A Magyar Nemzet mai cikke szerint 56 ezer nyugdíjas még mindig nem tudta átvenni a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt, amit Orbán Viktor miniszterelnök még tavaly novemberben ígért oda nekik.

A lap szerint a Magyar Posta január 15. után ismét megkísérli az utalványok kézbesítését, és január végéig bárki jelezheti, hogy jogosult a szolgáltatásra.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Pedig olyan dorgedelmesen meghataroztak meg a datumokat is, hogy hany napig kell a postara az utalvanyert menni, mert utana mar nem lehet. Na meg az is megvan hatarozva, hogy meddig kell allitolag felhasznalni. (Feltetlenul azelott, mielott az allam beszunteti a Bozsi utalvany bevaltasat...)
namihami
Ez a folyamatos időcsúsztatás még nagyon jól fog a 2018-as voksolás előtt. Csak addig kell a nyuggereket türelemre inteni.
És ha még a voksolóhelyiségben kaphatnák meg azt az utalványt, na az lenne az igazi.
papa.49
Még ennyit se tudnak rendesen végrehajtani, a balfaszság csimborasszója!!!
Macskaszem
Egy rokonom sem Böskét, sem postai értesítőt nem kapott, pedig évtizedek óta ugyanott lakik, a postást is jól ismeri, de az sem tud semmit. Elkezdett kérdezősködni ismerősök körében, és vannak, akik ugyanígy jártak. Azóta is azon tanakodnak, kihez kéne fordulni.
quadrocopter
Kedves nyugdíjasok, 2018-ra, pontosan a választás elé megérkezik az utalvány, addig is olvasgassatok Orbán-összest, nézegessetek Orbán-plakátokat, melyeken a menekültek elveszik a külföldön dolgozó magyar emberek munkáját - Magyarországon!
Ha pechetek van, addigra visszavonják, ez van Gecisztánban!
dr. prédikátor
Amihez a fütyisz hozzányúl abból csak szar lesz!!!
papa.49
@dr. prédikátor: Ez egy ÖRÖK IGAZSÁG!!!
verőce21
Aki jogosult, de nem kapott még értesítőt sem, miért nem jelzi mielőbb az Államkincstárnál?
(Ilyen dömpingmunkába csúszhat egy kis hiba.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.