A főváros az állammal együttműködve polgári peres eljárásokat indítana, ha a 4-es metró beruházásához kapcsolódó európai uniós támogatásokból pénzt kellene visszafizetni. Ezt Tarlós István főpolgármester helyezte kilátásba szerdán, a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában, hozzátéve, nincs még olyan uniós döntés, amely visszafizetési kötelezettségről szólna.

Tarlós István azt mondta, ha komoly uniós büntetés lesz, akkor a kormány és a városvezetés polgári peres eljárás keretében meg fogja találni azokat a cégeket és személyeket, akik 2010 előtt a várost és az államot ilyen helyzetbe hozták.

A főpolgármester elmondta azt is: úgy tudják, az Alstom-metrókocsik 2006-os közbeszerzése kapcsán folyó ügyészségi eljárásban három gyanúsított van.

A 3-as metró szerelvényeinek felújítása kapcsán Tarlós István azt közölte, megkapták szerdán a típusengedélyt a felújított metrókocsik. Most már bizonyos, hogy tavasztól sorozatban érkeznek a felújított szerelvények – fogalmazott.

Tarlós István közölte azt is, hogy a Bálna Budapest rendezvényközpont eladására újra pályázatot írnak ki.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Medgyessy volt az egyik, akinek a cége(illetve a neje cége) 160 millát nyalt fel tanácsadásért..még pár száz milla landolt néhány más tanácsadónál...(is)..most ezt követeli brüsszel

azt azért megnézném, hogy veszik vissza Medgyessy feleségének cégétől azt a rég elmulatott 160 millát...és a többitől is..
papa.49
@wagabund: A koma előre futott a múltkori benyalással a fütyisznek, nem gondolod???
wagabund
@papa.49: most hogy így mondod...furcsállottam, de gondoltam szociknál ez a menő..
...utólag érthető...persze ehhez igen vastag bőr kell a pofázmányára...(a mi pénzünkből)
justhpeter
Tarlós már előre mentegetheti magát és zavarában viccekkel szórakozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.