Váradi Andrást, az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltjét még 2014-ben, az önkormányzati választások előtt egy nappal gázolták halálra.

Újrakezdődött a Váradi András halála miatt indult per

Bár a rendőrség "bűncselekmény hiányában" megszüntette az eljárást, most újraindítják a pert, miután a család nem törődött bele a bíróság döntésébe, ezért pótmagánvádat nyújtottak be – írja a klubradio.hu.

A hozzátartozók jogi képviselője Magyar György azt mondta, a szakértői jelentések között több ellentmondás is van, ezeket szeretnék tisztázni, hogy megnyugtatóan le lehessen zárni az ügyet.

A magyar közélet helyesen igényli azt, hogy az ügy körültekintően legyen lezárva, akár ezzel, akár azzal az eredménnyel

- tette hozzá az ügyvéd.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hala Juhasz Peternek es Magyar Gyorgynek, hogy nem hagyjak annyiban Varadi halalt, es nem hagyjak magara a csaladot, ozvegyet, lanyait...

Csak aztan ez a ket joember nehogy letrat vigyen egy sotet mellekuton a kocsija tetejen, mert meg egy ugy lesz belole, amit a fiokba raknak...Tudjatok, a szenilis osztrak-magyar ven hulye nem alszik, autozik az mindenfele, amerre a fide$$ megfizeti...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ami csak a sajtóban megjelent, azok alapján ez abszolút nem tiszta ügy!
Milyen érdekes, hogy a pintérség sorozatos mulasztásokat követett el a "nyomozás" során, nem foglalkoztak a létrával, a létra állítólag sértetlen volt, nem volt bizonyítási kísérlet és néhány egyéb apróságocska.
Mirabilis
Akkor lesz értelme, ha a fideszt leváltottták.
verőce21
"Magyar György azt mondta, a szakértői jelentések között több ellentmondás is van, ezeket szeretnék tisztázni, hogy megnyugtatóan le lehessen zárni az ügyet."
- Majd a vizsgálódás végén, a jelentésben egy "is"-t kicserélnek megnyugtatóan "és"-re. :)
Jozefina
Mészáros nem azóta gazdagodik igen feltübően??!!!
karma1
@Jozefina: Nem csak azota... Bar a hires G-nap es Varadi halala eleg kozeli datum. Inkabb Simicska volt a "kerekkoto", mert O vitt mindent a KOZGEP neveben. Aztan a kozgep (is) dobva lett... Bar itt mar minden lehetseges...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél