Feltörték az Országgyűlés Képviselői Irodaházban a jobbikos Mirkóczki Ádám 4. emeleti irodáját. A politikus, aki tagja a nemzetbiztonsági, valamint a honvédelmi és rendészeti bizottságnak is, a Facebook-on számolt be az esetről.

Azt egyelőre nem tudják, hogy beléptek-e a számítógépeikbe, illetve mi tűnt el, esetleg miről készülhetett másolat.

„Ugyanakkor az is nagyon érdekelne, hogy vajon lehet-e összefüggés a betörés és a pénteki sajtótájékoztatóm között, ahol arról beszéltem, hogy rendszeresen jelentkezni fogunk egri- és Heves megyei fideszes korrupciós ügyekkel.” – zárta a bejegyzést.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ezek szerint az a sok ember a sokkolóval és a sok ezer lőszerrel kizárólag Kövért őrzi, különben hogy mehet be a betörő a képviselői irodaház 4. emeletére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ne aggódj öcsi, most tették be ( vagy vették ki!) a poloskákat a fészekből!
Hellcat
@quadrocopter: Fb komment is megmondta...ha nem tűnt el semmi akkor most raktak oda valamit.
nezelodo
Így van ez, már a szociknak sem az irodáját sem a szerverét sem törik fel, és az intim pletykák sem róluk szólnak. Új célja van a régi ismeretlen elkövetőknek! De ugye egy gengszter sincs a politikai pártokban, vagy a holdudvarában, és nem is folyamodnak ilyen eszközhöz, hiszen annyira tiszta a kezük!
justhpeter
Ezek szerint az a sok ember a sokkolóval és a sok ezer lőszerrel kizárólag Kövért őrzi, különben hogy mehet be a betörő a képviselői irodaház 4. emeletére.
quadrocopter
@justhpeter: MIvel a képviselői irodaházba nem lehet csak úgy ki/be rohangálni idegeneknek, az Orbán ÁVH műve, a motivációja pedig lehet az, amit a jobbikos gyerek mond - terhelő adatok!
Ó-buda
@justhpeter: ebböl látszik hogy szart sem ér a védelem vagy egyszerüen hagytát hogy valakik garázdálkodjanak
Desischado
Utálom ezt a kis patkányt, de most igaza van. Ha valóban leleplező dolgokat mondanak, akkor ne csodálkozzon, hogy betörtek hozzá. Végtére is, el kell tüntetni a bizonyítékokat!
Sziszifusz
Sokszor megállapítható, hogy nem minden az aminek látszik.
Szerintem aki politikai okokból, adatszerzés céljából behatol egy irodába, az azt úgy teszi, hogy annak nyoma nem maradjon.
Nem tudjuk valójában mi történt, de számításba vehetjük az önbetörés lehetőségét is. Ezt indokolhatja a Jobbik körüli zűrzavar is.
moiszikf
Az mindenesetre érdekes, h a BM már tudja, semmi sem tűnt el, de Mirkóczki Ádám még nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.