A Civil Összefogás Fórumra is vonatkozna az a kötelezettség, hogy vezetői vagyonnyilatkozatot tegyenek, s várhatóan ugyanolyan formanyomtatványt kell majd kitölteniük, mint a képviselőknek és az államtitkároknak – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csakhogy a Cöf vezérkosainak a agyonnyilatkozatát soha a büdös életben senki nem fogja megnézni, mg a civil szervezetek vezetőiét még helyesírásra is!
quadrocopter
Csakhogy a Cöf vezérkosainak a agyonnyilatkozatát soha a büdös életben senki nem fogja megnézni, mg a civil szervezetek vezetőiét még helyesírásra is!
Zeta
@CsipkeRózsa: ezért vannak, de szépen kitalálták.
Eladott Ország
"Ez a baja ennek az országnak, hogy az ilyen trágyaleves gumicsizmából éppen kivakarodott, a munkát hírből sem ismerő szerencselovagok odáig pofátlanodnak, ahová Hollik, Kövér,
Matolcsy és társaik. Már komolyan elhiszik, hogy felettük csak az isten, elszámolniuk nem kell
soha, senkinek, semmivel. Nekik jár az extra juttatás, az extra fizetés és az extra lopási lehetőség és ehhez semmi mást nem kell tenniük, mint naponta fényesre nyalni 3,3 millió magyar miniszterelnökének a seggét. Hollik! Az a helyzet, hogy senki vagy. Miután KDNP­-s, tehát egy senki által soha, sehová meg nem választott piócapárt tagja, duplán senki.
Na adja meg nektek az isten (amúgy de, adja meg!), hogy hirtelen szembe találjátok magatokat sok százezer feldühödött, kócos, izzadt, rövidujjú pólóban dühösen ordító polgárral a nemzet templomának folyosóin, mert akkor kénytelenek lennétek felismerni a különbséget a valóság és a ti gagyi kis álomvilágotok között. Addig meg kuss van és ha kérdez egy újságíró, akkor válaszolsz. Te is, meg a többi majom is. Azért fizetünk benneteket. Hülyegyerek. Te meg – elnézve a fotódat – ugorj ki a kinőtt ballagási öltönyödből és keresd elő a nyakkendődet meg a borotvádat! Nem miattam, hanem az újságírók miatt. Tiszteld már meg őket egy normális megjelenéssel, ha veszik a fáradságot és kíváncsiak az ostobaságaidra. A CÖFÖ-t megy egyébként meg ne ellenőrizzétek, hiszen a fidesz seggéből nőtt ki."
Nessy
Komolyan, az már kész művészet, amit a KDNP megszólalói csinálnak!
Esküszöm, Rétváry, is meg Hollik is szemrebbenés nélkül elmondaná azt is, hogy holnap napos, száraz, meleg idő lesz. A várható nappali hőmérséklet 20 - 25 fokC. A hívek meg ezt is elhinnék, és holnap egy szál pólóban sétálnának a - 10 fokban.
papa.49
@Nessy: Igen a fütyisz birkák agyatlansága HATÁRTALAN)))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.