A Fidesz frakcióvezető-helyettese kis segítséggel megnevezte azokat a civil szervezeteket, amiket szerinte el kell takarítani.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Most nem a földeket lopják (azon már túl vagyunk), hanem a demokrácia utolsó, hangyafasznyi darabját. Ez megint nem fog senkit érdekelni, mert sem megzabálni nem lehet, sem fűteni vele, de még a nájlon otthonkára sem lehet kitűzni dísznek, a levesestányér méretű kokárda mellé. Akkor meg mit érdekeljen bárkit is? Most a civil szervezetek jönnek. Nem újdonság, már tavaly bejelentette a bűnbanda, hogy erről fog szólni az idei év. És tényleg. Erről fog szólni. Meg is fogják magyarázni, a bárgyú műparaszt meg el is hiszi, mert bármit elhisz. Ha nem hiszi, akkor is kussol, mert nem neki fáj. Pedig de, neki is fog fájni, nekem is, neked is, a gyerekeidnek is. Mire ez a cirkusz, csak arról van szó, hogy a civil szervezetek munkatársainak vagyonbevallást kell benyújtaniuk. Hát hiszen na
és? Ha becsületesen él és nem csal adót, akkor ez miért baj? A Transparency International és a Magyar Helsinki Bizottság nem igazán aggódik, mert náluk minden rendben van, transzparens a gazdálkodásuk. Mi történhet? Vérengzés lesz, Orbán ki fog csinálni
minden szervezetet, minden újságírót, minden közéleti szereplőt. Egyenként. A 444-­et azért,
mert köztudottan kaptak a Soros ­alapítvány pénzéből, de aki nem kapott, annak is neki fognak menni. Mert elég lesz ráfogni bárkire, hogy talán kapott. Tönkre fognak tenni mindenkit. Személyében, idegileg, egzisztenciálisan. Kétsége ne legyen senkinek, hogy ez a cél."
nevemnick
Az elmaradott afrikai országok diktatúráját lassan egy lapon lehet említeni az országunkban kialakuló helyzettel azzal az különbséggel, hogy nálunk még nem teltek meg a börtönök politikai és egyéb, az uralkodó réteg elleni ,,lázadókkal".
A legrosszabbra már gondolni sem merek...
Szebb jövőt Magyarország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.