A jobbikos Sneider Tamás kérdéseket intézett Balog Zoltán, emberi erőforrás miniszterhez a felcsúti fociakadémia pénzügyi sikereivel kapcsolatban:

Mit tudnak a felcsúti fociakadémiánál 120-szor jobban az átlagnál, hogy a társasági adóból rekordot jelentő 2,9 milliárd forint támogatáshoz juthattak?

Milyen szakmai szempontok alapján jut a felcsúti fociakadémia 2,9 milliárd forinthoz?

Tételesen mire fogják, mire kell költeniük a támogatást?

Balog Zoltán ezúttal is államtitkárára bízta, hogy válaszoljon. Rétvári Bence azonban érdemben nem tudott felelni. Szerinte ugyanis a kormánynak nincs semmi, de semmi köze az Orbán Viktor által alapított akadémia pénzügyi sikereihez.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
"...a kormánynak...semmi köze az O.V. által alapitott akadémia pénzügyi sikereihez..." -- ez a hét legjobb vicce!!!:))) Ha mondjuk Salgótarján lenne O.V. szülővárosa, akkor is Felcsutnak jutna a legtöbb TAO pénz?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ha egyszer Rétvárynak igazat kellene mondania, meghasonlana önmagával!
Zeta
Azért a választ megadhatták volna , Mészátos után szabadon , Isten és Orbán segítségével!
eszegfu
"...a kormánynak...semmi köze az O.V. által alapitott akadémia pénzügyi sikereihez..." -- ez a hét legjobb vicce!!!:))) Ha mondjuk Salgótarján lenne O.V. szülővárosa, akkor is Felcsutnak jutna a legtöbb TAO pénz?!
sokanvagyunk
Akadémiai szintre emelték az ügyeskedést.
papa.49
Mikor ébred már fel ez az álmos nép, végre már látni kéne tökhülyének nézi a kormány az embereket, csupán mint ,,biorobotot,, úgy tart számon bennünket, MÉG MEDDIG???
magyarbakancs
@eszegfu: Salgótarjánnal,Szegeddel,Ajkával, még nem kötött partnerségi meg állapodást.
Szerinted mi lehet az oka?
A kormány nem tudja miért fejlődik Felcsút?
Meg kell kérdezni Orbánt ö tudja,vagy nem?
Két Pszichiáteri kezelés között talán emlékezik rá?
dodóka
Mert minden nagy állami ( MÁV , Szerencsejáték Zrt, BKV... stb ) cégnek ki van adva, hogy önként és dalolva a Felcsútnak adja le a TAO-s pénzeket, különben a főnökük ki lesz rúgva a faszba... Ügyes nem ?
eszegfu
@magyarbakancs: Na igen! Erre valóban csak azt lehet mondani, hogy a "hülyék" a kormánynál vannak! Ne minket nézzenek annak!!
Cicamama55
Az ilyen cikk nem más, mint provokáció!
eszegfu
@magyarbakancs: Bocs. az még lemaradt: hiába is kérdez bármit az ellenzék, legtöbbször a kérdést sem értik meg, vagy ugy tesznek, mint akik nem értik!
justhpeter
@sokanvagyunk: Helyesen: Akadémiai szintre emelték a lopást !
justhpeter
Életemben nem láttam ennyire gátlástalanul hazudozó "keresztényt", mint ez a Rétvári gyerek. Szerintem ha egyszer gyónni akarna, három papot három hónapra lefoglalna az a sok hazugság, amit egy héten meg akar etetni velünk.
nyanya001
A pofátlanság miatt megy olyan jól Felcsutnak.
A stróman meg a gazdája gátlástalanságának köszönhetik a felcsutiak !
De cinkosok közt bűnös aki néma...
sokanvagyunk
@justhpeter: (9:45) lopást csak a rőzsehordók követnek el :(
kisrigó
@Nessy: Sokszor eszembe jut, hogy egyáltalán tudja-e még, hogy mikor mond igazat? Hogy tud a tükörbe nézni, mert állandóan csak hazudik. Nem tudom van-e gyereke, mert kínos kérdéseket tehet fel, ugyanis a gyerekek nem hülyék, látják maguk körül a valóságot.
volvós
Nagyon jól csinálod, bencecicus !!
Hofi szerint : " Szopok, nyalok, gombot varrok " ... :-)))
human
Rétvárinak pedig tisztességes feje van és mégis rezzenéstelen arccal tud hazudni, mint láthatjuk. Ennyit a pozitív előítéletekről.
eszegfu
@human: Egyetértek! Én is egy "jóarcu", "tiszta" embernek képzeltem... ugy ránézésre. Csak, amikor a családról, házasságról "papolása" közben pár évvel ezelőtt kiderült -- ha igaz --, hogy otthagyta a feleségét és barátnője van (amugy ez nem "tragédia", máshol is előfordul)...akkor "vontam meg" én is a bizalmat... Azóta, ha esetleg igazat mondana, azt sem hiszem el!:(
lusta
Mai napon éppen ügyintézni voltam. Várakozás közben a faliújságon, az asztalon lévő hirdetményeket szórólapokat olvasgattam. Az egyiken megakadt a szemem. Egy fociakadémia kérte a támogatást. Miután közeledik az éves adóelszámolás, az 1%-os adó felajánlást kérték az adózótól. Apróság, nem Magyarországon történt az eset.
volvós
@eszegfu: 12:32

Nos, ennek " felesége, barátnöje " ???
Kötve hiszem, hogy valaha is volt Nö
az életében, csak az Anyja...
POnt Ök az a párt, aki voksolt
az egynemüek kapcsolatára :-))))
eszegfu
@volvós: Erről én semmi "biztosat" nem tudok... de a vagyonnyilatkozatában még valamikor benne volt a feleségének is a tulajdonhányada, most meg már nincs. Egyébként meg semmi bajom azzal sem, ha más a szexuális irányultsága... csak akkor ne "maszatoljon" mindent össze-vissza a családról, ill. ennek "összetevőiről" (tudod a család = férfi + nő + gyerekek)!
human
@eszegfu: Azért ahogy Matolcsi lecserélte feleségét úgy nem tud feleséget lecserélni senki. Már a szeretője épp hogy lediplomázott máris betolt alá egy állás az MNB-nél, hogy mindig kéznél legyen. Majd bevitte a szeretője családját is a bizniszbe. A feleséget gondolom nem fűti bosszúvágy, vagy legalábbis bánatát enyhíti a vagyon ami neki megmarad, meg a fél település amit csak úgy megkapott.
quadrocopter
Fúúú...wazze, ezt a Rétfalvi sikeresen kósásodik és még csak bele sem pirul!
eszegfu
@human: 15:40 Ezt bezzeg nem unortodox módon tette!:) Talán a feleség még örül is, hogy elszerették mellőle a palit, mert már unta, viszont csinos kis vagyonkát hagyhatott ott.
Gyuri Géderről
"A kormánynak sejtelme sincs,..." Ennyi sok barmot ebbe a kormányba, igazán ritkaság. Ha fingjuk sincs Felcsútról, akkor, mit tudhatnak az országról.Na ezeket támogatja a sok fideszes féleszű.
Desischado
Eszegfűnek igaza van, ez a hét vicce! A dádé nélkül semmi sem történhet meg! Még hogy semmi köze hozzá! Röhög a májam, vigyorog a vesém, kuncog a vakbelem! rétvári meg persze, hogy nem tudott válaszolni, mert nem tudta cáfolni az igazságot a nyomorék, hazug férge!
eugen4402
Tippelek:
- Szülői kölcsön...
- Sikeres befektetés...
- Az önkormányzat nyert a lottón...
- Megtalálták Attila koporsóját, és egy londoni árverésen csillagászati áron eladták...
eszegfu
@eugen4402: Legjobban az "önkormányzat nyert a lottón" lehetőség közeliti meg a valóságot!:) Az, hogy O.V. ott született, ma felér egy lottó főnyereménnyel!:) Az azért változatlanul nyugtalanit: miért nem csinált Mészáros még mindig szennyviztisztitót + a településen csatornahálózatot (mert ugye ez is a "profiljába" tartozik)?! Csupa szerencse, hogy eddig nem volt tele a stadion, mert akkor a "pöcések" hetekig dolgozhatnának, mig azt a sok "végterméket" elszállitanák.
Jozefina
orbán zsebe feneketlen!!! a többlábon állás híve!!!??
eugen4402
@eszegfu: Nincsen szennyvíztisztító..? Nem vagyok biztos, hogy érzik a hiányát...
Tudod, a Nagy Ember Kazahsztánban elárulta magát: ott van otthon, ott az ő világa. Az az ország meg nem piacvezető a szennyvíztisztító iparban.
kukac50
Nekem halvány fogalmam nincs, hogy tudtak ennyi hűje politikust össze szedni, aki a kérdésekre nem tud vagy nem is akar válaszolni !
eszegfu
@eugen4402: 9:05 Biztos, hogy nincs!! Tudod ez az én "vesszőparipám"... (a várossá nyilvánitás egyik feltétele a csatornázás) u.is ahol 1.800 körül van a lakosság száma, oda épitenek egy 3.500 férőhelyes stadiont (+ nem tudom mennyi "gyakorló" pályát) és akkor csatorna meg sehol! Pedig Bicske pl. 100 %-ban csatornázott és van egy tisztitó mü is, tehát több környező település összefogásával ezt lehetett volna bőviteni, majd csatornázni... mielőtt kisvasut, Makovecz stilusu stadion, kazánház épült volna... ez jobban "szolgálta" volna az ott élők érdekeit!:( De igazad van: ennyi O.V. "igénye".
Aki Én
Megnyugtató látni, hogy ilyen tökös ellenzékünk van, akinek dolga a kormány kontrollja, adott esetben megfékezése, mindez a társadalom érdekében, a közvagyon megóvásával.
Szóval jó látni, hogy az ellenzék évek óta kérdez, és minden jel szerint 20 év múlva is (csak) kérdezni fog. Hajrá fiúk, ettől lesz szebb világ.
Erről egy vicc jut eszembe:
Apát kérdi a fia, mitől zöld a fű?
Apa: Nem tudom fiam
Gyerek: Mitől kék az ég?
Apa: nem tudom fiam
Gyerek: milyen messze van a hold?
Apa: Nem tudom fiam
Gyerek: Mikor volt a II. világháború?
Apa: Nem tudom fiam
...
Egyszer csak megszólal az anya:
Hagyjad már apádat, nem látod, hogy pihen!?
Mire az apa:
Hagyjad asszony, akkor tanul a gyerek, ha kérdez.
Szóval csak így tovább, ettől a kormánytól érdemes kérdezni. Persze csak kérdezni, az sokat segít.
simmering73
@kukac50: Nem hülyék ezek, hanem velejükig romlott, börtönérett maffiózók. Sittre minddel, ha már az akasztófa tiltva van.
eugen4402
@eszegfu: Most tudod mit csináltál? Létrehoztál egy új miniszterelnöki megbízotti-, vagy kormánybiztosi-, vagy államtitkári-státuszt, akit majd kineveznek, és évekig fényesen megél majd a leendő szennyvíztisztító építésének koordinálásából. (Aztán majd jön Hadházy, aki bizonyítja, hogy a pénz elfogyott, a szar meg még mindig ott bűzlik az emésztőgödrökben...)
eszegfu
@eugen4402: Eddig azt hittem, hogy én milyen "szép és okos" vagyok... Te meg most besoroltál ezzel az uj megbizatással a "totálkárosok" közé... nagyon szomoru lettem!:)) Egyébként fantáziáddal megint brilliroztál... csak igy tovább!:)
eugen4402
@eszegfu: A "régi hited" érvényes, most is az vagy, aki voltál. Dehogy akartalak gyanúba keverni, csak játszottam a gondolattal, mennyire más véleményt lehet leszűrni, ha más nézőpontból pillantunk egy jelenségre...
eszegfu
@eugen4402: Kösz., hogy "felmentettél" a hülyeség alól! Vicces, de tényleg valahol igazad volt... amikor 5 éve a településünkön szervezték a szennyviztisztitó bővitését + a csatornázását, a falugyülés után én igyekeztem megmagyarázni az embereknek, hogy a sok pénz ellenére (amit fizetnünk kellett), milyen jó lesz, ha elkészül... nem értették a lakáskasszát, féltek, hogy a társaság lenyulja a pénzüket, vagyis nagy volt az ellenállás. Ez a magyarázata mérhetetlen "lelkesedésemnek"!:)
eugen4402
@eszegfu: Tudod, attól félek, hogy az ünnepi szónoklatokban szereplő "magyarember" már nem hisz senkinek, nem hisz semmiben. (Persze vannak dédelgetett cuncimókusok, de napról napra fogy a tábor, mert kevesellik a mézet, és a szomszédnak mindig keményebb verdája van: nő az elégedetlenség...) Ezer éven át mindig a hiszékenységünkre fizettünk rá, úgy tűnik, kezd elfogyni a megelőlegezett bizalom. Inkább nem nézek a jövőbe...
eszegfu
@eugen4402: Tulajdonképpen igazad van... ma már nem nagyon merünk hinni semmiben és senkiben... Az viszont érdekes, hogy egy Bróker Marcsi féle ügyletnek, ahol irreálisan magas "hozamot" igérnek, vagy akár egy "piramisjátékhoz" hasonló dolgot minden fenntartás nélkül képesek vagyunk elfogadni!? Bonyolultak vagyunk mi emberek, az már biztos! De jól elkanyarodtunk a témától?!:)
eugen4402
@eszegfu: El bizony... Ne feledd: a tanulópénzt mindenkinek le kell dellázni... :-(((
evacica
Orbánék tényleg hülyének néznek bennünket! Elmennek ők a jó büdös francba! Ezeknél gazembereb banda nincs Európában!
kukac50
@simmering73: Ha az akasztófa tiltva van akkor egy egy golyó kellene a homlokukba.
Rezsi szilárdnak van egy bibircsókja az orra és a homloka közt az jó célpont lehetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél