10 miniszter és 55 államtitkár mellett már 106 helyettes államtitkár dolgozik a kormány kötelékében – írja a Magyar Nemzet. A miniszterek száma ugyan csökkent, az államtitkároké és a helyettes államtitkároké azonban megduplázódott. A kormánynak jelenleg 67 tagja van. A sort az Emberi Erőforrások Minisztériuma vezeti, ahol 10 államtitkár és 20 helyettes államtitkár dolgozik. Második helyen a Lázár János vezette Miniszterelnökség áll 8 államtitkárral és 19 helyettes államtitkárral. Harmadik a Nemzetgazdasági Minisztérium 7 államtitkárral és 17 helyettes államtitkárral.

Kétszer annyi államtitkár és helyettes államtitkár dolgozik, mint 2010 előttBalról Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (Fotó: Máthé Zoltán/MTI)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Még szerencse, hogy "olcsóbb államot" igért O.V.
Lassan külön álomtitkára lesz a krumplis tészta elkészítésének, a széklet milyenségének, a vöröshangyák nemi életének, az idei kavics termésnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Még szerencse, hogy "olcsóbb államot" igért O.V.
Lassan külön álomtitkára lesz a krumplis tészta elkészítésének, a széklet milyenségének, a vöröshangyák nemi életének, az idei kavics termésnek!
lusta
Véletlenek nincsennek a világon. Csökken kis hazánkban a munkanélköliség. Egyesek hirtelen vezérigazgatók lesznek, vagy álomtitkárok, esetleg miniszteri meghízott, míg mások kényszerközmunkás rabszolgák.
namihami
Szaporodik , mint az államtitkár .- Tessék egy új, ingyen felajánlott közmondás.
Egyébiránt, ez miért érthetetlen? Nagy a család, nem?
justhpeter
Kormányzati munkának álcázott közönséges szélhámosság.
papa.49
Valahogy a 2010 indulásnál nem ezt ígérted hazugovics, mondjuk nem csak ebben hazudtál, mindenben amit csak kimondtál, vagy kigondoltál!!!
De jön kutyára úthenger a sorsod te sem kerülöd el, megfogsz fizetni mindenért, ugyanúgy mint a példaképed a szomszédban, és a magán hadsereged ugyanúgy téged se fog megvédeni!!!
nezelodo
Kiadták a jelszót minden pálinkás pohár mellé államtitkárt! A kiskopasz a hülye, meg arccal a vasút felé állította fel a komisszárjait az ötvenes években. Hogy fázhattak pálinka nélkül!
Hellcat
Hogy is hazudta anno a cigánypáva? Kissebb és olcsóbb parlament? Hát nem jött be..
quadrocopter
Nos, kedves magyarok, bégetők és nyalogányok, ezt a szép számú hordát az adózóknak kell eltartani, de "nem középiskolás fokon..." ! Ilyen egy "takarékos kormány" ha a horda hatalomhoz jut!
Aki Én
Ez nem is lenne baj, ha valóban erősödne az ország.
De ezek annyira dilettáns idióták mindenhez, hogy többször annyi helyettes és tanácsadó van. De nézzük meg mondjuk Tállait vagy Baloghot. Mi lenne itt, ha ezeknek az ártányoknak nem lennének helyetteseik és tanácsadóik???
papa.49
@Aki Én: Szerintem semmi változás, mert mint rendesen csak maguknál sötétebbet választanak állattitkárnak, (nem elírás)!!!
papa.49
@nyanya001: Erre mondják ,,here vere,,)))))))))
eugen4402
Az a legkínosabb, hogy pont a legimpotensebb tárcák szenvednek ebben az új betegségben: "Vészes államtitkár-túltengés"... Gyurcsány Ferenc mondjon le...!!!
magyarbakancs
Az a lényeg ,hogy ezek a herék jól élnek.
Az nem számít,hogy a munkájuk fekáliát sem ér.
eugen4402
@namihami: Kapcsoltam. A párhuzamos maradhat, csak a soros mondjon le..!
Desischado
No problem, van itt pénz kérem. Ennyi herét tartunk, és még nem mentünk tönkre, ez a csúcs. Hasznosíthatnák már magukat például a börtönben, kényszermunkán!
kukac50
Irtani kellene Őket nem szaporítani!
Nessy
Elgondolkodtató! Miért kell ennyi plusz ember!
1. Annyira nem értenek a kinevezettek a feladathoz, hogy kell, aki helyettük megcsinálja.
2. Meg kell fizetni a "támogatókat" és a haverokat.
A helyes válasz adók hangszórót nyernek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.