A jobbikos Sneider Tamás kérdéseket intézett Balog Zoltán, emberi erőforrás miniszterhez a felcsúti fociakadémia pénzügyi sikereivel kapcsolatban:

Mit tudnak a felcsúti fociakadémiánál 120-szor jobban az átlagnál, hogy a társasági adóból rekordot jelentő 2,9 milliárd forint támogatáshoz juthattak?

Milyen szakmai szempontok alapján jut a felcsúti fociakadémia 2,9 milliárd forinthoz?

Tételesen mire fogják, mire kell költeniük a támogatást?

Balog Zoltán ezúttal is államtitkárára bízta, hogy válaszoljon. Rétvári Bence azonban érdemben nem tudott felelni. Szerinte ugyanis a kormánynak nincs semmi, de semmi köze az Orbán Viktor által alapított akadémia pénzügyi sikereihez.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
"...a kormánynak...semmi köze az O.V. által alapitott akadémia pénzügyi sikereihez..." -- ez a hét legjobb vicce!!!:))) Ha mondjuk Salgótarján lenne O.V. szülővárosa, akkor is Felcsutnak jutna a legtöbb TAO pénz?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@eugen4402: Kösz., hogy "felmentettél" a hülyeség alól! Vicces, de tényleg valahol igazad volt... amikor 5 éve a településünkön szervezték a szennyviztisztitó bővitését + a csatornázását, a falugyülés után én igyekeztem megmagyarázni az embereknek, hogy a sok pénz ellenére (amit fizetnünk kellett), milyen jó lesz, ha elkészül... nem értették a lakáskasszát, féltek, hogy a társaság lenyulja a pénzüket, vagyis nagy volt az ellenállás. Ez a magyarázata mérhetetlen "lelkesedésemnek"!:)
eugen4402
@eszegfu: Tudod, attól félek, hogy az ünnepi szónoklatokban szereplő "magyarember" már nem hisz senkinek, nem hisz semmiben. (Persze vannak dédelgetett cuncimókusok, de napról napra fogy a tábor, mert kevesellik a mézet, és a szomszédnak mindig keményebb verdája van: nő az elégedetlenség...) Ezer éven át mindig a hiszékenységünkre fizettünk rá, úgy tűnik, kezd elfogyni a megelőlegezett bizalom. Inkább nem nézek a jövőbe...
eszegfu
@eugen4402: Tulajdonképpen igazad van... ma már nem nagyon merünk hinni semmiben és senkiben... Az viszont érdekes, hogy egy Bróker Marcsi féle ügyletnek, ahol irreálisan magas "hozamot" igérnek, vagy akár egy "piramisjátékhoz" hasonló dolgot minden fenntartás nélkül képesek vagyunk elfogadni!? Bonyolultak vagyunk mi emberek, az már biztos! De jól elkanyarodtunk a témától?!:)
eugen4402
@eszegfu: El bizony... Ne feledd: a tanulópénzt mindenkinek le kell dellázni... :-(((
evacica
Orbánék tényleg hülyének néznek bennünket! Elmennek ők a jó büdös francba! Ezeknél gazembereb banda nincs Európában!
kukac50
@simmering73: Ha az akasztófa tiltva van akkor egy egy golyó kellene a homlokukba.
Rezsi szilárdnak van egy bibircsókja az orra és a homloka közt az jó célpont lehetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.