Juhász Péter és 108 társa vagyonnyilatkozati eljárás megindítását kezdeményezte Rogán Antal ellen 2016 novemberében. 

Juhászék fő indoka az volt, hogy nem tudni, Rogán miből fedezte a balatonlellei ingatlanjának felújítási munkálatait. 

A képviselő úr 2014 végén és 2015 végén tett vagyonnyilatkozatában nettó pénzügyi vagyona gyakorlatilag változatlan: megtakarítása és tartozása különbsége érdemben nem változott. Ebben az időszakban – és azóta is – a képviselő úrnak jövedelme kizárólag a képviselői és miniszteri megbízásából származott. Így tehát a közölt adatok alapján nem látható, hogy milyen forrásból fedezte a képviselő úr a felújítási költséget

- állította Juhász Péter, élve azzal a gyanúval, hogy a vagyonbevallás nem fedi a valóságot.

Nem vizsgálják Rogán Antal vagyonnyilatkozatát

Az Index arról tájékoztatott, hogy az Országgyűlés mentelmi bizottsága szerint a kezdeményezés alaptalan. Indoklásukban azt írják:

„A kezdeményezések nem tartalmaznak a vagyonnyilatkozatok konkrét tartalmára vonatkozó olyan tényállítást, amely konkrétan megjelölné a vagyonnyilatkozat kifogásolt részét és tartalmát, egyébként sem a vagyonnyilatkozat tételére vonatkozó jogszabály, sem pedig maga a vagyonnyilatkozati nyomtatvány ingatlan felújításra, karbantartásra vonatkozó munkálatokra bejelentési kötelezettséget nem ír elő illetve nem tartalmaz."

A bizottság felkérésére korábban Rogán azt nyilatkozta, Juhász olyan információkra kíváncsi, amelyekre a vagyonnyilatkozat nem tér ki, tehát arra nem is kell válaszolnia.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rogán kezét ma is szorongatja a főnök. Szorítja és nem engedi el. Mindent tudnak egymásról ezek az államférfiak, egymás tökét szorongatva leplezik a mocskos ügyleteket, mert ha egyszer valaki elengedi a mellette álló nemiszervét, a szaros köcsög a fejükre borul.
Nem, a maffia nem áldozza be Rogánt, itt a végleges válasz erre a kérdésre, ha egyáltalán kérdés volt. Orbán Viktor soha a büdös életben nem fog önként lemondani a hatalomról. Miközben hasonló esetben minden közönséges állampolgár már börtönben rohadna, ezeket törvényesen már nem lehet felelősségre vonni. Megvédik az összes katonájukat, amíg az lojális és nem vét a maffia írott és íratlan szabályai ellen. Rogántól Poltig mindenki tudja hol a helye és mi a kötelezettsége: ha nem szegik meg az élő isten parancsolatait, sérthetetlenek, bármit következmények nélkül megtehetnek. Elrettentő példának pedig ott van Simicska Lajos, vagy Spéder Zoltán. Mindegyikük bűzös, ganészagú, korrupt ügyletei Orbán tudtával és beleegyezésével folynak hosszú évek óta. Ezért aztán nem bukhat meg egyik sem, mert az több
száz NER­tag szarba kerülésével lenne egyenértékű és veszélybe sodorná a több ezer milliárdos
összeharácsolt vagyont. Igen, eddig is tudtuk. De hogy ilyen átlátszó, pofátlan módon csinálják,
azt a legvadabb rémálmaiban sem gondoltam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@kukac50: Igen, ez egynagyon érdekes probléma. A civilek vagyonnyilatkozatát, akik egyébként nem politikusok, nem töltenek be semmilyen kormányzati, önkormányzati állást, funkciót, megkövetelnék és le is ellenőriznék, de a fő tolvajokét szóra sem érdemesnek tartják.
not me
Ne röhögj te geci!
Nem felejtünk!
Nincs bocsánat!

Ha nem lennél annyira paraszt, mint amilyen vagy, nem volna veled semmi baj.
De csak egy buta magyar paraszt vagy, és ezért minden baj van veled.

Azért, mert magadnak és másoknak azt azt hazudod, hogy te egy jó ember vagy, attól még nem leszel jó ember.
Aki csal, lop, hazudik, az nem jó ember.
Ha ezt én tudom rólad, akkor isten is tudja rólad.
Mész a levesbe (hívd pokolnak, ha akarod), te gyökér.
evacica
Várható volt, hisz ha Rogánét vizsgálnák és kiderül az igazság, vizsgálhatnák az egész bandáét, Orbántól lefelé és fölfelé és kiderülne, hogy egy szó sem igaz ezekből a vagyon nyilatkozatokból!
Lepényleső
Minek is,hiszen még nem láttam rajta olyan zakót amit ne kellett volna gombolnia ha feláll. - . ...
kukac50
Majd akkor vizsgálják a civileket ha majd a kincstár és a NAV üzemeltet olyan honlapot ahol láthatjuk mennyi pénz megy be áfából adóból büntetésekből önkormányzatoktól,mire mennyit fizetnek ki mennyi van a kincstárba. Mennyi támogatást kap az uniótól mire kinek mennyit adnak kik pályáztak egy egy munkáért mennyit nyertek el minden kifizetés legyen látható még az olyan civilnek is mint Én.
Nem titkosítanak semmit mert az aljasság ha az adófizetők pénzének elköltését titkosítják
glorianna
@kukac50: khm... ránéztél a finn vagy az észt ÁK-honlapra? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.