Egy olyan énekesnő, aki generációk óta szórakoztat és gondolkodtat el minket dalaival, és még azokban az időkben is dacol a hatalommal, amikor senki más nem mer, vitathatatlan örökséget halmozott fel maga mögött. Koncz Zsuzsa azonban azon túl, hogy Orbán Viktor rettegett amazonja, irigyeket is szerzett. Markáns véleménnyel vannak pályatársai Koncz Zsuzsáról, Kovács Kati például már a szájára sem veszi a nevét. Az énekesnő Teszári Nórának adott interjút a Hír Tv Képregény című műsorában, és bizony kiderült, évtizedes ellentét húzódik közöttük – írja a Ripost.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nagyot csalódtam Kovács Katiban! Ezt a sok éve tartó sérelmet eddig hurcolta magában, most bukott ki belőle! Szakmailag és emberileg sem közelítik meg Koncz Zsuzsát...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nekem úgy a ,,Gézengúz,, óta a kedvenc énekesnőm, az hogy kimaradt a nagy beborulásokból amibe nagyon sok olyan is beborult akikről ezt nem tudtam volna elgondolni se, egy biztos nekem ő az etalon, meg a Bródy... Cini ,,, nagy tehetség volt, de elmúlt...A Kati volt jó pár dala amit nagyon szerettem, de ő elment a hakni felé...Nem mindenki lesz ikon...
Manhattan
Nagyot csalódtam Kovács Katiban! Ezt a sok éve tartó sérelmet eddig hurcolta magában, most bukott ki belőle! Szakmailag és emberileg sem közelítik meg Koncz Zsuzsát...
Manhattan
Itt az igazság!: "Nem véletlen,hogy Koncz Zsuzsa terítékre került.Mert bizony Zsuzsa új nagylemezén van egy dal amit Orbán Viktorról szól.Nagyon kemény,de igaz szövege van a dalnak.És ez a csuti törpe válasza.Kár,hogy ebbe belekevernek egyébként másik két énekest is! Tuti ,hogy semmi nagy ellentét nincs a háttérben.Ez megint az szokásos alattomos Orbáni húzások egyike!"
eugen4402
Tökéletesen igazatok van, Koncz Zs. az örökös Királynő, Ő az etalon... Mindenki másnak voltak itt-ott sikerei, de az Elit-kategóriában Koncz művésznő egyedül maradt. Nekem erről a Kárpáthy-ék lánya írt egy hosszú levelet, aki még "akkor" kiment Amerikába... :-)))
nevemnick
Érdekes, az egyik börtönmaca, a másik a győzike nőből, a harmadik csendben meghúzódó, minden celebség nélküli dalnok.
Az utóbbit tartom énekesnőnek, embernek.
Ennyi.
karma1
A cikk kivalo, de amig Kovacs Kati elment a populitas fele - Zalatnayt most hagyjuk, mert a tehetsege sehol sem volt, hangja nuku, de volt aki futtatta -, szoval szetvalt kettejuk palyaja, es mig Koncz Zsuzsa mindig igenyes volt a zenere, szovegre, megjelenesre, addig Kati neha nem adott erre. Az osztalytarsam felesege volt masfel evig Kati, es amikor Lerch Pistinek az 50. ill. 60. szulinapi koncertje volt, bizony Koncz Zsuzsa mindketton ott volt, nem is akarhogy. Bar Pisti es Kati kozott megmaradt a jo kapcsolat , a hazassagukat mindketten elhamarkodottnak tartotta, de azt hiszem, Kati reszerol mas emberek irant lehet irigy hozzaallasa, mert sokan nala tehetsegesebbek, jobbak voltak a palyan.
Akirol ebben a cikkben irnak, szerintem NEM Koncz Zsuzsa, hanem Csepreghy Eva lehetett, mint Erdos Peter kedvence, kesobb halalaig felesege. Erdos MINDENT megtett Csepreghyert - talan ez a huzasa is kozejuk tartozott.
Az, hogy Kovacs nem akarja kiejteni Koncz Zsuzsa nevet, nem Konczot, hanem sajat magat kisebbiti, csak sajat magarol allit ki szegenysegi bizonyitvanyt. A feltekenyseg, irigyseg mind-mind negativ, rombolo erzes, nincs semmi ertelme evtizedekig dedelgetni magunkban.
emerencia
@Manhattan: Kovács Kati egy nagyon aranyos személyiség, szépen énekel és szórakoztat. Nem szokott bántani senkit. Ha igaz amit a Ripost ír, akkor nagyot csalódtam benne. Abban reménykedem, hogy a Zsuzsa és művésztársai elleni karaktergyilkolászásról van szó, melyben a jóhiszemű Kovács Katit is felhasználták.

Konc Zsuzsa az örök kedvenc. Jó kedvemben is hallgatom de ha nagyon el vagyok kámpicsorodva keresek a jutubon Bródyt, Koncz Zsuzsát és visszatér az életkedvem. Maradt még józan ész a művészvilágban.
bakegya
ORVOSI ESET MINDKÉT NŐ-már több évtizeddel ezelőtt is szupervizorra lett vona szükségük,nem a hangterjedelmük miatt!
DE SOHA SEM KÉSŐ...KIVÁLÓ ZENETERAPAUTÁT AJÁNLHATOK...aki pillanatnyilag nem kap státust egyetlen magyar intézményben sem!
Koncz Zsuzsának pedig csakkk gratulálni tudok ...és kézcsólom mert még mindíg képes a stábjával maradandót alkotni.
nyanya001
Koncz Zsuzsa soha nem tett megjegyzést Kovács Katira
ezért is gusztustalannak tartom a megjegyzését !
De ha a két énekes hanganyagát egymás mellé teszem, akkor
Koncz Zsuzsa magasan veri a versenyt.
Cefi
@nyanya001: Koncz Zsuzsa zenész. Kovács Kati egy koszos térdű ripacs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.