Elképesztő stílusban íródott falragasz fogadta a betegeket az enyingi orvosi ügyeleten – írja a feol.hu. A kiírás célja vélhetően az volt, hogy tájékoztassa a betegeket, mely esetek nem igényelnek sürgősségi ellátást, a megfogalmazás azonban egészen bicskanyitogatóra sikeredett.

A lapon az alábbi szöveg áll:

„Laci tudja, hogy minden csipcsup bal****sággal nem kell bemennie egy sürgősségire. Ha pánikrohamot kap, azt otthon a négy fal között teszi. Négyhetes panasszal szintén nem megy be egy sürgősségire, hanem szépen eltakarodik a háziorvosához, mert Laci nem egy életképtelen sz*rdarab. Laci okos. Légy olyan, mint Laci!

A papír azóta lekerült a váróterem ajtajáról, az ügyben jelenleg vizsgálat zajlik.

A betegek többségét nem az üzenet tartalma háborította fel, hanem a megfogalmazás. Az enyingi polgármester szerint az ilyen megnyilvánulások megengedhetetlenek, mivel sértik a betegek méltóságát.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lehet megsértődni! meglehet próbálni szépen elmagyarázni némelyik betegnek a dolgot, de nem mindenki érti! jelzem ezt érti, csak nem illik ilyet mondani, írni. Igaz, ha nem értett egyet a kedves beteg ( nem etnikum, nem analfabéta), símán lecsapta az asszisztensnőt. Volt, hogy megkergette az ügyeletes orvost.
Ez az érem másik oldala!
Velem is megesett helyettesítésnél, hogy a kedves beteg melegebb éghajlatra küldött, és miután közöltem vele, hogy "csak ön után, uram", felrohant az igazgatóhoz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Szókrakész: 14:23 Végképp elakadtam, egyszerűen nem értem amit írtál. Pontosítanál?
karma1
Asszem, ezt valamelyik beteg irta inkabb ki, mert esetleg sejtette, hogy ezert az egeszsegugyiseket fogjak elmarasztalni . (Szegenyeknek, mintha olyan rohadt egyszeru lenne az eletuk...:o((((
A stilus viszont pont olyan, mint az alsotagozatos iskolak leghulyebb peldainak a megoldasara biztato szovegek... Baromsag...
Azzal egyutt valoban van olyan, aki akut problemaval, ami varhatna hetfoig is, kepes masok ele befurakodni. Ilyenrol boven hallottam eppen a baratnomtol,.
Edmond Dantes
Laci f...a gyerek,mert már meg is műti magát.Sőt,kisebb érműtéteket is vállal,bicskával az udvari fáskamrában.Nála még nincs teljesítmény volumen korlát,viszont előjegyzés már szükséges.
magyarbakancs
@Nessy: látom te is találkozol olyan okos,művelt emberekkel kik azt hiszik csak ők vannak a világon.
Egyszer kérdezte az egyik beteg hülyének néz?
Nem uram csak nem okos.
Lepényleső
Mi ebben a döbbenet,leírta amit eddig ki mondani nem illett,holott eddig is így kezelgetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.