A volt képviselőt kérdeztük, mit gondol arról, hogy a miniszterelnök azt a civil szervezetet is el akarja takarítani, amely magát Orbán Viktort is védte a “gyurcsányi terror“ idején.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Schiffer semmit nem hagyott maga mögött, csak egy orientációját vesztett, ellenzékinek csúfolt törpepártot, amely szintén megbocsáthatatlanul sokszor kéznél volt (ha nem másként, Schiffer hangján keresztül), amikor a Fidesz alá kellett muzsikálni.
Ennek tudatában kijelenthetjük: Schiffer András, hiányozni fogsz! A Fidesznek."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@RonaGyuri: 18.33
Az erősíti meg Orbánék hatalmát, akik az elmúlt évtizedekben a hátunk mögött összejátszva közösen lopták szét az országot!
242 milliárd Dollár ment ki az országból az elmúlt évtizedekben, ami a 2010-es államadósság két és félszerese.
Ezek a történelmi tények!
Az a gond, hogy ez neked nem gond!
wagabund
Schiffer: Ennyire Németh Szilárd sem lehet hülye"...

De..
Eladott Ország
@Béla333: Nekem a politikusokról soha nem volt jó véleményem, egyikről se.
Eladott Ország
@Béla333: Az isten a hetedik napon megpihent és unalmában megteremtette az ingyenélő, parazita politikusokat, kárunkra.
Cefi
És ha majd az álcivil szervezeteket is kinyírták, akkor jönnek a civilek egyenként. Azok is, akik nem értik, hogy a gyáva, korrupt, hatalommániás kormány éppen velük viteti el a balhét. Lassan mindenki sorra kerül. Az is, aki életében nem hallotta Soros György nevét. A Németh-kaliberű tohonya szellemi hajótöröttek, a semmire nem jó, semmilyen értéket teremteni nem tudó, parancsra cselekvő pártkatonák gyöngyöző homlokkal, lihegve, vigyorogva taposnak a nyakára mindenkinek, aki veszélyt jelent korlátlan elnyomó illiberális ámokfutásukra. Most úgy tűnik, a teljes sötétség elkerülhetetlen, de jó hír, hogy a teljes reménytelenségből álltak már talpra országok, nemzetek.
nezelodo
Szerencsétlen Rezsiszilárnak megmondták, hogy mit mondjon, és feltételezték, hogy rá tudja kenni mézként a madzagra, (lefordítja a nyájnak tetsző nyelvezetre), de ez annyira hülye, hogy szó szerint kiböfögte Orbán üzenetét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.