A Párbeszéd Németh Szilárdot takarítaná el a közéletből, de nem is akárhogy: egy törvénnyel, amit Szabó Tímea, az ellenzéki párt társelnöke és független országgyűlési képviselője szerdán már be is nyújtott.

(Forrás: Budapest Beacon)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helyes, ezt a szendvicskenő-képzőbe járt hájagyut ketrecbe kell zárni!
aremy
@quadrocopter: "ketrecbe kell zárni" és mutogatni kéne ezt zsír nemzetest!
Aki Én
,,A kormánypropaganda szócsöveként működő, közpénzből közvetetten illegálisan finanszírozott álcivil szervezeteknek tárgyévben nyilvános pénzügyi beszámolót kell közzétennie és ezen szervezetek vezetőinek évente vagyonnyilatkozatot kell benyújtani.?
Ha pedig illegális, akkor el is kell takarítani.
nezelodo
Ezt a szerencsétlent kell eltakarítani? Hiszen ez csak egy elakad tű az Orbán lemezen! Hamarosan úgyis megy a levesbe, már tolakszik a keresztény tömegpátból egy megmondóember, és keresi "hol a lik" a rendszerben...
quadrocopter
Nos, akkor bővebben a kis piti pártpénz tolvajról, mert pár korábbi helyen már nem található meg a csepeli önkormányuzati évek bűnpözése. Minő véletlen...

"A csepeli politikus pályája kezdetén mindössze egy Bánya utcai másfél szobás lakással rendelkezett. Ma egy nagy értékű családi házban él, ami szép teljesítmény az önkormányzati képviselői fizetésből (felesége, Németh "legfrissebb" életrajza szerint pedagógus, ami szintén nem kiemelt fizetés). Erre a vagyonosodásra is magyarázatot adhatnak Horváth József állításai.

"Ő nem szól bele a mutyikba, csak szóljanak róla neki".

Németh a frakciópénzt és a kampánypénzt is sajátként kezelte.

"A frakciópénz, 1 millió 240 ezer forint volt ... egy tollbetétet nem vett senkinek, csak és kizárólag ő vette fel". "Hozták be a pénzt az emberek [a kampányra támogatásként] ... ez a Fidesz kasszába nem került be".

Németh Szilárdnak azonban a fentiek mellett van egy nagy erénye: lojálisan képviselő pártelit akaratát. (Innentől, egy kicsit idegesítő a kérdező nő hangja és stílusa).

"De a nagyfiúk azt mondták, hogy így kell szavazni".

"Úgy választja ki a képviselőjelöltjeit, akik függőségi viszonyban vannak tőle".

Horváth kemény kritikát fogalmaz meg több 2006-ban behozott képviselőről: Borbély Lénárd a rendes katonája Némethnek. Gárday Balázs, partyszervező, tivornyákat szervez Némethnek. Szuhai Erika, parlamenti pincér férje nyomta be Kövér László segítségével. Egy jelölt írástudatlan, még "a kopogtatókat se tudta kitölteni". A Horváth József körzetében, helyette elindított Pintérné pedig "érdekesen" könyvelt (őt most nem is indítja a Fidesz).

Németh Szilárdot egyébként a látványosan megfiatalodott helyi szocialisták is támadják. Szerintük Németh Szilárd eddigi feladatait sem tudja rendesen ellátni, mert az országgyűlésben alig szólalt fel és május óta hiányzott 52 szavazásról is. A fővárosi közgyűlés szavazásainak 60 százalékáról hiányzott, míg a csepeli testületi üléseknek csak a harmadán jelent meg 2010-ben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél