Miután Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az "álcivil" szervezetek eltakarításáról beszélt keddi sajtótájékoztatóján, szerdán konkretizálta is, mely szervezeteket készül visszaszorítani a kormány – írja a hvg.

Németh úgy véli, a célkeresztbe került szervezetek "párhuzamos világát" egy milliárdos finanszírozza, és legitimáció nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába.

Kiderült, mely civil szervezeteket "takarítaná el" a Fidesz

 A Start című műsorban szerda reggel úgy fogalmazott: "ezeket a szervezeteket "eleve azért hozták létre, hogy befolyásolják az adott ország politikáját úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon". Példaként a kormány bevándorlásellenes kampányát hozta fel, amiről a civileknek szintén különvéleménye volt.

Hogy mely civil szervezetekről van szó? A TASZ-ról (Társaság a Szabadságjogokért), a Magyar Helsinki Bizottságról, valamint a Transparency Internationalről.

Orbán Viktor miniszterelnök korábban egy baráti internetes oldalnak adott december közepi interjúban tette nyilvánvalóvá, hogy 2017 a Soros György által szimbolizált erők kiszorításáról fog szólni Európában.

Szerdán a Soros György nevéhez fűződő Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations) képviselője közölte:munkájukat folytatni fogják, annak ellenére is, hogy a kormány ellenzi a tisztességesebb, elszámoltathatóbb társadalmakért folytatott missziójukat.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem tetszik a koszos rezsimnek, hogy helyenként még létezik a valódi civil ellenőrzés, így nem tudnak moindent elhallgatni a vakká tett birkák előtt sem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@justhpeter: De hisz rezsszilárd Orbán parancsára cselekszik!
gulyasgyula
Ezt a kátékony zsidó férget Svarc Gyurit nem siratnám meg ha lelőné valaki , vagy elütné egy autó...
namihami
@gulyasgyula: Ez a kártékony, zsidó féreg (mint oly szemléletesen írod) utaztatta és taníttatta a mi számunkra már majdnem Atyaistennek kinevezett Vezénylőtábornokot. Lassan beérik a szentté avatása is.
Hát, tényleg van miért szídni és átkozni a Sorost. Neki köszönhetjük a Mi Illiberális Megváltónkat . Tényleg jobb lett volna, ha azt a pénzt inkább elégeti. Több haszna lett volna. Mi biztos jobban jártunk volna és járnánk ma is.
Desischado
@namihami: Én is pontosan ezért gyűlölöm sorost, jól ránk szabadította ezt a parazitát.
De a névsor önmagáért beszél: ha eddig lettek volna kétségei bárkinek is a fidesz valódi arcát, hát itt a bizonyíték. Csípi a szemüket, hogy vannak akik nem hunyják be a szemüket, miközben ők lopnak!
gulyasgyula
@namihami: ..Én elolvastam Soros életét elejétől a napjainkig ..Senki nem kérte hogy jótékonykodjon velünk ..Lehet hogy az üzleteivel eddig több kárt okozott mint ami haszna van a jótékonykodásának .. Azt ne gondoljátok hogy ez a vén patkány önzetlenül jótékonykodik ..Az átlag ember csak a mában gondolkodik ..A Soros meg a tanácsadói //VAN NEKI TÖBB MINT 100// nagyon hosszú távban spekulálnak és mivel több //vas van a tűzben mindig van ami bejön és van miből a következőt finanszirozni ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.