Egy olvasónk azonban felismerte a hirdetésben látható férfit, aki egy vidéki bútorkereskedéssel foglalkozó céget vitt, és nem igazán volt sikertörténet a vállalkozása. Konkrétan 11 végrehajtás van a cégén, az APEH megyei igazgatósága is a tartozás behajtását rendelte el. Az adóhatóság a cégiratok szerint még 2012-ben kezdte követelni a be nem fizetett adót, de vannak végrehajtások 2013-ból és 2014-ből is. A vállalkozót felhívtuk, megerősítette, hogy ő van a fotókon. Titoktartási nyilatkozatot kellett aláírnia, így részleteket nem árulhatott el, de azt elmondta, hogy jelentkezett a reklámlehetőségre, és őt választották ki. A képeken - mint mondta - magánemberként szerepel, de valóban bedőlt a korábbi cége, körbetartozások miatt. Megjegyezte, hogy ő nem csaló, tisztességesen igyekezett lezárni cégei ügyeit, ami már 4-5 éve nem működik, azóta másik, családi vállalkozást vezet, azzal minden rendben. A cégiratok szerint a bútorkereskedésnek 2013-ban még volt 11 milliós bevétele,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Végül is nem mindegy, hogy ki reklámozza? Azért a sorsnak elég abszurd a humora.
Volt itt már olyan is, hogy óriásplakáton hirdette a jólétet egy volt kormányhivatalnok és felesége, mint elégedett nyugdíjasok.
quadrocopter
Hogy ezek a kis piti idióta qrmánycsicskák valahogy mindig lebuknak, csak idő ( és utánjárás) kérdése. Mármint a piti reklám kiagyalói és megvalósítói.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.