„Eljött a nemzetközi lehetősége" annak, hogy a kormány nekimenjen a civil szervezeteknek – mondta a rezsibiztos. A Fidesz nagy támadást indított a civil szervezetek ellen.

(Forrás: 168 óra)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kell az ilyen mélybarom, hogy a többi (amelyik persze nem sokkal áll ezen Isten marhája felett) legalább egy kicsivel értelmesebbnek látszódjon. Ezt a hülyét arra tartják, hogy az utána megszólaló szavaiban legalább úgy tűnjön, hogy megcsillan az értelem némi szikrája.
Funkciója kizárólag némi kontraszt képzésére koncentrálódik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Németh Szilárd nem a fideSS ökle, hanem a fideSS barma lesz.
Tévedtem.
Már nem lesz. Már az.
Hellcat
Ez? Ez max a szarcsimbók lesz a fidesz valagán...vagy a fityma alá szorult túró...bár lehet ott már a KDNP van.
papa.49
@justhpeter: Ökölnek nagyon hájas ha az ember jól pofán csapná a másodikat máz a kifolyt zsírba csapná, ezugatérozik hamarább megfingat bennünket az Unió mint hinnéd te holdkóros rizsaszarjankó!!!
namihami
Kell az ilyen mélybarom, hogy a többi (amelyik persze nem sokkal áll ezen Isten marhája felett) legalább egy kicsivel értelmesebbnek látszódjon. Ezt a hülyét arra tartják, hogy az utána megszólaló szavaiban legalább úgy tűnjön, hogy megcsillan az értelem némi szikrája.
Funkciója kizárólag némi kontraszt képzésére koncentrálódik.
adrenalink
Az esze lehet, azt a címet már Kósa Lala alázza...:-(
Nessy
A hülyeség gyógyíthatatlan, és ahogy látom, újabban fertőző is!
Bár Trumpra könnyű lesz hívatkozni, hisz nem igazán tud majdan bennünket hova tenni, és mondhatnak a nevében bármit. Ebben már nagy gyakorlata van pártunknak és kormányunknak. Imád másokra hivatkozva tudatosan valótlant állítani, pénzeket eltéríteni, rombolni.
simmering73
Szilárd a fekete lyuk Magyarország egén. Ennek is csak azért nem esik le a két füle a fejéről, mert egy spárga tartja a helyén őket.
Zeta
Egy demokráciában , nehogy már kritizálni merjék a kormányt!
Vagyonnyilatkozatt kellesz a vezetőknek, a Rogánét nem szabad vizsgálni , mert a dominó elindulna, mint Toldi malomköve.
Eladott Ország
"Nem érdemli meg ez az ország, hogy egyszerre kelljen néznie és hallgatnia, Németh Szilárdot és Kósa Lajost. Az az ország megérett a pusztulásra, ahol Németh Szilárd és Kósa Lajos tart közös sajtótájékoztatót. Ott holnaptól nem kel fel a nap, jégeső veri el a vetéseket és a disznó kukorékolni kezd. Vagy valami hasonló. Külön­ külön is súlyos a két ember, de így együtt egészen extrém élményt nyújt a kiselőadásuk. Annyi szerencsére elmondható, hogy IQ szempontjából gyakorlatilag mindegy, hogy együtt, vagy külön idegesítik a társadalmat és beszélnek eszeveszett ostobaságokat."
karma1
Hat mivel az esze nem lehet, mert az mar a kosa kupak lala???...:o))))
Clavigo
Ez a Sertés a Fitymasz-konda alelnöke...?? Ez azért minősíti a Gazdaállatot is,,,hogy ezt az Észkombájnt alkalmazza..
eszegfu
Helyesen: Németh Szilárd a Fidesz ÖKRE, nem "ökle"...
Peller Anikó
@Clavigo: Tán csak nem azt gondolod, hogy a kiválasztásnál labdába rúg az ész esetleg intelligencia? Kizárólag a hűség ami mérvadó, az értelem ellenjavallt. Az összes ilyen rohadék elnyomja az okoskodó okostojásokat, nincs rájuk szükség, hogy összevissza beleugassanak a nagy tervbe. Ami sok stadiom és kisvasút. Nyilván amíg porbafingó volt nem kapott kisvasutat és a lasztit kergetni is csak a sárban lehetett. És a mekiben egyszer látta a kölyköket amint koronával a fejükön távoztak a zabálás után.

Röviden.
nezelodo
@Eladott Ország: Ez a két emberforma maga a szellemi pestisjárvány, meg is érdemli a fidesz őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél