"A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége. "

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: glorianna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Aki Magyarország sorsáért aggódik, annak első számú feladata a Fidesz eltakarítása.
quadrocopter
A rezsiharczos romlott szaloncukrot zabált? Itt a fagy = Soros György!
solidedge
Aki Magyarország sorsáért aggódik, annak első számú feladata a Fidesz eltakarítása.
rdos
A fél fityisz vezérkar Soros Gyuri bá pénzén kupálódott Londonban. Akkor a fityiszt is el kell takarítani? :-) Ezen logika mentén? Igen! :-)
papa.49
Hű de kicombosodott mint a szúnyog ez a dagadt disznó, már vágási súlyban van le kéne csapni, az esze már rég elhagyta nem is érzi már hiányát, csak mondja amit elé tesznek, csak mondja a marha!!!Annyira dehonesztáló képe van vetekszik a hájastálassal!!!
kerekkocka
@papa.49: Beteg a böllér!!! Innen kívánok mielőbbi gyógyulást!
quadrocopter
@papa.49: Rizsa Szilárd kifelejtette a háztáji "civileket" a közléből jól eltartott cöföt, cöfkát, birkamenetet, talán azért, mert ez a gyülevész, parazita, állambiztonságis horda a sztálini emlékek őrzője!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.