Publicisztikát írt a ma megjelent Vasárnapi Borsba a lap nemrég nyugdíjba vonult főszerkesztője, Pallagi Ferenc a miniszterelnök meghamisított karácsonyi interjújáról. Mint köztudott, Orbán Viktor, a Fejér megyei Hírlapban karácsonykor megjelent interjúját ismeretlenek átírták és olyan részleteket emeltek bele, melyek nem hangoztak el a kormányfőtől. Pallagi most arról értekezett, hogy ennél nagyobb bűnt, mint a hamisítás, nem lehet elkövetni újság ellen, mert súlyosan rontja a lap hitelét és ami az Orbán-interjú kapcsán történt, az bűncselekmény és „nem forradalmi jófejség”. „Az elkövető beírta magát a magyar sajtó történetébe, mint gyújtogató és szabotőr. Szégyellem, hogy egy szakmában dolgoztam vele! Orbán úr, elnézését kérem!” – zárul az egyébként a miniszterelnököt írásaiban rendszeresen kritizáló Pallagi publicisztikája. Nyílt levélben szeretnék reagálni erre az írásra.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helyes! A szervilis nyalogányoknak helyre kell pofozni az elferdült agyát. Undormány ez a behízelgő "faszagyerek" nyalás!
RonaGyuri
Ugyan már a derék Pallafi csak élt a nyalás lehetőségével! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.