Az atv.hu által megkérdezett fideszesek egyetértenek a „Soros-féle álcivilek kitakarításával”. Az egyik befolyásos, a tűzhöz közel lévő fideszes szerint Orbán Viktor döntése lesz a külföldi pénzekről szóló szabályozás. „Az asztalon van, hogy vagyonnyilatkozatot kell tenniük”, mégpedig, a most legnépszerűbb kormányzati elképzelések szerint egyharmadnyi aránynál. Az egyik befolyásos fideszes politikus a következőkkel indokolta, miért célja a magyar kormánynak, hogy „felfedje”, kik a valójában súlytalan és jelentéktelen társadalmi befolyással bíró, Soros György által finanszírozott magyar civil szervezetek külföldi támogatói.„És akkor Soros György kinyitja a pénztárcáját, és miként finanszírozza a Demokrata Párt és Hillary Clinton kampányát, finanszírozza a magyar civil szervezeteket is, akik természetesen nem tudják megbuktatni az Orbán-kormányt, de túlzó, szélsőségesen liberális véleményük valamilyen oknál fogva szinte minden Magyarországról írt State Department (amerikai...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán most áll bosszút a kádári éra elleni segítségért!
CsipkeRózsa
Miért csak az egyharmadnyi aránynál kell vagyonnyilatkozatot tenni? Azért, hogy a CÖF megússza a vagyonnyilatkozatot? Ott az egész összeget mi adjuk, Orbánon keresztül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.