Komoly börtönbüntetésre számíthat Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi. A zenész ellen a Budaörsi Járási Ügyészség emelt vádat.

Galambos Lajost társtettesként, üzletszerűen elkövetett lopás bűntettével és szintén társtettesként elkövetett vesztegetéssel vádolják – írja a Bors.

Vádat emeltek Lagzi Lajcsi ellen

A vád szerint Lagzi Lajcsi 1993 és 1999 közt egyedül, majd 2000-től a másodrendű vádlottal, felségével, Boglárkával szabálytalanul áramot, vizet és gázt vételezett mocsai ingatlanaiban, illegális bekötések segítségével.

Az ügyészség szerint a korábban négy hónapig előzetes letartóztatásban ülő zenész közel 50 millió forint értékben tulajdonított el áramot, gázt és vizet.

A vádiratban börtönbüntetést, közügyektől való eltiltást és 500.000 forint összegű pénzbüntetést indítványoztak.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Végül pedig Lagzi Lajcsi nem mellesleg építési vállalkozó. Az építési vállalkozók pedig fontos
emberek. De ezt csak úgy mondom, nincs jelentősége. Csak úgy eszembe jutott, hogy a dáridó királyára nem sokkal azelőtt csaptak le, mielőtt kiderült, milyen nagyon fellendül a “CSOKOS” magyar építőipar. Egyeseknek. Ha az ellene felhozott vád igaz, akkor annyi a tanulság: soha a büdös életben nem fogom megérteni, hogy ilyen gazdag emberek miért követnek el ilyen pitiáner ügyeket. Mi szükség van erre a meghurcoltatásra, vezetőszáron elhurcoltatásra, amikor még a terepjárója is valószínűleg nagyobb értékű, mint az ellopott pénz? Ha tehát igazak a vádak, akkor az elkövető nyilván megérdemli a bűncselekménnyel arányos büntetést. Legyen az bárki. Lagzi Lajcsi vagy Molnár Bálint, tökmindegy. Ha viszont bebizonyosodik, hogy nem igazak a vádak, akkor végképp nem értek semmit. Ha egy mentőápolót megkéselő ember délutánra otthon lehet, 30 millióért miért kell négy hónapot szívni a börtönben? És ha Lajcsinak lehetett, akkor ilyen alapon bárkinek lehet? És 150 milliárdért miért nem kell?"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Az ügynök múltatban milyen fekete foltok lehetnek, hogy valakiknek ennyire útban vagy?
Vagy most kikkel paktáltál le, hogy hirtelen sittre akarnak vágni?
Mert nem igaz, hogy évtizedekig nem szúrtak szemet senkinek a lopásaid?
Főleg úgy, hogy a szolgáltatók, igazgatókat, tulajokat cseréltek, a rendszereket átalakították, órákat lecserélték, ...

Valakik nagyon támogathattak hátulról, hogy eddig ezt simán csinálhattad.
És most hirtelen ellenség lettél!!!

Miért?!?!?!
eugen4402
Azt írja a (bulvár)újság, hogy az ügyvédje közölte, miszerint Galambos úr egy távoli dél-amerikai országban értesült a vádemelésről, és felettébb elszomorodott a hír hatására, s érdeklődött, miben tudna segíteni...
wagabund
@eugen4402: ez jóóóóó...a napom röhögéssel kezdődött...
eugen4402
@wagabund: Köszi, már nem keltem fel hiába... Nem vicc, azt hiszem, a Ripost nevű újságpótlékban olvastam, hogy "az a jamaicai trombitás" már megint az Újvilág vendégszeretetét élvezi. Valami itt nagyon nem gömbölyű, de hál'Istennek semmi közöm hozzá.
eszegfu
Lassan 1,5 éve vették őrizetbe, vélelmezem volt valami már a kezükben, mert ezt csak alapos indokkal tehették volna meg. Most, hogy vádat is emeltek ellene, igy feltételezem, hogy több bizonyitékuk is van. Azt nehezen hiszem el, hogy a családban senkinek sem tünt fel, hogy egy társasház viz, vagy bármilyen közmüszolgáltatása ennyire alacsony, főleg 20 év alatt (!)... ehhez nem kell diploma, elég a józan paraszti ész. A hireket olvasva (ami természetesen elég hiányos lehet) vannak érvek ellene és mellette is... én nem tudom mit is gondoljak az egészről... de szerencsére nem nekem kell dönteni!!
Cefi
A bűnlajstromában nem látom az izlésrombolást. Pedig az megduplázná a büntetési tételt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.