Azzal, hogy a civil szervezetek közül azokat, amelyek nem felelnek meg a kormány ízlésének, és ezzel szerintük sorosozás-érettek, el kell söpörni. Nem is akár hogyan. Németh szerint: „Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani”. S most mondja valaki, hogy nem kedvelhető ez a derék díszgerinctelen. Eddig lehettek talán kétségek, hogy a civil szervezetek közhivatali vegzálása koncepciós eljáráscsokor volt. Mostantól nem kell kétségek között hányódnunk. Az volt. Miközben persze, akár a regényekből is tudhatjuk, a „minden eszköz” egy igen tág fogalomkör. A koncepciós perek, az esetleg szó szerint kivert vallomások világa ismert a hazai történelemből. A politikai zsarolást is rebesgetik az egykori beszervezések eszköztárából. A bizonytalan éjszakán elkövetett, halálos következményekkel járó, létráért indulás nem is olyan régen fordult elő. Aztán jöhetnek az önbetörések, önrobbantások tiszteletlen körei. Elkövetőként az...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Szókrakész: Ne tagadd el előlünk becses ismereteidet, elsősorban az alábbiakra lennék kíváncsi:
- mely hatalmak üldözték Wallenberget és miért? Azt ugye tudjuk - nyilván te is! - hogy a Sovjetunióból adott életjelet magáról utoljára.
- hol található, hogy Soros átb***ta zsidótársait és levette őket, majd átadta a náciknak és mindezekért a jó cselekedetéért még ma is szabadlábon van, amikor natúr ss katonák ültek francia bíróságok előtt, mert zusidókat lövöldöztek?

Érkezhet az ismertetés...
-
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@papa.49: Az esze is megvan. Alig hiszem, hogy a bronzcső közepénél több lenne benne.
Gyuri Géderről
Német Szilárd egy nulla. A fidesz azért hozta ebbe a helyzetbe amibe van, mert csizmatalp vastagságú bőr van a képén, és minden lepereg róla. Jól megfizetett zsoldos.
GeoCravker
@Gyuri Géderről: Az biztos, hogy nem ingyért hülye
CsipkeRózsa
@Szókrakész: Nem az számít, hogy mit hiszek, az a lényeg, hogy mi az igazság. Több helyen olvasható Soros családjának megmenekülése. Két helyről idézek:

"A Soros család megmentője: Balázs Ferenc
A megmentők közül elsőként a Soros és a Sorger családokat bújtató Balázs Ferencre emlékeztek a Duna Palotában. Balázs Ferenc helyett, családja nevében Frajt Edit színésznő vette át a díjat. Kern András olvasta fel Balázs Ferenc történetét a közönségnek, így megtudhattuk, hogy dr. Soros Tivadar (1894-1968) ügyvéd, orvos és író, feleségével és két fiával, a tizennyolc éves Pállal és a tizennégy éves Györggyel - a hvg.hu információi szerint a kockázati tőkebefektető Soros Györgyről, a világ egyik legismertebb üzletemberéről van szó - élt Budapesten."

hvg.hu/itthon/20101112_jad_vasem_kituntetes_vilag_igaza

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Soros György élete azonban máshogy alakul – nem cipészinas lesz belőle. 1947-ben apjával a berni, 32. Eszperantó Világkongresszuson való részvétel után Nagy-Britanniába utazik, hogy ott (Ipswichben) részt vegyen az Ifjúsági Eszperantó Világszövetség kongresszusán – s onnan már nem is tér vissza. Bátyja, Pál, egy évvel később a magyar sícsapat tagjaként utazik Svájcba – ahonnan nem tér haza. Tivadar (és felesége) 1956 után távozik az országból."

www.nyest.hu/hirek/egy-csalad-budapesten-1944-1945

Több írást is találhatsz a böngészőben.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Nem fogja megnézni, nem illenek bele a tények a hazugság-áradatába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.