A Momentum Mozgalom december 2-án népszavazási kezdeményezést nyújtott be a Fővárosi Választási Irodánál, a következő kérdéssel:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát?”

A kérdést az FVB december 7-én hitelesítette. Ahhoz, hogy a feltett kérdésben népszavazást lehessen kiírni, 138 ezer aláírásra van szükség.

Ismét népszavazást kezdeményeztek a budapesti olimpia ellen

A NOlimpia kampány képviselői főleg egyetemisták, akit bővebben érdekel a téma, facebookos oldalukon tájékozódhat.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Csak sikerüljön...értelmes épeszű ember idehaza nem támogatja az olimpiát mert beledöglene az ország miközben a qrbán haverjai gazdagodnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eszegfu: Nem akarlak átverni nincs is miért,meg nem is szokásom, csupán annyit tudok egy,két karcagi embertől (akiknek a szavában megbízom) hogy állítólag úton van, de hogy merre, vagy mikor ér célba arról nincs hír, most már te is annyit tudsz mint én...
eszegfu
@papa.49: Kösz.! Ez akkor olyan, mint amikor a 40 év alatt volt u.n. "uton lévő készlet", vagyis a termék már elhagyta a gyártót, de még a vevőhöz nem érkezett meg és minden év dec. 31-én ezt kerestük.:)
Pergető
Nem tanul az ellenzék! Megint belerohan egy nagy pofonba! Meg is érdemlik!
öcsi55
@Papuska1: Igazad van a baloldali görög vezetés szórta a pénzt ! Mire is ? Az olimpiára ! Az után következett a csőd ! Ha jól értesültem idén 1000 milliárd Ft hitelt veszünk fel,a brazil olimpia meg a mai árfolyamon 3770 milliárd Ft került . Igaz Rióban az olimpia alatt már nem tudták a közalkalmazottakat fizetni,de "nem úr az aki nem pazarol" tartja a mondás.Merjünk nagyot álmodni,majd legfeljebb felébredünk arra,hogy bilibe lóg a kezünk és szart markolunk.
Papuska1
@öcsi55: Az Olimpia megrendezésére nem készülünk hitelt felvenni. Pont ez a lényeg! Jelenleg arra kell hiteleket felvennünk, hogy a régi hiteleink kamatait törlesszük. Az államadósság szerencsére lassan, de biztosan csökken. Ezt a számok is igazolják. Kétharmados törvény garantálja, hogy nem fog nőni! Nem is fog. Lehet másképp is Olimpiát rendezni. A vizes eseményekre kész az infrastruktúra. Jó néhány sportágat visznek le vidékre. Ott is megépültek a kellő sportlétesítmények. Számos beruházást magyar, vagy külföldi vállalkozók építenek, további hasznosítás jogáért cserében. A létesítmények 70%-a a tervek szerint ilyen lesz. A görögök pedig nem Olimpiára, hanem fedezet nélküli jóléti kiadásokra verték el a pénzüket,bár az Olimpiát sem a miáltalunk tervezett szellemben rendezték és finanszírozták. El nem adósodhatunk, a költségvetési törvény szerint nem nőhet az adósságunk! Ettől meg lehet nyugodni! Persze szét sem lehet szórni a pénzeket segélyre és munkával nem fedezett bérnövekedésre. Ez meg így helyes!
papa.49
@Papuska1: Na innen szar felébredni))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél