Mészáros Lőrinc frissen megvásárolt tévéjén indult újra a Sajtóklub. A frissen "Mészáros Lőrinc" birtokába került Echo Tv-n jelentkezett sok évnyi kihagyás után a Sajtóklub című műsor, olyan Fidesz- és közpénzközeli szerzőkkel, mint Bayer Zsolt, Lovas István, Bencsik András és Huth Gergő. Ebből a műsorból is látszott, hova összpontosul most a figyelem a Fideszben, a műsoridő nagy részét teljesen kitöltötte Vona Gábor gyalázása. Ezzel együtt pár apróbb témára még jutott idő, így beszélgetett a négy szerző a meghekkelt Orbán-interjúról is. Amiről elmondták, hogy szó nincs meghekkelésről, súlyos bűncselekmény történt, sőt Bencsik András Békemenet-alapító, Demokrata-főszerkesztő odáig ment, hogy ez terrorizmus volt.

(Forrás: 444.hu, Cefi által)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem is tudom, miert nem lovetnek egyszeruen a nep koze; hatha koztuk van az a borzasztoan terrorista szemely, aki "meghekkelte" a cikket. (Egy loszart hekkelte meg: orban utasitasra tortent, hiszen tudtak, hogy az utolso fazisban nem kell ujraolvasni a cikkeket, mehet minden a nyomdaba. Ennek biztos tudataban csinaltak azt, amit csinaltak.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Már nem elég a Háttér-kép adás Muppetshowja ! Bemutatják, hogy van élet még az alatt is.
Nessy
legalább jól érzik magukat! Vajh, emlékeznek még a múltjukra? Vagy azt a damaszkuszi úti körforgalomban már feledték?
namihami
Hát igen Bencsik. Ez a folyamatos és intenzív se..nyalás hátránya. az anus tulajdonosa megkedveli, egyre inkább hozzászokik és ez azt vonja magával, hogy egyre mélyebbre kell hatolni. És mint a jelzett eset fényesen igazolja, a végén már nyakig be kell az imádott seggbe bújni, hogy a kellő kéjhez juttasd az imádott Vezénylődet.
Nem akarlak elkeseríteni, de az anus tulajdonosa nem fog tudni leszokni a fenti tevékenységed okozta örömérzésről, ezért egyre mélyebbre kell majd hatolnod. Erről csak egy számára sikertelen választás lenne leszoktató hatással, de félek, hogy az polgárháborúhoz vezethetne.
nyanya001
Padlót fogtam a röhögéstől pedig nagyon nem röhögni való de nagyon igaz !
https://kolozsvaros.com/2016/01/02/nyilt-leve...
human
Meg a civil szervezetek is terroristák meg még ki tudja kik lesznek terroristának minősítve.
nezelodo
Kit látnak szemeim a kiválóságok között, egy Amerikában körözött hírességünket. Azannyát, majd az új elnök leveszi a listáról, azt hiszi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél