásnak akkor van vége, amikor a tanár mondja.
2. A tanárnak nincs joga megütni a gyereket, mert még nem adta le a dolgozatát. A legtöbb, amit tehet, egyest ad a dolgozatra, enyhébb esetben nem veszi figyelembe, amit a diák utólag írt.
3. Én is kaptam kokit, meg mások is az osztályomban. Sőt, a negyedkilós kulcscsomó is gyakran szelte át a levegőt, mindig pontosan célba érve. Túléltük, nem okozott lelki törést egyikünknek sem, és a szüleink sem rohantak agyonütni a tanárt.
A mai diákok nagyon hamar, és nagyon jól megtanulják a jogaikat, anélkül, hogy a kötelességeiket tudnák, vagy megadnák a tiszteletet a náluk idősebbeknek. Nem egyszer szól arról a hír, hogy a diák megverte a tanárt, vagy csak, hogy rátámadt.
bakegya
Ez a pocakos lila inger küszöbén is túl tolta már a biciklit!-de Balog plébános tovább engedi KLIKKELNI,MERT AHOGY ELNÉZEM ,MIKOR ELFÁRAD A JOBBAL,FOLYTATJA A BALLAL,TEHÁT KÉZ KEZET MOS-az meg ki a faszt érdekli hogy a gyerek azt is elfelejtheti hogy EMBERNEK SZÜLETETT AZ ORBÁN ÁLLAMOSÍTOTT AKÓLAKBAN!!!
Cicamama55
Amikor a gimibe jártam, nekünk is volt egy ilyen tanárunk, aki hasonló eszközzel a vállunkat célozta meg olykor-olykor óra alatt. S milyen érdekes, pont ez volt az a tanárunk, akit az osztályból mindenki egyformán kedvelt! Velünk töltötte szabadidejének egy részét, bulizott, kirándult velünk, tantárgyát olyan szinten adta át a tanulóinak, hogy a felső oktatási intézményekben is elismerten emlegették a nevét...Következetes volt mindig, mindenben. Nem agyonvert minket, de így jelezte azt, hogy amit elvár, abból ő nem enged, s minden pillanatban figyel ránk. Lehet hogy ma már feljelentenék érte? :(
magyarbakancs
Volt egy tanárunk S Endre.
Olyan kokikat lenyomott a fejünkre,ha nem írtuk meg a leckét,vagy ha rosszak voltunk.
Senki nem sértődött meg ,senki nem rohant rendőrért.
És 4 évtized távlatából is szeretettel gondolok rá mert igazságos tanárvolt.
papa.49
Most sokatokkal nem értek egyet, előre bocsájtom a történet teljes ismerete nélkül nehéz véleményt formálni, csak a saját példámra hagyatkozhatom a legkedvesebb tanárom egyszer úgy pofon vágott, hogy órák hosszat csengett a fülem, ja miért is mert nem engedtem kijönni a lányokat az osztályból, az ajtó elé állva.. .Úgy gondolom meg is érdemeltem...
Nagy Mária
Nekem nagyon megrendezettnek tűnik ez a videó.
Néhány éve nálunk is csinált ilyet néhány vagány srác. Nem tetszett nekik, hogy a tanár következetesen rájuk is alkalmazta a szabályokat. Addig hergelték, míg elszakadt nála a cérna, de telefonra már csak azt vették fel, amikor tombolt a tanár, ők meg mint az ártatlan bárányok tűrik.
Én még nem kerültem szerencsére ilyen helyzetbe, de papa.49 igazad van, ki tudja mi van a háttérben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.