A Fidesz elmúlt években felépített pártsajtója teljes fokozatra kapcsolva kezdte el az LMP-s Hadházy Ákos karaktergyilkosságát. Az ellenzéki párt vezetőjét ráadásul éppen egy olyan témával próbálják besározni, amiben a Fidesz vastagon benne van: az állami földpályázatok körüli visszaélésekkel.

(Forrás: 168 óra)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na a fidesz meglátta végre valahára más szemében a szálkát egy olyan témában amiben az ő szemében annyi gerenda van hogy Noé 150 bárkát építhetne belőle.
Clavigo
Az LMP biztosította legutóbb a Fitymasznak a 2/ 3-ot...Tisztelt Hadházy úr,,talán nem kellett volna a haverokkal együtt szavazni,,,,,és még sajnálnálak is..Majd megegyeztek ebben a témában is,,pont úgy,,mint a 2/ 3-os "segitségben",,,,,...oszt jó napot.
Béla333
Ez is azt mutatja, hogy Hadházy heti rendszerességű korrupció infója a Fidesz elevenébe talált!
Béla333
"A TV2 most éppen Hadházy Ákost próbálja lejáratni, őt és családját a Tolna megyei gyanús földszerzésekbe próbálják belerángatni.
A hvg.hu bukkant rá arra, hogy az LMP képviselője és antikorrupciós szóvivője a Facebookon felajánlotta a csatornának:
"lemond és visszavonul gazdálkodni, ha a TV2 megmondja, hol vannak azok a földek, amelyeket állítólag Hadházy szülei birtokolnak, “vagy egyetlen olyan négyzetméter állami földet mutat, amelyet a szüleim, testvéreim, én, gyermekeim vagy feleségem vásárolt”."
http://24.hu/belfold/2017/01/11/hadhazy-lemon...

Nosza! Itt a nagy lehetőség, akinek nem tetszik Hadházy ténykedése! Nem kell más, csak egy kis igaz szó, ami ha bebizonyosodik, akkor Hadházy visszavonul!
wagabund
Hadházy okos ember, ez nem lehet kérdés... de pont ez lesz a veszte...
például egy riportban bemutatta a (bérelt)repülőgép-vezetői tudását...na ez kiverte a biztosítékot az irigyek, az alkalmatlanok, és az ellenfelek agyában...
...mint olvasható, már-már vagyonokat költött a rep.vez. engedélyére, és gép alkalmi használatára...egymásra licitálnak a kisgép költségeit illetően... (nemsokára Boeinget fog vezetni, ami titokban a sajátja...)

szóval kedves Hadházy úr...ha eddig nem tűnt fel, akkor most észre kellene venni: elkezdődött a tüzérségi tűz...(és még hol van a válsztaási kampány?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél