Az ötödik kerületi ingatlanügyek felgöngyölítésével ismertté vált Juhászt tennék meg az ellenzéki párt új vezetőjének. A jelenlegi elnök Szigetvári Viktor a frakcióvezetői poszttal vigasztalódna 2018-ban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pergető
@quadrocopter: Még valami! A Fidesz olyan statisztikákat készít, hogy az ellenzék nem tud belekötni! Magyarázkodik, berzenkedik, de nem tudja azt mondani sok esetben, hogy egyértelmű hazugság lenne, mert erre vigyáz a Fidesz.
Így viszont nem lesz kormánybuktatás, mert ahogy hivatkoztam rá, sokak ingerküszöbét nem éri el, amit az ellenzék hangoskodva és sokszor agyonmagyarázva próbál elővezetni!
quadrocopter
@Pergető: A gond már ott van, hogy a KSH is rezsimuralom alatt áll.Ez sem véletlen.
Pergető
@quadrocopter: Ugyan már! Mikor volt a KSH tök önálló? Mindig is állami pénzből működött, azt mért amire utasították. Gyanítom, néha még az eredménybe is beleszóltak felülről!
verőce21
A posztkommunista pártok elveszítették a lakosság érdeklődését,
Liberálisokból és osztódásaikból kiábrándult a nép,
A jobbik nemzeti radikalizmusú, az ő problémájukat a fidesz tudja kezelni, a magyar nép nagy megelégedésére
Kormányzóképes tehát csak a jelenlegi kormánypárt.
Pergető
@verőce21: Egyet kell értsek. Jelen helyzetben a Fidesznek nincs alternatívája. Most, hogy Vona a nemzeti radikalizmust kiradírozta a Jobbikból, a kemény mag a nem szavazók táborát fogja erősíteni, vagy átmegy a Fideszbe. Így a Jobbik minden esélyét elveszítette. A kis pártok pedig a handabandázásban jók és a veszekedésben. Az életben meg nem egyeznek.
Még a távoli jövőben sem látom annak az esélyét, hogy Orbánt leváltsák!
verőce21
@Pergető: (17:49) Én is egyet kell értsek Veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.