Kétgyermekes család képe mosolyog ránk vissza arról a plakátról, amelyen azt hirdetik, Magyarország erősödik, az adókedvezmények nőnek.

Csakhogy a reklámban látható férfi bútorkereskedéssel foglalkozó cégén 11 végrehajtás van, az APEH megyei igazgatósága pedig elrendelte a tartozás behajtását – tudta meg a 444.hu.

Több tízmilliós adóhátraléka van a kormány reklámemberének

A lap felhívta a vállalkozót, aki megerősítette, hogy ő van a fotókon. Azt is ellmondta, hogy jelentkezett a reklámlehetőségre, és őt választották ki. Nem titkolta, hogy cége valóban bedőlt a körbetartozások miatt, de kijelentette, hogy ő nem csaló, már másik vállalkozást indított, amit tisztességesen vezet.

A cég 2015-ös mérlegében bevétel már nincs feltüntetve, ugyanakkor a korábbi 19 milliós tartozás 31 millióra nőtt. Annak nincs nyoma, hogy a céget felszámolták volna.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
"Nő a családi adókedvezmény",főleg azoknak,akik basznak adót fizetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pergető
Nekem nem korpásodik a hajam. Akkor most nem reklámozhatom a korpásodás elleni sampont?
Érdekes lenne!
Eladott Ország
A családbarát kormányban addig nyújtozkodj, míg a hűbér úr engedi.
"Tisztességesen igyekezett lezárni cégei ügyeit, ami már 4-5 éve nem működik, azóta másik, családi vállalkozást vezet, azzal minden rendben." Ez meg, hogy lehet?
Az a vállalkozások velejárója, hogy néhány cég csődbe megy, az viszont már bűncselekmény lehet, ha valaki "ügyeskedve" próbálja menteni a menthetőt. Az csődbűntett!
lusta
Magyarország erősödik és látható mennyire. lehet csődbe vinni a céget és akkor is sikerese a zember. Ilyen egyszerű ez a mai Magyarországon.
Hellcat
Nem lennék meglepve ha a magánvállalkozása hirtelen nyerne pár közbeszerzésen.
qxy
ő nem csaló, már másik vállalkozást indított, amit tisztességesen vezet.
Vagyis ezzel elárulta hogy igen is csalt és nem jött be??? durva nem.
Ezt el kell mesélnem.
.- Önkormányzati hivatal.- végig vezetnek, majd meg kérdezik.- Na??? mit láttál??? ki vagy kik azok akik csalnak.??? Én el mondtam hogy ki az. Na vagy hatan rám . az??? ki van zárva az biztos hogy nem az ?? soha Én csak annyit mondtam , nézzetek utána ha nincs hiba akkor még egyszer. Egy hetes számla meg könyvelési ellenőrzések után kiderült hogy , .- Bazzeg ezt nem hiszem el. az orrunk előtt és észre sem vettük bazzeg ezt nem hiszem el.
Igen igen . olyan vagyok igen aki többet lát igen . ez van. ezt kaptam.
cikicakk55
Rosszul írták! A Fidesz nem úgy gondolta,hogy család-barát kormányt szeretne,hanem úgy,hogy CSALÁDOM-BARÁTOM kormányt. tehát aki nem a családja és a barátja a Fidesz vezérkarnak,az úgy él ahogy tud. A vállalkozásról meg annyit. Az én párom mielőtt a parkinson legyűrte Építési vállalkozó volt.egyéni,nem voltak emberei,alkalmazottjai. ha most vissza fizetnék az az összesen legalább 6 millió forintot amit a " csődbe" ment cégek miatt elveszített a fejünk sem fájna. Sajnos a tartozást nem kifizető cégek csődöt jelentettek,de a saját vagyonukkal nem kellett elszámolniuk,csak a cég vagyonát tudták tőlük lefoglalni.Arra meg figyeltek,hogy a csődeljárásra kiürítsék a céget annyira,hogy maximum egy ócska számítógépet, egy-két íróasztalt,és pár értéktelen szekrényen kívül ne maradjon semmi amit lefoglalhatnak. Ugyan ezek a csődbe ment emberek 2-3 hónap múlva már más néven de ugyan olyan munkálatokkal foglalkozó cégeket alapítottak,egész addig,még azt is csődbe nem vitték.Az én párom meg olyan volt,hogy az általa megbízott szakembereket akkor is kifizette,ha ő még egy fillért sem kapott.Azt mondta,hogy azoknak az embereknek is vannak gyerekeik,családjuk,nem teheti meg velük,hogy nem fizet.majd csak megkapja Ő is a pénzt.Hát sokszor nem kapta meg. Viszont sokszor pont a mi családunknak nem volt karácsonya és nyaralása,mert nem volt rá keret.
nevemnick
Főbe lőni, meg azt a kotonszökevényeket is akik ezt hagyják.
Van az ismerősi körömben olyan, akinek kétszázkilencvenezer forintos NAV tartozásáért 2007-ben a nyolc millert érő lakását akarták elárverezni, egy befuccsolt vállalkozás után. Még szerencse, hogy a baráti körünk tudott rajta segíteni...
human
Egy érdekes történet egy fiúról akinek Orbán a példaképe
propeller.hu/itthon/2883161-nagy-alma-valt-valora-ennek#v1777967

és az apjáról aki ellen jelenleg hűtlen kezelés ügyében nyomoznak, de azért továbbra is milliókról dönthet, mert a városvezetés bizalma töretlen irányába.
atlatszo.hu/2016/08/24/nyiregyhazi-couleur-locale-vadlottkent-is-lehet-70-millios-szerzodest-kotni/
hetöndöe
"Nő a családi adókedvezmény",főleg azoknak,akik basznak adót fizetni.
kerekkocka
Egy szarházi csaló! de ilyenek reklámozzák a szarházi csalókat.
justhpeter
Tele van a fideSS raktár hiteltelen emberkékkel. Csak egy kérdés maradt: a munkából szegénywen, de tisztességesen élő fideSS-hívek meddig tűrik ?
wpym
A netto jovedelemnek kellene noni es ujra be kellene vezetni a tobbsavos szja-t.
Desischado
Meglátszik, mennyire hihetőek a reklámok: csupa "hiteles" emberke a reklámon. A csalás magasiskolája!
kiscsillag66
Így könnyű lesz kifizetnie az adóhátralékot. Egy-két plakáton reklámarc lenni és máris megvan a pénz! Ügyes!
eszegfu
Ez az ember nem lehet egy "becsületes" vállalkozó! 31 milliós köztartozását "otthagyva" mégis mi a jó csudából csinált egy uj vállalkozást, amit "tisztességesen vezet"... ha ez utóbbira volt/lett pénze, akkor miért nem rendezte az első cégét, miért kellett egy másikat alapitania?! Vélhetően a készleten lévő butorokat "átmentette"...azt meg nagyon nehezen lehet bizonyitani, hogy ezzel gazdasági büncselekményt követett el. Azt viszont elhiszem, hogy reklámarcnak nem egy NAV-os "O"-ás igazolással választották!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.