a Magyar Nemzeti Bank (MNB) adatai szerint októberben 2700 esetben sikerült a pénzintézeteknek és a családoknak megegyezniük a jelzáloghiteleik kiváltásáról. Érdekes, hogy 66 ezer megkeresésből mindössze csak 2700 esetben tudtak megegyezni

Forrás: csaladihazak.hu
Feltöltő: hkriszf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Matolcsy György élvezi Orbán Viktor teljes bizalmát. Tök mindegy, hogy mi történik, Orbán
kacagva jelenti ki, hogy itt mindenki a feje tetejére is állhat, az unortodox zseni azt csinál, amit
akar. Most és mindörökké. Ámen. A Jegybank jól gazdálkodik. A nyereségéből hozta létre az alapítványokat. A nyereségéből vásárol ingatlanokat, költ 70 milliót a Matolcsyról szóló könyvre, juttat százmilliókat Matolcsy rokonainak, barátainak. Abban biztos vagyok, hogy jut abból a pénzből másnak, más rokonainak is. A Jegybank nyeresége abból származik, hogy a devizahitelek forintosításánál jó üzletet kötött. Megvásárolta a svájci frankot 140 forintért és eladta a devizahiteleseknek 256 forintért. Lehet, hogy nem pontosak a számok, de a lényeg ez. A devizahitel kockázatos dolog. Akkor is, ha ezt nagyon kevesen látták át akkoriban. De ameddig Lázár János Hódmezővásárhely polgármestereként a város nevében szintén devizahiteleket vett fel, majd pedig a kormány a mi pénzünkből rendezte ezt a tartozást, addig a Kovács család lakása elúszott. A Jegybank nem a Kovács család hiteltörlesztését szorította le oly módon, hogy a 150 forintért svájci frankot eladta a Kovács családnak 152 forintért (ez a forintosítás), hanem a 150 forintért vásárolt svájci frankot 256 forintért adta el. Kovácsék lakását elvitte a bank, ők jobb esetben albérletbe, rosszabb esetben az utcára kerültek. Matolcsy György pedig jól dolgozott, mert egy frankon keresett 106 forintot. Ebből lehet alapítványokat létrehozni és a pénzt ész nélkül költeni. Matolcsy György fizetése a duplájára nőtt."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.