Diósd — Rendőrt hívtak a szomszédok Bochkor Gáborra (52) szilveszter éjjel. A Pest megyei városban sokan megcsodálhatták a rádiós látványos szilveszteri tűzijátékát, de az egyik szomszéd panaszt tett a rendőrségen, és a hatóság meglepően gyorsan a helyszínen volt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@1magyar: nem akarlak elkeseríteni, de szilveszterkor este 10 körül nem pénzes emberek, hanem részeg ifjak dobtak petárdát a busz megállóba, meg az utcán. Ők remekül szórakoztak, mi kevésbé.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ilyen emberek petárdáznak, rakétáznak, akik leszarják a más emberek nyugalmát, de főleg a kutyák sokkoló félelmét.
Van pénzünk mindent megtehetünk gondolattal.
El kell őket küldeni háborús helyekre, élvezzék ott a rakétákat!
Nessy
@1magyar: nem akarlak elkeseríteni, de szilveszterkor este 10 körül nem pénzes emberek, hanem részeg ifjak dobtak petárdát a busz megállóba, meg az utcán. Ők remekül szórakoztak, mi kevésbé.
elnyomott
Lakóházak között tűzijátékot nem lenne szabad semmilyen körülmények között engedni.
Jó nagy pénzbüntit érdemelne. Embert, állatot egyaránt veszélyeztet.
Rengeteg kutya rohan ilyenkor világgá, pusztul el, vagy kap epilepsziát.
Eddig sem csíptem ezt a pasast, de most már kifejezetten utálom.
1magyar
@Nessy: Én még csak túlélem, de a kutyákat nagyon sajnálom. Ezek miatt az idióták miatt, akik szarják a kínt, mert ha nem lenne rá 20-50 ezer ft-juk, havi 28 ezerből nem jutna nekik, akkor biztosan nem élveznék ennyire a háborús feelinget.
namihami
@elnyomott: Egy cseppet kibővíteném azt a területet, ahol betiltanám a durrogtatást.
Körülbelül erre a rántotthús formátumú területre Európa egyre-keletibb részén, amit Magyarországnak hívnak.
Aki Én
@1magyar: 08:04 Nem akarlak megbántani, de azért ez nagyon demagógra sikerült.
Nagyon nem kedvelem ezt a nagyképű, önimádó, nem túl intelligens Bochkort, de a szilveszteri tűzijáték pont nem a gazdagok kiváltsága, ráadásul a szilveszter sajnos vagy nem, pont erről szól. Egy ilyen szett pár ezer forint, ráadásul szilveszterkor teljesen legális.
Az más kérdés, hogy borzalmas hallgatni órákon keresztül, a kutyákról nem is beszélve, de egy ilyen nap van az évben, pontosabban félnap.
lópicigáspár
Öt perc tűzijátékkal semmi gond. Erről szól a Szilveszter. Ennyi erővel mindent be kell tiltani, ami hanghatással jár! Nem kedvelem a rádióst, de ezért nem tudom elítélni.
wagabund
mindenkink igaza van.

emléxünk arra, amikor ájemmónika belügyér korlátozta a petárda, éshasonló játékszerek használatát( hátperszehogygyurcsányidején)..mekkora volt a felháborodás...mertugye a jogaink..

át kell gondolni..mi lenne ha fiatal lennék? mi lenne ha...szb...stb..

az én kutyám régebben reszketve kéreckedett be a szobámba, és bújt az ágyam alá, amikor meghallotta az első petárdát...ma már nics így...17 éves, tök süket, és vak...már nem zavarja a durrogás
36
Szomorú, de nálunk, már a szilvesztert megelőző napokban is durrogtattak. A kutyám egy idegroncs volt azokban a napokban. Persze, sötétben csinálják, mert akkor látványos és a barma, azt hiszi, nem látják meg. A rendőreink, azért szabtak ki bírságot is rendesen. Akkor persze, megy a ku...a anyázás.

A törvényhozó hibája és visszaélése, hogy enged az embereknek, amolyan "szelepeket", amin kieresztheti a gőzt és kiélheti a "szabadságát". Ilyen a tüzijáték is. Közben, önmagának mond ellent, mert robbanószert, tartani, használni, büntetendő cselekmény.
@1magyar: Ohh...ne félj, a 28 ezer ft-ből, élelmiszerre nem futja, de tüzijátékra, piára, cigire, igen. Baromságra mindíg van pénz. Egyet értek veled. Ezeket, ha nem is háborúba, de katonának elvinném. Ott aztán, kiképzésen, gyakorlaton kiélhetnék magukat.

Egyébként, terror veszély van, nem? Akkor meg, tartani kellene attól is, hogy visszaélhetnek ezzel.
lópicigáspár
@36: Ennyi erővel a központi tűzijátékokat is be kell tiltani, hisz van akit zavar.
36
@lópicigáspár: Az állam helyében, nem/sem is költeném a pénzt erre a marhaságra.
Peller Anikó
Eléggé egyszerű a megoldás, minta szélerőműveknél. A települések 12 km-es körzetében nem lehet szélerőművet telepíteni, szintén a madarak védelmében, gondolom.

Bár abban nem vagyok biztos, hogy melyiket kell eltörölni Γƾ. Talán a kutyákat.
nezelodo
Mi lenne a mi kisvárosunkban ha minden szabadulós, börtönbevonulós szülinapos esküvős, névnapos stb tűzijátékhoz kivonulnának a rendőrök, még véletlenül beleesnének valamelyik tulméretezett fürdőmedencébe a dakota tesók udvarán!? (Közben ki figyelné az indexedet, amint irányt változtatsz a város végén?)
1magyar
@36: Én sem adnék egy fillért se ilyenre, lenne annak a pénznek jobb helye is.Gyerekkoromban nem hallottam ilyeneket, talán a szüleink akik a háború idején születtek,éltek valahogy nem kedvelték?
Vagyis ez nem népszokás.
36
@1magyar: Így van. Szerintem, sokrétű dolog ez. Generációs is. Van benne egyszer, az egész évben szívatnak és én vagyok a kicsi, na de majd most megmutatom, településnek, szomszédnak, családnak mindenkinek, hogy milyen nagy vagyok.(Gyerekem mondta, hogy osztálytársa büszkélkedett az iskolában, hogy bezzeg az apja, 50 cal.-es mordállyal lőtt fel, még a föld is beleremegett.)
Szóval, valami olyasmi ez, mint a Q7-es Audi és társai size. F...sz meghosszabító eszköz.
A másik dolog, a mi költöttük a legtöbbet a dologra. A penetráns, kivagyiság.
A harmadik, a legutolsó, a látvány.
36
@1magyar: Csak, rohadjon meg, az ilyen szűköl január 2.-tól, hogy szar minden, mert nincs pénz a kasszában. De, ő semminek sem okozója.

Kurz und gut, katonaság kellene és kész.
Edmond Dantes
A büdös Bakancs megint hírt adott magáról? Ebben az alakban nem tehetség mozog,hanem valamilyen féreg.A felesége nem szégyenli?
papa.49
Örüljön a bocskoros, hogy CSAK rendőrt hívott akár le is lőhette volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.