Azzal, hogy a civil szervezetek közül azokat, amelyek nem felelnek meg a kormány ízlésének, és ezzel szerintük sorosozás-érettek, el kell söpörni. Nem is akár hogyan. Németh szerint: „Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani”. S most mondja valaki, hogy nem kedvelhető ez a derék díszgerinctelen. Eddig lehettek talán kétségek, hogy a civil szervezetek közhivatali vegzálása koncepciós eljáráscsokor volt. Mostantól nem kell kétségek között hányódnunk. Az volt. Miközben persze, akár a regényekből is tudhatjuk, a „minden eszköz” egy igen tág fogalomkör. A koncepciós perek, az esetleg szó szerint kivert vallomások világa ismert a hazai történelemből. A politikai zsarolást is rebesgetik az egykori beszervezések eszköztárából. A bizonytalan éjszakán elkövetett, halálos következményekkel járó, létráért indulás nem is olyan régen fordult elő. Aztán jöhetnek az önbetörések, önrobbantások tiszteletlen körei. Elkövetőként az...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Szókrakész: Ne tagadd el előlünk becses ismereteidet, elsősorban az alábbiakra lennék kíváncsi:
- mely hatalmak üldözték Wallenberget és miért? Azt ugye tudjuk - nyilván te is! - hogy a Sovjetunióból adott életjelet magáról utoljára.
- hol található, hogy Soros átb***ta zsidótársait és levette őket, majd átadta a náciknak és mindezekért a jó cselekedetéért még ma is szabadlábon van, amikor natúr ss katonák ültek francia bíróságok előtt, mert zusidókat lövöldöztek?

Érkezhet az ismertetés...
-
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Igaza van.
Takarodjon a nemzet, világromboló szaros gyuri a picsába!!!
Ebben igaza van a fidesznek.
Igaz, hogy ők is azon a csecsen nőttek fel, ergo takarodjon a fidesz is!!!
Szókrakész
A szaros gyuri a háború alatt a zsidó hittársaitól pénzt kért, ígérve, hogy kimenekíti őket.
Aztán a pénzt benyelték, a zsidókat a náciknak átadták.
Mintha emlékeztetne engem egy másik zsidó emberre(Wallenberg), akit kétes ügyletei miatt 3 hatalom is üldözött egyszerre.
De visszatérve Sorosra.
Így, ebből a pénzből és abból, hogy letagadva zsidóságát jutott ki Angliába.
Aztán onnantól ismert a történet.
Vagy mégse?

De ezt majd máskor írom le.
quadrocopter
@Szókrakész: Ne tagadd el előlünk becses ismereteidet, elsősorban az alábbiakra lennék kíváncsi:
- mely hatalmak üldözték Wallenberget és miért? Azt ugye tudjuk - nyilván te is! - hogy a Sovjetunióból adott életjelet magáról utoljára.
- hol található, hogy Soros átb***ta zsidótársait és levette őket, majd átadta a náciknak és mindezekért a jó cselekedetéért még ma is szabadlábon van, amikor natúr ss katonák ültek francia bíróságok előtt, mert zusidókat lövöldöztek?

Érkezhet az ismertetés...
-
Szókrakész
@quadrocopter: Ott a net.
Ne legyél lusta.
Ne akard, hogy én repítsem a szádba a...
Sültgalambot.
quadrocopter
@Szókrakész: Aha, én keressek rá a hamis és piti hazug hivatkozásaidra? Szóval ismét mesedélutánod van, tények nélkül? Könyebben bebux, mint Lézer-Hazug János!
Szókrakész
@quadrocopter: Ha hazug és piti, akkor mi a lópéniszt foglalkozol velem?
Te is unatkozol?
Beszélgess a hétöntödével.
quadrocopter
@Szókrakész: Ne hazudozz koma, rájöhettél volna, hogy itt az nem megy el! A sánta kutya hozzád képest egy futóbajnok!
Szókrakész
@quadrocopter: Mondom unatkozol.
Vegyél cicát vagy aranyhörcsögöt magadnak.
quadrocopter
@Szókrakész: Neheten tűröm a piti átlátszó, érdekvezérlet meséket!
lusta
Azért a lewngyelektől jobban állunk. Ott az ilyen bunkók miniszteri állásban leledzenek. Szókrakésszel ellentétben én konkrétumokat írok. Pl. Waszczykowsi külügyér büszkén mesélt a tárgyalásairól New Yorkban és megemlítette, hogy San Escobar külügyminiszterével való tárgyalása az egyik legsikeresebb volt. Ha kétség van, nem kell szégyenlősködni, be kell linkelnmi az infót, mert lehet, hogy nem csak a vitapartner akar többet tudni az adott hírről.
CsipkeRózsa
@Szókrakész: Wallenberg nem volt zsidó, ő zsidókat mentett!
CsipkeRózsa
@Szókrakész: Soros György sem úgy menekült meg, hogy pénzeket lenyúlt volna. Ez sem igaz!
papa.49
@CsipkeRózsa: Hagy van mikor ,,az eszme felül írja az észt,, ))))))
papa.49
Rizsabunkószilárd te vagy az új ,,elszabadult hajóágyú,, a súlyod már meg van hozzá ,,szarágyú,,))))))
GeoCravker
@papa.49: Az esze is megvan. Alig hiszem, hogy a bronzcső közepénél több lenne benne.
Gyuri Géderről
Német Szilárd egy nulla. A fidesz azért hozta ebbe a helyzetbe amibe van, mert csizmatalp vastagságú bőr van a képén, és minden lepereg róla. Jól megfizetett zsoldos.
GeoCravker
@Gyuri Géderről: Az biztos, hogy nem ingyért hülye
CsipkeRózsa
@Szókrakész: Nem az számít, hogy mit hiszek, az a lényeg, hogy mi az igazság. Több helyen olvasható Soros családjának megmenekülése. Két helyről idézek:

"A Soros család megmentője: Balázs Ferenc
A megmentők közül elsőként a Soros és a Sorger családokat bújtató Balázs Ferencre emlékeztek a Duna Palotában. Balázs Ferenc helyett, családja nevében Frajt Edit színésznő vette át a díjat. Kern András olvasta fel Balázs Ferenc történetét a közönségnek, így megtudhattuk, hogy dr. Soros Tivadar (1894-1968) ügyvéd, orvos és író, feleségével és két fiával, a tizennyolc éves Pállal és a tizennégy éves Györggyel - a hvg.hu információi szerint a kockázati tőkebefektető Soros Györgyről, a világ egyik legismertebb üzletemberéről van szó - élt Budapesten."

hvg.hu/itthon/20101112_jad_vasem_kituntetes_vilag_igaza

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Soros György élete azonban máshogy alakul – nem cipészinas lesz belőle. 1947-ben apjával a berni, 32. Eszperantó Világkongresszuson való részvétel után Nagy-Britanniába utazik, hogy ott (Ipswichben) részt vegyen az Ifjúsági Eszperantó Világszövetség kongresszusán – s onnan már nem is tér vissza. Bátyja, Pál, egy évvel később a magyar sícsapat tagjaként utazik Svájcba – ahonnan nem tér haza. Tivadar (és felesége) 1956 után távozik az országból."

www.nyest.hu/hirek/egy-csalad-budapesten-1944-1945

Több írást is találhatsz a böngészőben.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Nem fogja megnézni, nem illenek bele a tények a hazugság-áradatába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.